gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
БРАВО НОЛЕ !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шакира ? Много ми је драга. Гледаћу ако је икако могуће да набавим карте за 9-ти Мај, па макар преспавао ноћ и дан у реду за чекање карте.I'm real
![]()
Шакира ? Много ми је драга. Гледаћу ако је икако могуће да набавим карте за 9-ти Мај, па макар преспавао ноћ и дан у реду за чекање карте.
Хвала пуно !naruci internetom
http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/srbija/

Ти из БЛ, ја из БР

Znam ti si lažni Srbin iz Bara, grada u kome je najveće tehničko dostignuće u 21. veku sunčani sat ispred tržnog centra...![]()
Маркоме, беммумиша, ти од једне своје идеје направи своју тиранију!
Мислим, и мени се свиђа да се у Кафани и прозбори по која (а то и сама практикујем чешће) а не само да цепају музички клипови, али зашто се љутити на оне који музиком "зборе"?
Осим тога, боље је да се види шта неко пушта него да отвараш наслепо... тако сам једном, изнебуха, налетела на слику пениса учесника једног другог подфорума... други пут сам, отварајући дати линк, налетела на неке перверзије (баш овде у Кафани), а трећи пут сам накупила вирусе... зато сада волим да видим оно што отварам.
А и не троши се време - ако видим нешто што ме не интересује, нема потребе ни да отварам.
Мислим, немо' се љутиш, али тако ствари стоје...![]()

Добро јутро и теби колегинице

У последње вријеме поприлично рано устајем. Ни сам не знам шта је разлогsi poranio kolega
![]()