Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Сећаш ли се, како у Небеској Литургији светог Николаја, зову твог небеског покровитеља?

Баш онако србски, архиђакон Стево.

Треба слушати ту небеску литургију, увек освежи ово мало памети што претекне после читања гомиле омаловажавајућих постова.

Dobro veče... Jel me neko tražio?
jelka-1.gif

Napravila sam jedan KLIPčić :hahaha1: za neke drugarčiće, ali pošto neki ne dozvoljavaju da im se ostavljaju poruke na profilu evo ovde...
Čestitke svima, ali video je napravljen za prikazanu elitu

A jok...ti i tebi slični su svi kod Akakija....:zstidljivko:

Јест вала, тај Рифер је баш зилотског духа, ал башбаш.

Оће да поштује свете оце и каноне, па то ти је.

Наопак неки човек.

Чак ни ауторитет патријарха га не може убедити у супротно.

Сећаш ли се, како у Небеској Литургији светог Николаја, зову твог небеског покровитеља?

Треба слушати ту небеску литургију, увек освежи ово мало памети што претекне после читања гомиле омаловажавајућих постова.

Ajde, ajde...šalimo se malo ovdje, pred spavanje...svima koji slave Sv. Arhiđakona Stefana, sretno spremanje slave...(Reefer i Sami)

Nedavno (pre koji mesec) sam bio poslom u Valjevu, pa sam svrati oda manastira Lelić i posetio crkvu i muzej. Pričao sa jednim monahom, sa kojim sam i bio u crkvi. Mnogo sam se lepo osećao... i kupio sam možda i najbolji med koji sam do sada probao. I rakiju, ali je nisam pio... retko pijem rakiju.
Muzej ja malo zapušten, ustvari nije, ali bi trebao da je u boljem stanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back