Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o propagandi. primjecujem da svoje pozicionarske odgovore dajes "sa velikom galamom i 100%-tnom sigurnoscu"[SUP]1[/SUP]
1* N.Chomsky, Propaganda i javno mnjenje, Rubikon, N.Sad, 2009, str.35

Imate vrlo dobru moc zapazanja gospodine, ja sam ipak skolovani i iskusan kadar!

Oh, bas ste me obradovali sa ovom fotografijom, ja sam ova desno! To je slikano za potrebe one teme o patriotizmu ali sam zaboravila da je postavim tamo!
Ispod slike je trebalo da pise " Vilaraviojla i njena mladja sestra sa uspomenama iz Milosevicevog vremena".
 ako su svi partijski vojnici revnosni kao ti, DS ce vladati jos 10 godina. nema razgovora, odmah fajt na prvu i obavezno u svakom postu zakaciti neistomisljenike. moras zvati sefa na forum i neka ti da povisicu ili znacajniju funkciju, sta vec moze
 ako su svi partijski vojnici revnosni kao ti, DS ce vladati jos 10 godina. nema razgovora, odmah fajt na prvu i obavezno u svakom postu zakaciti neistomisljenike. moras zvati sefa na forum i neka ti da povisicu ili znacajniju funkciju, sta vec moze 

alo bre, salaako su svi partijski vojnici revnosni kao ti, DS ce vladati jos 10 godina. nema razgovora, odmah fajt na prvu i obavezno u svakom postu zakaciti neistomisljenike. moras zvati sefa na forum i neka ti da povisicu ili znacajniju funkciju, sta vec moze

Gospodine saljivdzjjo, slobodno se vi salite na moj racun. Sto se toga tice, imam vrlo dobro izgradjen odbrambeni sistem i psihicki sam izuzetno stabilna licnost i spremna sam da prihvatim salu pa cak i zezanje!

Gospodine saljivdzjjo, slobodno se vi salite na moj racun. Sto se toga tice, imam vrlo dobro izgradjen odbrambeni sistem i psihicki sam izuzetno stabilna licnost i spremna sam da prihvatim salu pa cak i zezanje!

Koja ti je boja kose Raviojla ?
Обрати пажњу на болдовано
ИСТА У ОБРНУТОМ СМЕРУ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНА И РИГОРИЗНО СЕ КАЖЊАВА!
Наравно то има и своје "објективно" оправдање,
јер се тако наносе душевне боли, емотивне патње, психички дебаланс, перцептивна подешеност, итд. итд
што опет "објективно" доводи до ОМЕТАЊА РАДА ФОРУМА/МОДЕРАТОРА!
Немооо после да кажеш да те нисам упозорио!
Hocete reci da g. Esh ,ne zna za salu!

Prirodno, crnka!

U pitanju je kleveta. G. Esh ima smisla za humor, u sta ces se i sama uveriti.