Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate vrlo dobru moc zapazanja gospodine, ja sam ipak skolovani i iskusan kadar!
:lol:
babejb.jpg

Oh, bas ste me obradovali sa ovom fotografijom, ja sam ova desno! To je slikano za potrebe one teme o patriotizmu ali sam zaboravila da je postavim tamo!

Ispod slike je trebalo da pise " Vilaraviojla i njena mladja sestra sa uspomenama iz Milosevicevog vremena".

alo bre, sala;) ako su svi partijski vojnici revnosni kao ti, DS ce vladati jos 10 godina. nema razgovora, odmah fajt na prvu i obavezno u svakom postu zakaciti neistomisljenike. moras zvati sefa na forum i neka ti da povisicu ili znacajniju funkciju, sta vec moze :)

alo bre, sala;) ako su svi partijski vojnici revnosni kao ti, DS ce vladati jos 10 godina. nema razgovora, odmah fajt na prvu i obavezno u svakom postu zakaciti neistomisljenike. moras zvati sefa na forum i neka ti da povisicu ili znacajniju funkciju, sta vec moze :)

Gospodine saljivdzjjo, slobodno se vi salite na moj racun. Sto se toga tice, imam vrlo dobro izgradjen odbrambeni sistem i psihicki sam izuzetno stabilna licnost i spremna sam da prihvatim salu pa cak i zezanje!

Gospodine saljivdzjjo, slobodno se vi salite na moj racun. Sto se toga tice, imam vrlo dobro izgradjen odbrambeni sistem i psihicki sam izuzetno stabilna licnost i spremna sam da prihvatim salu pa cak i zezanje!

Обрати пажњу на болдовано

ИСТА У ОБРНУТОМ СМЕРУ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНА И РИГОРИЗНО СЕ КАЖЊАВА!

Наравно то има и своје "објективно" оправдање,
јер се тако наносе душевне боли, емотивне патње, психички дебаланс, перцептивна подешеност, итд. итд
што опет "објективно" доводи до ОМЕТАЊА РАДА ФОРУМА/МОДЕРАТОРА!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Немооо после да кажеш да те нисам упозорио!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Обрати пажњу на болдовано

ИСТА У ОБРНУТОМ СМЕРУ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНА И РИГОРИЗНО СЕ КАЖЊАВА!

Наравно то има и своје "објективно" оправдање,
јер се тако наносе душевне боли, емотивне патње, психички дебаланс, перцептивна подешеност, итд. итд
што опет "објективно" доводи до ОМЕТАЊА РАДА ФОРУМА/МОДЕРАТОРА!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Немооо после да кажеш да те нисам упозорио!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Hocete reci da g. Esh ,ne zna za salu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back