Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto se ponasa kao agresivni majmun pred organima reda, i sprecava policajce da izvrse svoju profesionalnu duznost.

Ти си стварно у тешком малеру,
а при томе си и досадан ....

Има тема о томе, (ако нема, отвори је)
иди па тамо пиши,
мани да нас давиш овде својим небулозама ....

image.php

Ти си стварно у тешком малеру,
а при томе си и досадан ....

Има тема о томе, (ако нема, отвори је)
иди па тамо пиши,
мани да нас давиш овде својим небулозама ....
Gledam titl B92 i rekao bih da je rijec o jednom od protesta protiv hapsenja Radovana Karadzica.
Poslanik sa snimka je i danas clan SRS.
Nicime ne omalovazavam nikoga, samo iznosim svoja zapazanja.

Ako je policija prekoracila ovlascenja i upotrebila silu protiv demonstranata i ja podrzavam postupak poslanika SRS.
Ja sam dijamentralno suprotnog opredeljena od SRS ali ovdje je rijec o princicpu...znamo da je policija penderecila demonstrante (Ranko Panic je cak i preminuo, nazalost). Doticni poslanik SRS nije dozvolio da policija bez povoda hapsi demonstrante i mogu reci da je casno postupio.

Gledam titl B92 i rekao bih da je rijec o jednom od protesta protiv hapsenja Radovana Karadzica.
Poslanik sa snimka je i danas clan SRS.
Nicime ne omalovazavam nikoga, samo iznosim svoja zapazanja.

Ako je policija prekoracila ovlascenja i upotrebila silu protiv demonstranata i ja podrzavam postupak poslanika SRS.
Ja sam dijamentralno suprotnog opredeljena od SRS ali ovdje je rijec o princicpu...znamo da je policija penderecila demonstrante (Ranko Panic je cak i preminuo, nazalost). Doticni poslanik SRS nije dozvolio da policija bez povoda hapsi demonstrante i mogu reci da je casno postupio.

Kakav EPP, ovi sa Tv-a treba od političara da nauče kako se pravi dobra reklama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back