gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Gde si Samsone, jesi li počeo da spremaš? Mi jesmo, pravimo tortu žena i ja... ona više, ja manje.![]()
jel si pozvao terasicu i avionče u goste...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si Samsone, jesi li počeo da spremaš? Mi jesmo, pravimo tortu žena i ja... ona više, ja manje.![]()

Пахомије је нешто вредно склонио у Прохор Пчињски, иначе не би Шиптари два пута покушали да запале манастир.
Што је чики лабу мило, то му се и снило.
Олабави мало са перверзијама и прљавштинама, бар за овај велики Хришћански празник.
jel si pozvao terasicu i avionče u goste...![]()
Плус што је 24. септембра подржао Слобу на изборима ! ОУ ЈЕЕЕАААА!!!
Кажем ја човек из народа.
А не некакав Зилот-екумениста...![]()
Terasica je zauzet, ide na slavu u Sv. Nevskog... kaže biće tamo nekih drugara. A avionče ima neka druga posla.
Брате Влајо,нисам те баш најбоље схватио ?
Terasica je zauzet, ide na slavu u Sv. Nevskog... kaže biće tamo nekih drugara. A avionče ima neka druga posla.

Чек бре, јер и теби слава Свети архиђакон Стефан (ко и некима овди) ?

Kao meni primera radi.Чек бре, јер и теби слава Свети архиђакон Стефан (ко и некима овди) ?

Jeste.![]()
za neke drugarčiće, ali pošto neki ne dozvoljavaju da im se ostavljaju poruke na profilu evo ovde...Па Качавенда је 2000. позивао да гласамо/теБрате Влајо,нисам те баш најбоље схватио ?
за Слобу... 
A jok...ti i tebi slični su svi kod Akakija....![]()
Dobro veče... Jel me neko tražio?
![]()
Napravila sam jedan KLIPčićza neke drugarčiće, ali pošto neki ne dozvoljavaju da im se ostavljaju poruke na profilu evo ovde...
Čestitke svima, ali video je napravljen za prikazanu elitu
ko je elitiniji od menee?Сећаш ли се, како у Небеској Литургији светог Николаја, зову твог небеског покровитеља?
Баш онако србски, архиђакон Стево.
Треба слушати ту небеску литургију, увек освежи ово мало памети што претекне после читања гомиле омаловажавајућих постова.

a zasto ovaj video nije i za meneko je elitiniji od menee?
Сећаш ли се, како у Небеској Литургији светог Николаја, зову твог небеског покровитеља?
Баш онако србски, архиђакон Стево.
Треба слушати ту небеску литургију, увек освежи ово мало памети што претекне после читања гомиле омаловажавајућих постова.
Ajde, ajde...šalimo se malo ovdje, pred spavanje...svima koji slave Sv. Arhiđakona Stefana, sretno spremanje slave...(Reefer i Sami)
pa u prvom redu je mislila na tebe drugarcicu,..
a zasto ovaj video nije i za meneko je elitiniji od menee?