Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generalno Sloveni ne samo Srbi nemaju ''kefalo'' za dobru organizaciju.

dobra organizacija slovena nije u interesu nekih drugih grupa naroda, kao i josh nekih retrogradnih krugova, nevezano za grupu naroda.
ne radi se o kefalu slovena, narochito ne o kefalu srba za organizaciju, ono nije upitno.

pravo pitanje je zashto sloveni ne nastupaju zajedno, jedinstveno. i onda tu dolazimo do nekih starih poznatih pricha o centrima moci kojima ne odgovara jedinstvo slovena iz nekih svojih razloga.

Pa je predsednik države privilegovan ili šta. Objasni mi kako ste došli do toga da predsednika države treba izdvojiti iz ustavne mase.

Da se razumemo i ja se zalažem da se uvrede kažnjavaju ali privilegije ne podržavam ni po kojem osnovu i hoću li ja
biti kažnjena ako kažem i argumentujem zašto mislim da je predsednik Tadić najnesposobniji predsednik Srbije
do sada

Boris Tadic je predsednik Republike Srbije i samim tim predstavlja "Instituciju Predsednika" i nasu drzavu i nas narod.
Niko ne osporava pravo da svi gradjani mogu i smeju da iznesu svoje misljenje, ali da je to u granicama normalnog izrazavanja, a to ne znaci da je Predsednik Tadic privilegovan, ako pravilnik nalaze da se koristi normalna retorika, a ne psovke i provokacije.

Boris Tadic je predsednik Republike Srbije i samim tim predstavlja "Instituciju Predsednika" i nasu drzavu i nas narod.
Niko ne osporava pravo da svi gradjani mogu i smeju da iznesu svoje misljenje, ali da je to u granicama normalnog izrazavanja, a to ne znaci da je Predsednik Tadic privilegovan, ako pravilnik nalaze da se koristi normalna retorika, a ne psovke i provokacije.

Izvini ako se neko izdvaja kao poseban u smislu vređanja onda jeste privilegovan, u protivnome se ne bi pominjao nego bi sankcija za uvredu bila ista za sve
institucije. Bilo bi dobro kada bi se eksplicitno kazalo šta predstavlja uvredu kako ja npr. ne bi opet dobila objašnjenje za kaznu koje kaže
da je moderator mislio da sam ja mislila kada sam napisala određeni tekst ono što je on mislio da sam ja mislila. To su smešna objašnjena namenjena
humorističkom listu "Jež" jer vređaju zdrav razum ako je ozbiljno objašnjenje za kaznu kakvo bi trebalo da bude

Poslednja izmena:
Izvini ako se neko izdvaja kao poseban u smislu vređanja onda jeste privilegovan, u protivnome se ne bi pominjao nego bi sankcija za uvredu bila ista za sve
institucije. Bilo bi dobro kada bi se eksplicitno kazalo šta predstavlja uvredu kako ja npr. ne bi opet dobila objašnjenje za kaznu koje kaže
da je moderator mislio da sam ja mislila kada sam napisala određeni tekst ono što je on mislio da sam ja mislila.
To su smešna objašnjena namenjena
humorističkom listu "Jež" jer vređaju zdrav razum ako je ozbiljno objašnjenje za kaznu kakvo bi trebalo da bude

kakva filozofija :)

Pa je predsednik države privilegovan ili šta. Objasni mi kako ste došli do toga da predsednika države treba izdvojiti iz ustavne mase.

Da se razumemo i ja se zalažem da se uvrede kažnjavaju ali privilegije ne podržavam ni po kojem osnovu i hoću li ja
biti kažnjena ako kažem i argumentujem zašto mislim da je predsednik Tadić najnesposobniji predsednik Srbije
do sada

ako argumentovano iznosis svoje neslaganje sa bilo kime, ti na ovom forumu ni ne mozes imati problem. ako si tu da vredjas predsednika, politicare, forumase i nazivas ih pogrdnim nazivima i td, naravno da ce takav post biti sankcionisan. sta ti tu nije jasno?

ako argumentovano iznosis svoje neslaganje sa bilo kime, ti na ovom forumu ni ne mozes imati problem. ako si tu da vredjas predsednika, politicare, forumase i nazivas ih pogrdnim nazivima i td, naravno da ce takav post biti sankcionisan. sta ti tu nije jasno?

