Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти си неки националиста прерушен у евроатлатисту...цјеним да си неки радикал...

Опет говориш о себи грле. Послали те твоји радикали са форума да овамо шириш пропаганду. Све зна чика Жика. Опет се бавиш ауторефлексијом.

А национализма се гадим, пошто сам лично страдао од Милошевићеве владавине и његових разуларених хорди.

Последњи пут-Прије бих скочио са моста него подржао радикале. Воде неразумну, сулуду, авантуристичку, ратнохушкачку политику. 90-их су нас у црно завили + били су штака Милошевићевог режима. Бар ја сам на овом форуму у гомили коментара најоштрије нападао СРС, ако ме лично питаш, чак их сматрам фашистима и шовинистима.

Ако је обријана вагина, можда и није лоше...шта знам, нијесам проба...

Под хитно да пробаш. Нађи неку твоју конзервативну радикалку па се договорите око детаља. Али претходно јој нареди да се обрије. Буди дрчан и отресит, као право мушко!!

Ако ти треба асистенција, зови мајстор Жику да то разради, да направимо један хришћански генг бенг!

Ако је обријана вагина, можда и није лоше...шта знам, нијесам проба...

Под хитно да пробаш. Нађи неку твоју конзервативну радикалку па се договорите око детаља. Али претходно јој нареди да се обрије. Буди дрчан и отресит, као право мушко!!

Ако ти треба асистенција, зови мајстор Жику да то разради, да направимо један хришћански генг бенг!

http://forum.krstarica.com/showthre...a-kafana-)?p=19581557&viewfull=1#post19581557

ajme ljudi, zar još neko veruje u tu famu o konzervatizmu u krevetu?
ili je taj "konzervatizam" samo dobar izgovor za neku nesigurnost, kompleks i sl.
Ово друго, махом...ђевојке не допуштају себи довољно да кажем слободе...добро си описала...
Ја са ђевојкама волим да сексуално експериментишем али правило је-при првој превари, раскидам везу.

ajme ljudi, zar još neko veruje u tu famu o konzervatizmu u krevetu?
ili je taj "konzervatizam" samo dobar izgovor za neku nesigurnost, kompleks i sl.

Ја лично мислим да нас овај радикал грле ложи и да је он уствари невин. Тако ми делује. Писање на нивоу пубертетлије који је тек почео да мастурбира. Или несигурног и стидљивог момка.

Ово друго, махом...ђевојке не допуштају себи довољно да кажем слободе...добро си описала...
Ја са ђевојкама волим да сексуално експериментишем али правило је-при првој превари, раскидам везу.

Значи дешавало се да ти набијају рогове, грле?

Ја сам конзервативан али нијесам затуцан. И никада не бих био у вези са радикалком, сем једнократмог секса. Не бих могао да се забављам са радикалком.

Ја лично мислим да нас овај радикал грле ложи и да је он уствари невин. Тако ми делује. Писање на нивоу пубертетлије који је тек почео да мастурбира. Или несигурног и стидљивог момка.

žiko keramiko, ko je ikad i sumnjao da se kolega samo dobro zaebava?
ma nisi ti od juče, tj. od 5. novembra...samo se tako češljaš:lol:

Не зајебај. Био сам невин раније, сада више нијесам...и још једном ме назовеш радикалом, пријавићу те, радикалу прикривени !

žiko keramiko, ko je ikad i sumnjao da se kolega samo dobro zaebava?
ma nisi ti od juče, tj. od 5. novembra...samo se tako češljaš:lol:
Ма ово је анонимни форум па намјерно драстичније и слободније изражавам ставове него у реалном животу. Јавно никада не бих говорио овакве ствари у реалном животу.

Ја сам конзервативан али нијесам затуцан. И никада не бих био у вези са радикалком, сем једнократмог секса. Не бих могао да се забављам са радикалком.

Hmmm, Sanfane, kakav je to konzervatizam kad voliš analni seks, a bojiš se da probaš lizing?

bezveze,
i da ti se baš baš dopadne devojka, ti bi je eto ostavio zbog njenih radikal(skih)nih stavova.
:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back