Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
treeswing.gif

Теорије завјере су се ковале шта ми је све обећено (државна функција, женске, запослење, бла, бла, бла). Ништа од тога није тачно.
Једини начин како се Шомми може поктупити и корумпирати јесте преко лијепих жена.
Када би то био услов да нека цура која ме занима буде са мном, прешао бих свуда осим у Г17, ДХСС, ЛСВ и ДС.
Не марим ја, може и ЛДП, СПО (под условом да су цуре добре), иако сам српски националиста :mrgreen:

nije nikakav inat, ja volim ovde da pustim neke pesme, to i jeste kafana..ko hoce da prica neka prica...sta me briga.

kao ajmo dogovor, sto smo slatki i mili, a ovamo svaki drugi post neke provokacije, prozivanja, sve im smeta..
pustam sebi muziku kome se ne svidja neka zaobidje post.

Pravilnik za moderatore Foruma Krstarice

Moderatori Foruma Krstarice dužni su da:

- usmeravaju tok diskusija, kako bi one bile što zanimljivije svim učesnicima

a122.gif
a122.gif
a122.gif

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Поштоваћу неформални договор..пјесме, слике и дио дискусија ћерам у Амбасаду, а ође искључиво дискусију.

ma koji neformalni dogovor,dogovor izmedju paprike i markoma, markom predlozio, nisu svi prihvatili i sad gospodcic ljut, oterao Nezainteresovanog a mene pljuje ovde i pise neke nebuloze..
naravno pametan Velke kulira i pusta pesme . :zag::mrgreen:

hoce covek jednostavno da se svadja...kao sto rekoh kuka, kuka, gundja, gundja do besvesti..i to realno samo i radi u kafani.

Poslednja izmena:
ma koji neformalni dogovor,dogovor izmedju paprike i markoma, markom predlozio, nisu svi prihvatili i sad gospodcic ljut, oterao Nezainteresovanog a mene pljuje ovde i pise neke nebuloze..pametan Velke kulira. :zag::mrgreen:
hoce covek jednostavno da se svadja...kao sto rekoh kuka, kuka, gundja, gundja do besvesti..
Што зна ја...или не воле пјевати на политици или ћерају теби контру :)

ma koji neformalni dogovor,dogovor izmedju paprike i markoma, markom predlozio, nisu svi prihvatili i sad gospodcic ljut, oterao Nezainteresovanog a mene pljuje ovde i pise neke nebuloze..
naravno pametan Velke kulira i pusta pesme . :zag::mrgreen:

hoce covek jednostavno da se svadja...kao sto rekoh kuka, kuka, gundja, gundja do besvesti..i to realno samo i radi u kafani.

Poslednji put ažurirao/la shojo maho : danas u 21:52

:hahaha::hahaha::hahaha:

Шојо нема зид па шћедох јој послати линк са пјесмом. Међутим, ја мјесто са стране гдје је јутјуб, копирах са своје ФБ странице, тако да замало да јој пошаљем своју ФБ страну :hahaha: :mrgreen:

Шојо нема зид па шћедох јој послати линк са пјесмом. Међутим, ја мјесто са стране гдје је јутјуб, копирах са своје ФБ странице, тако да замало да јој пошаљем своју ФБ страну :hahaha: :mrgreen:

Јел видиш Мишко како је тешко
када неко живи у неком свом малом и закључаном свету,
мислећи притом да се тај исти свет само око тебе и због тебе врти ....

када неко живи у неком свом малом и закључаном свету,
Пробаћу дио по дио...

када неко живи у неком свом малом и закључаном свету
Мој свијет јесте закључан али није мали. Ође у БГ имам пет другарица са којима излазим, са осталим људима причам али не излазимо заједно. И да затворен сам за дружења која не иду у преко моје најбоље друагрице (јер једино њојзи вјерујем). Доље у БР пак имам више друштва али сам и тамо затворен за круг људи које не познајем добро.
Иначе, са мојим стандардним друштвом излазим и у БР и у БГ, синоћ сам био рецимо на наступу једног познатог бенда.

2. Да, страх ме је да потпуно откријем свој идентитет. Вама свака част Маре што сте ми понудили да се видимо али ја храбрости за то немам.
Постоји само једна особа са Крстарице којој сам оставио контакт податке, два човјека (Не Важим се и момак из Кос. Миторвице, како се бјеше оно зваше) знају да са њима могу да се видим када год желе јер у њих имам повјерења. Са осталима не бих хтио и смио да се видим, можда ме неко испребија или извређа оли омаловажи.

Ово у доброј мјери јесте тачно...али ваља рећи да не важи када су ми у питању добри пријатељи. Због њих сам често спреман и на жртву и одрицање.

Мислим се нешто,
да ли ти и свој потпис на чеку "ажурираш" .....
Испеци, па реци .... ....
ti umesto da se toliko opsedas drugima, koji te veci deo vremena koje provodis provocirajucih ih, ignorisu, bolje se malo posveti sebi, izanaliziraj zasto toliko imas potrebu da se kachis za nekog i izbacujes neke svoje stvari koje te tiste..
ovo je kafana, na temama se raspravljamo, ovde pustimo muzikicu, neko stali neku smesnu zanimljivu sliku, nesto prokomentarisemo, neko cuti i zanimljivo mu je tako, neko drugi ima uvek neke zanimljive poshalice i to i jeste svrha kafane,
malo opustencije posle beskonacnih, cesto tuznih ozbiljnih tema i rasprava..
sta trujes ovde po kafani i mrachis nije mi jasno, nije problem ignorisati tvoja pisanija, ali iskreno mnogo smaras, bar mene i bilo bi lepo da me zaobidjes.

i procitaj malo o mehanizmu odbrane projekciji z:)

Poslednja izmena:
Може ли неко да ми рече да ли је будадудаиовајчетврти у ствари крушкицца јер ако јесте онда бих се више уважавања односио према њојзе :)

У знак солидарности са народом Либије и у знак антинато опредељења одулучио сам да ставим аватар са ликом Моамера Гадафија.
Аватар са заставом Руске Федерације само је привремено склоњен и биће враћен касније.

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back