- Poruka
- 203.696
Pređe nam kafana u LJIS...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Није. Али лијепо је гузату цуру оплодити од позади.Zar je analni seks tradicionalan?
Није. Али лијепо је гузату цуру оплодити од позади.
Љубав и секс су смисао животаPređe nam kafana u LJIS...![]()
![]()

Ти си неки националиста прерушен у евроатлатисту...цјеним да си неки радикал...Право Хришћански. Богоугодно и мироточиво. И надасве традиционално.
Допуштам им да се пењу на мене у којој хоће пози. Нијесам језиком "обрађивао" вагину, а када би ми цура то тражила, не знам што бих чињео...
Ти си неки националиста прерушен у евроатлатисту...цјеним да си неки радикал...
Допуштам им да се пењу на мене у којој хоће пози. Нијесам језиком "обрађивао" вагину, а када би ми цура то тражила, не знам што бих чињео...

Конзервативне су ка јаsinko, od tolikih đevojaka, makar je jedna mogla da te uputi u tajne liza
đe će im duša![]()
Ако је обријана вагина, можда и није лоше...шта знам, нијесам проба...Фуј то Грле, то је какано!!
Конзервативне су ка ја![]()
Ако је обријана вагина, можда и није лоше...шта знам, нијесам проба...
Ако је обријана вагина, можда и није лоше...шта знам, нијесам проба...
Под хитно да пробаш. Нађи неку твоју конзервативну радикалку па се договорите око детаља. Али претходно јој нареди да се обрије. Буди дрчан и отресит, као право мушко!!
Ако ти треба асистенција, зови мајстор Жику да то разради, да направимо један хришћански генг бенг!
Ово друго, махом...ђевојке не допуштају себи довољно да кажем слободе...добро си описала...ajme ljudi, zar još neko veruje u tu famu o konzervatizmu u krevetu?
ili je taj "konzervatizam" samo dobar izgovor za neku nesigurnost, kompleks i sl.
ajme ljudi, zar još neko veruje u tu famu o konzervatizmu u krevetu?
ili je taj "konzervatizam" samo dobar izgovor za neku nesigurnost, kompleks i sl.
Ово друго, махом...ђевојке не допуштају себи довољно да кажем слободе...добро си описала...
Ја са ђевојкама волим да сексуално експериментишем али правило је-при првој превари, раскидам везу.
Ја сам конзервативан али нијесам затуцан. И никада не бих био у вези са радикалком, сем једнократмог секса. Не бих могао да се забављам са радикалком.Под хитно да пробаш. Нађи неку твоју конзервативну радикалку па се договорите око детаља. Али претходно јој нареди да се обрије. Буди дрчан и отресит, као право мушко!!
Ако ти треба асистенција, зови мајстор Жику да то разради, да направимо један хришћански генг бенг!
Ја лично мислим да нас овај радикал грле ложи и да је он уствари невин. Тако ми делује. Писање на нивоу пубертетлије који је тек почео да мастурбира. Или несигурног и стидљивог момка.

Не зајебај. Био сам невин раније, сада више нијесам...и још једном ме назовеш радикалом, пријавићу те, радикалу прикривени !Ја лично мислим да нас овај радикал грле ложи и да је он уствари невин. Тако ми делује. Писање на нивоу пубертетлије који је тек почео да мастурбира. Или несигурног и стидљивог момка.
Ма ово је анонимни форум па намјерно драстичније и слободније изражавам ставове него у реалном животу. Јавно никада не бих говорио овакве ствари у реалном животу.žiko keramiko, ko je ikad i sumnjao da se kolega samo dobro zaebava?
ma nisi ti od juče, tj. od 5. novembra...samo se tako češljaš![]()
Ја сам конзервативан али нијесам затуцан. И никада не бих био у вези са радикалком, сем једнократмог секса. Не бих могао да се забављам са радикалком.
Ја сам конзервативан али нијесам затуцан. И никада не бих био у вези са радикалком, сем једнократмог секса. Не бих могао да се забављам са радикалком.
Па морала би да напусти СРС...не петљам се са екстремисткињама...bezveze,
i da ti se baš baš dopadne devojka, ti bi je eto ostavio zbog njenih radikal(skih)nih stavova.
![]()