Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vetar je ono što nikad nisam podnosila.
Keva mi je pričala da sam kao mala kad duva jak vetar plakala što će da mi odnese kosu :lol:

I ja vetar ne podnosim. Na Adi sam npr. apsolvirala mikroklimu pa tačno znam pojedina mesta gde uvek duva. Ima negde gde duva kao fen...topao vetar. Retko kad nigde ne duva, obično je jedna strana vetrovita. I meni kao i tebi to užasno smeta.Najviše zbog sinusa, to mi je najostljivija tačka .

I ja vetar ne podnosim. Na Adi sam npr. apsolvirala mikroklimu pa tačno znam pojedina mesta gde uvek duva. Ima negde gde duva kao fen...topao vetar. Retko kad nigde ne duva, obično je jedna strana vetrovita. I meni kao i tebi to užasno smeta.Najviše zbog sinusa, to mi je najostljivija tačka .

e upravo zato meni odgovara zima, kasna jesen i rano proleće!
čak mi tada ni vetrovi ne donose problem, kakvi god da duvaju. razlog je samo jedan zašto ja u vojvodini ne mogu do kraja da uživam u letu (iako obožavam leto na i pored reke)-
alergija!!!!

strašnan i nepremostiv problem, a pogoršava se sa cvetanjem svih mogućih travčica i biljčica plus drveća, zaključno sa ambrozijom do kraja septembra, kada sue konačno počinje da diše punim plućima.
napominjem da sam alergiju dobila po dolasku u vojvodinu.

i još jedna stvar koju sam primetila, na moru ni da kihnem.
znači, ova klima meni definitivno ne prija:(

čak mi tada ni vetrovi ne donose problem, kakvi god da duvaju. razlog je samo jedan zašto ja u vojvodini ne mogu do kraja da uživam u letu (iako obožavam leto na i pored reke)-
alergija!!!!

strašnan i nepremostiv problem, a pogoršava se sa cvetanjem svih mogućih travčica i biljčica plus drveća, zaključno sa ambrozijom do kraja septembra, kada sue konačno počinje da diše punim plućima.

znači, ova klima meni definitivno ne prija
sad.gif

u pravu si...kraj aprila i maj je najlepši dole....:zstidljivko:

Eto taman da su skloniš dole u vreme cvetanja lipa

alergija!!!!

ma, prijala bi tebi klima, ali moraš da kreneš da piješ antihistaminike još početkom marta meseca...

alergija!!!!

Kažu da su alergije bolest 21.veka :( Verujem da je to jako neprijatno,ali valjda ima leka i za to.

Ja ne smem da se žalim, stvarno nemam neke probleme...eto nekad me sinusi muče kad je vetar jak zaboli me glava kad se vratim sa trčanja. Ali , avon sam proždrnula i dva dupla sam drmnula što bi rekla Indira Radić :lol: i već je bolje..

ma, prijala bi tebi klima, ali moraš da kreneš da piješ antihistaminike još početkom marta meseca...

ja sam po tom pitanju jako nazadnih, gotovo primitivnih shvatanja.
nikad ne počnem na vreme sa terapijom .
silno bih želela da ne moram ničim da se kljukam, ali me alergija uvek savlada i onda pijem lekove, ovisnik sam od kapi za nos...strašno.
tražim na netu šta piše o homeopatiji, ali sam i po tom pitanju skeptična.
naivno verujem da će me zdrav način života, biljčice i travčice naprasno izlečiti ili makar ublažiti tegobe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back