Izdvajanje, ti bar umeš da čitaš, bila sam jasna.

Nije dobra poruka poslana od administracije jer se zna kakva društva izdvajaju nekoga na posebno mesto.
Ovi pišem iz najbolje namere jer se nadam da smo neke stvari nakon silnih godina ostavili iza nas.

Poslednja izmena:
Izdvajanje, ti bar umeš da čitaš, bila sam jasna.

Nije dobra poruka poslana od administracije jer se zna kakva društva izdvajaju nekoga na posebno mesto.
Ovi pišem iz najbolje namere jer se nadam da smo neke stvari nakon silnih godina ostavili iza nas.

pise li ili ne da se bivsi i sadasnji predsednici ne smeju vredjati?
pise li ili ne da se korisnici ne smeju vredjati?

nema tu izdvajanja, pravila su vise nego jasna. a sad, sto ih ti ne razumes, ne zelis da razumes ili nesto trece, to vec nije moj problem, nego tvoj.

Ako cemo pravo, to za sve (javne) licnosti treba da vazi, ne samo za Tadica.Ili sve ili nista.

Ali onda sta ce se pisati?:lol

P.S. Zdravo.

Ne, meni je jasno na šta se aludira kada se Tadić izdvaja, aludira se na njegov direktan izbor što bi trebalo da znači
da oni koji su posredno birani imaju manju demokratsku vrednost šta li?
To su opasne teze ja ne znam da li je iko svestan toga kakva se poruka time šalje

Ne, meni je jasno na šta se aludira kada se Tadić izdvaja, aludira se na njegov direktan izbor što bi trebalo da znači
da oni koji su posredno birani imaju manju demokratsku vrednost šta li?

Pa i imaju manju. Ja evo vec odavno pisem po temama da treba i izbor poslanika da postane direktan, da narod ga bira, ali moze da ga smeni i pre isteka mandata (npr. u toj mesnoj zajednici).

Ali drugo je nesto ovde stos. Ne treba onda vredjati ni Tadica, ali ni Slobu ni Djindjica npr.

Zato sam da se samo primitivan i vulgaran recnik izbac(naravno ne do te mere da ne moze da se pise), ali da svi imaju isti tretman - da mogu da se kritikuju.

pravila vaze za sve. jedno je izneti neslaganje, a drugo je izneti neslaganje sa gomilom bljuvotina i psovki.

Pa dobro, to i ja mislim. Samim tim i nema potrebe da se neko stavlja u povlascen polozaj - nema psovki i uvreda i to je to.

Znaci : korisnici =Tadic = Sloba = Djindjic itd.

pise li ili ne da se bivsi i sadasnji predsednici ne smeju vredjati?
pise li ili ne da se korisnici ne smeju vredjati?

nema tu izdvajanja, pravila su vise nego jasna. a sad, sto ih ti ne razumes, ne zelis da razumes ili nesto trece, to vec nije moj problem, nego tvoj.

Nemam ja nameru da se nadgornjavam sa tobom oko onoga šta piše u novim-starim pravilima sem toga nisam se obratila tebi lično pošto
ti ono o čemu ja pišem ne možeš da rešiš, toga si valjda svesna pa ne znam otkud ti odjedared takav uzvišen ton u obraćanju meni

Ali drugo je nesto ovde stos. Ne treba onda vredjati ni Tadica, ali ni Slobu ni Djindjica npr.

Zato sam da se samo primitivan i vulgaran recnik izbac(naravno ne do te mere da ne moze da se pise), ali da svi imaju isti tretman - da mogu da se kritikuju.

Pa dobro, to i ja mislim. Samim tim i nema potrebe da se neko stavlja u povlascen polozaj - nema psovki i uvreda i to je to.

Znaci : korisnici =Tadic = Sloba = Djindjic itd.

mislim da si ovo odlicno shvatila.

Ma kakav okrsaj, dajte pivo! :l

Evo meter vLaške pive.

vlaskapivaxh4.jpg

Da li je biti Predsednik funkcija ? Jeste. Tu funkciju obavlja trenutno naš najljepši prosrpski. Da li je to jača funkcija od premijera koji nije zaštićen i možemo ga nazivati magarcem i sl. ?

Ta izmišljotina da je predsednik "institucija" ne valja ništa. Samo slab izgovor da se zaštiti omiljeni funkcioner ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back