Преćeдница Скупштине Крстарице
Извини због овог ć.
Шалим се ја, Шојо Махо је моја другарица![]()
Е, Мишко ....
Ти баш не бираш друштво .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Преćeдница Скупштине Крстарице
Извини због овог ć.
Шалим се ја, Шојо Махо је моја другарица![]()

nije nikakav inat, ja volim ovde da pustim neke pesme, to i jeste kafana..ko hoce da prica neka prica...sta me briga.
kao ajmo dogovor, sto smo slatki i mili, a ovamo svaki drugi post neke provokacije, prozivanja, sve im smeta..
pustam sebi muziku kome se ne svidja neka zaobidje post.
Moderatori Foruma Krstarice dužni su da:
- usmeravaju tok diskusija, kako bi one bile što zanimljivije svim učesnicima

Прирасли смо једно другом за срце...поштовање је обострано...независно од тога што има политичких питањима у којима различито гледамо на ствари.Е, Мишко ....
Ти баш не бираш друштво .....
Је ли ЛДП или нека друга ? На коју странку мислиш ?

Тај рад. Ни ја лично нисам учлањен ниђе, а постоји опција коју подржавамnisam ja clan ni LDP ni DS, nikad bila niti cu ikad biti u bilo kojoj stranci![]()

Поштоваћу неформални договор..пјесме, слике и дио дискусија ћерам у Амбасаду, а ође искључиво дискусију.

Што зна ја...или не воле пјевати на политици или ћерају теби контруma koji neformalni dogovor,dogovor izmedju paprike i markoma, markom predlozio, nisu svi prihvatili i sad gospodcic ljut, oterao Nezainteresovanog a mene pljuje ovde i pise neke nebuloze..pametan Velke kulira.
hoce covek jednostavno da se svadja...kao sto rekoh kuka, kuka, gundja, gundja do besvesti..

ma koji neformalni dogovor,dogovor izmedju paprike i markoma, markom predlozio, nisu svi prihvatili i sad gospodcic ljut, oterao Nezainteresovanog a mene pljuje ovde i pise neke nebuloze..
naravno pametan Velke kulira i pusta pesme .
hoce covek jednostavno da se svadja...kao sto rekoh kuka, kuka, gundja, gundja do besvesti..i to realno samo i radi u kafani.

Шојо нема зид па шћедох јој послати линк са пјесмом. Међутим, ја мјесто са стране гдје је јутјуб, копирах са своје ФБ странице, тако да замало да јој пошаљем своју ФБ страну![]()
![]()
Пробаћу дио по дио...Јел видиш Мишко како је тешко
када неко живи у неком свом малом и закључаном свету,
мислећи притом да се тај исти свет само око тебе и због тебе врти ....
Мој свијет јесте закључан али није мали. Ође у БГ имам пет другарица са којима излазим, са осталим људима причам али не излазимо заједно. И да затворен сам за дружења која не иду у преко моје најбоље друагрице (јер једино њојзи вјерујем). Доље у БР пак имам више друштва али сам и тамо затворен за круг људи које не познајем добро.Јел видиш Мишко како је тешко
када неко живи у неком свом малом и закључаном свету
Ово у доброј мјери јесте тачно...али ваља рећи да не важи када су ми у питању добри пријатељи. Због њих сам често спреман и на жртву и одрицање.мислећи притом да се тај исти свет само око тебе и због тебе врти ....
nisam ja clan ni LDP ni DS, nikad bila niti cu ikad biti u bilo kojoj stranci![]()

sve dok ja ne osnujem neku stranku a onda ces morati![]()
ti umesto da se toliko opsedas drugima, koji te veci deo vremena koje provodis provocirajucih ih, ignorisu, bolje se malo posveti sebi, izanaliziraj zasto toliko imas potrebu da se kachis za nekog i izbacujes neke svoje stvari koje te tiste..Мислим се нешто,
да ли ти и свој потпис на чеку "ажурираш" .....
Испеци, па реци .... ....

Одлично