gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
И то што кажеш...i jedna i druga su fine dame,.....
što ih ne pitaš direktno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то што кажеш...i jedna i druga su fine dame,.....
što ih ne pitaš direktno?

Може ли неко да ми рече да ли је будадудаиовајчетврти у ствари крушкицца јер ако јесте онда бих се више уважавања односио према њојзе
 a da li je stvarno...to samo ona zna
 a da li je stvarno...to samo ona zna
Е ја6аји га Дудуле, уђеш у кафану и одма' дебело смастиш!

....ne brinem ja o tome, ....
ti nisi čovek, ti si žena!!!

Ау, класичан пример родне дискриминације ....
Нахабао си га сада .....

Bolje mi je da konzumiram Americku kitu ali barem da budem bogat i imucan.Preporucujem Libije da poslije oslobodjenja pozovu Ameriku da uzmu jedan dio nafte besplatno.

Poslednji put ažurirao/la shojo maho : danas u 21:52

Мислим се нешто,
да ли ти и свој потпис на чеку "ажурираш" .....
Испеци, па реци ....
ti umesto da se toliko opsedas drugima, koji te veci deo vremena koje provodis provocirajucih ih, ignorisu, bolje se malo posveti sebi, izanaliziraj zasto toliko imas potrebu da se kachis za nekog i izbacujes neke svoje stvari koje te tiste..
ovo je kafana, na temama se raspravljamo, ovde pustimo muzikicu, neko stavli neku smesnu zanimljivu sliku, nesto prokomentarisemo, neko cuti i zanimljivo mu je tako, neko drugi ima uvek neke zanimljive poshalice i to i jeste svrha kafane,
malo opustencije posle beskonacnih, cesto tuznih ozbiljnih tema i rasprava..
sta trujes ovde po kafani i mrachis nije mi jasno, nije problem ignorisati tvoja pisanija, ali iskreno mnogo smaras, bar mene i bilo bi lepo da me zaobidjes.
zabole me ko sta misli o meni, i u RL i u virtualu, kome sam draga super kome nisam boli me XXXXX bas.
i procitaj malo o mehanizmu odbrane projekciji

Poslednji put ažurirao/la shojo maho : danas u 22:39

Пробаћу дио по дио...
Мој свијет јесте закључан али није мали. Ође у БГ имам пет другарица са којима излазим, са осталим људима причам али не излазимо заједно. И да затворен сам за дружења која не иду у преко моје најбоље друагрице (јер једино њојзи вјерујем). Доље у БР пак имам више друштва али сам и тамо затворен за круг људи које не познајем добро.
Иначе, са мојим стандардним друштвом излазим и у БР и у БГ, синоћ сам био рецимо на наступу једног познатог бенда.
2. Да, страх ме је да потпуно откријем свој идентитет. Вама свака част Маре што сте ми понудили да се видимо али ја храбрости за то немам.
Постоји само једна особа са Крстарице којој сам оставио контакт податке, два човјека (Не Важим се и момак из Кос. Миторвице, како се бјеше оно зваше) знају да са њима могу да се видим када год желе јер у њих имам повјерења. Са осталима не бих хтио и смио да се видим, можда ме неко испребија или извређа оли омаловажи.
Ово у доброј мјери јесте тачно...али ваља рећи да не важи када су ми у питању добри пријатељи. Због њих сам често спреман и на жртву и одрицање.

ОК, нема проблемаМишко, погрешно си протумачио,
пост није био упућен теби ....

Mingo je faca
 )
)Mingo je faca
И кад смо већ код пројекција и механизама одбране, јел, (мада чисто сумњам да знаш о чему причаш јер си спојила две неспојиве категорије),
 izgleda da ti ne znas o cemu ja pricam
  izgleda da ti ne znas o cemu ja pricam 
uzi klub povlascenih, jaka grupa, izopstenaДа ли је то, по твоме схватању наравно,
начин на који се добар и ОБЈЕКТИВАН м00дератор обраћа корисницима,
или је то механизам одбране,
покушај формирање "ужег клуба" повлашћених,
или тежња да се прикључиш некој "јакој" групи
пре свега због схватања да си изопштена ???

ne verujem u virtuelna prijateljstva, verujem da svi ostajemo verni samo sebi samima ( i to ko uspe je)
mada, ima dragih ljudi

Opasan je virtuelni svet. Kao droga.
Poslednji put ažurirao/la shojo maho : danas u 00:09

Ovaj markom je pravi radikal, gde god se pojavi pravi neku frku...

)
 )Чији је клон Бенгази ? Рекао је да спадам у десничарску, фашистичку и шовинистичку категорију
Да сам десничар не кријем али баш ме занима по чему ме је човјек убрао међу фашисте и шовинисте ?
То што сам једном давно рекао да сањам о дану када ће Далмација бити у стаставу Србије не чини ме екстремистом.
Но, није због тога рекао, већ ме је без повода напао на теми о Либији.
Баш ме занима ко се крије иза њега.
Nole, care, još samo jedan gem ... (ne znam što gledam)
Имаш право...А бре Мишко,
не примај се ....
Све ти је овде виртуелно ....
И људи, и коментари,
па чак и власт ....
Крстарица ти је једно од места
на коме ми трошимо време
док неки други људи
раде неке паметније ствари,
а има их много ....
За репутације и број постова
не можеш купити хлеба сутра,