Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I'm real :zskace::zskace::zskace:
images

Маркоме, беммумиша, ти од једне своје идеје направи своју тиранију! :lol:

Мислим, и мени се свиђа да се у Кафани и прозбори по која (а то и сама практикујем чешће) а не само да цепају музички клипови, али зашто се љутити на оне који музиком "зборе"? :)

Осим тога, боље је да се види шта неко пушта него да отвараш наслепо... тако сам једном, изнебуха, налетела на слику пениса учесника једног другог подфорума :confused:... други пут сам, отварајући дати линк, налетела на неке перверзије (баш овде у Кафани), а трећи пут сам накупила вирусе... зато сада волим да видим оно што отварам.

А и не троши се време - ако видим нешто што ме не интересује, нема потребе ни да отварам. :cool:

Мислим, немо' се љутиш, али тако ствари стоје... :)

Гледам теме и видим полаву клонова...а мени зато Heleni експресно бановаше.
Дакле, ја не смијем имати клона, други смију, гдје је ту правда ?
И да са 20-30 постова у све су упућени, знају ко је одакле итд.
НЕПРАВДА !!!

Маркоме, беммумиша, ти од једне своје идеје направи своју тиранију! :lol:

Мислим, и мени се свиђа да се у Кафани и прозбори по која (а то и сама практикујем чешће) а не само да цепају музички клипови, али зашто се љутити на оне који музиком "зборе"? :)

Осим тога, боље је да се види шта неко пушта него да отвараш наслепо... тако сам једном, изнебуха, налетела на слику пениса учесника једног другог подфорума :confused:... други пут сам, отварајући дати линк, налетела на неке перверзије (баш овде у Кафани), а трећи пут сам накупила вирусе... зато сада волим да видим оно што отварам.

А и не троши се време - ако видим нешто што ме не интересује, нема потребе ни да отварам. :cool:

Мислим, немо' се љутиш, али тако ствари стоје... :)

Ccccc, SUR, pa na koje ti to pdf-ove ides?:mrgreen::per:

A inace si skroz u pravu, ali markom ne bi bio markom da ne filozofira sa svojim idejama, pa posle kuka kako nema dovoljno entuzijazma u kolektivu da se te njegove ideje sprovedu u delo :worth::worth::worth:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back