Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o propagandi. primjecujem da svoje pozicionarske odgovore dajes "sa velikom galamom i 100%-tnom sigurnoscu"[SUP]1[/SUP]
1* N.Chomsky, Propaganda i javno mnjenje, Rubikon, N.Sad, 2009, str.35
![]()
Imate vrlo dobru moc zapazanja gospodine, ja sam ipak skolovani i iskusan kadar!

Oh, bas ste me obradovali sa ovom fotografijom, ja sam ova desno! To je slikano za potrebe one teme o patriotizmu ali sam zaboravila da je postavim tamo!
Ispod slike je trebalo da pise " Vilaraviojla i njena mladja sestra sa uspomenama iz Milosevicevog vremena".

alo bre, salaako su svi partijski vojnici revnosni kao ti, DS ce vladati jos 10 godina. nema razgovora, odmah fajt na prvu i obavezno u svakom postu zakaciti neistomisljenike. moras zvati sefa na forum i neka ti da povisicu ili znacajniju funkciju, sta vec moze
![]()
Gospodine saljivdzjjo, slobodno se vi salite na moj racun. Sto se toga tice, imam vrlo dobro izgradjen odbrambeni sistem i psihicki sam izuzetno stabilna licnost i spremna sam da prihvatim salu pa cak i zezanje!

Gospodine saljivdzjjo, slobodno se vi salite na moj racun. Sto se toga tice, imam vrlo dobro izgradjen odbrambeni sistem i psihicki sam izuzetno stabilna licnost i spremna sam da prihvatim salu pa cak i zezanje!

Koja ti je boja kose Raviojla ?![]()
Обрати пажњу на болдовано
ИСТА У ОБРНУТОМ СМЕРУ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНА И РИГОРИЗНО СЕ КАЖЊАВА!
Наравно то има и своје "објективно" оправдање,
јер се тако наносе душевне боли, емотивне патње, психички дебаланс, перцептивна подешеност, итд. итд
што опет "објективно" доводи до ОМЕТАЊА РАДА ФОРУМА/МОДЕРАТОРА!
Немооо после да кажеш да те нисам упозорио!![]()
Hocete reci da g. Esh ,ne zna za salu!

Prirodno, crnka!

U pitanju je kleveta. G. Esh ima smisla za humor, u sta ces se i sama uveriti.![]()