- Poruka
- 62.443
Једноставно питаниЈе - ЗАШТО ????
Шта ти знаш о том догађају,
а ми не знамо ???
Zato sto se ponasa kao agresivni majmun pred organima reda, i sprecava policajce da izvrse svoju profesionalnu duznost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једноставно питаниЈе - ЗАШТО ????
Шта ти знаш о том догађају,
а ми не знамо ???
Zato sto se ponasa kao agresivni majmun pred organima reda, i sprecava policajce da izvrse svoju profesionalnu duznost.
Ти си стварно у тешком малеру,
а при томе си и досадан ....
Има тема о томе, (ако нема, отвори је)
иди па тамо пиши,
мани да нас давиш овде својим небулозама ....

...Laci, ne budi tampon,....
vidiš kako ima tvrdu ruku,....moramo joj naći slabu tačku,....

ОКЛЕ ТЕБЕ!?
ДА НЕ ПИТАМ.................КУЈ СИ!?![]()

Gledam titl B92 i rekao bih da je rijec o jednom od protesta protiv hapsenja Radovana Karadzica.Ти си стварно у тешком малеру,
а при томе си и досадан ....
Има тема о томе, (ако нема, отвори је)
иди па тамо пиши,
мани да нас давиш овде својим небулозама ....
ОКЛЕ ТЕБЕ!?
ДА НЕ ПИТАМ.................КУЈ СИ!?![]()
Meni nešto kažeš![]()
Gledam titl B92 i rekao bih da je rijec o jednom od protesta protiv hapsenja Radovana Karadzica.
Poslanik sa snimka je i danas clan SRS.
Nicime ne omalovazavam nikoga, samo iznosim svoja zapazanja.
Ako je policija prekoracila ovlascenja i upotrebila silu protiv demonstranata i ja podrzavam postupak poslanika SRS.
Ja sam dijamentralno suprotnog opredeljena od SRS ali ovdje je rijec o princicpu...znamo da je policija penderecila demonstrante (Ranko Panic je cak i preminuo, nazalost). Doticni poslanik SRS nije dozvolio da policija bez povoda hapsi demonstrante i mogu reci da je casno postupio.