Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ponovo ti je potrebna pomoć....ček ...ček ....videćeš ti ZASIGURNO DA ja UMEM da ljubim u SLABO TI MESTO---- nego kako je bilo juče? meni super... i pored galvonje.... jse' da smara.... koliko kubnih centilitara? glavno da ne gorči... već da sladunja![]()
koji mjuz.PAPRIĆICE... daćemo daćemo... ne beri ti brigu....ode i debeli.... e neka ....oštri alatku.... nemoj da bi omanuo... to ne praštam![]()
pranco ....zs pse...... paseđata... de, vozdra....ći vedjamo dopo.... dotle paričeice--- u prvi toalet....![]()
kakva je "nesnosna" ljubav u kafani?![]()
Кихоте, ти не волиш јевреје (тј. мрзиш их, немаш ни зашто да их волиш...???
А да...Радовац си...![]()
Šta je poslao te klijent.
Znaš i sam odgovor šta mislim o Jevrejima..
Verovao ili ne, među radovcima kada piješ pivo sa njima je mnogo veće prihvatanje različitog mišljenja nego ovde na forumu.
Није ме нико послао...знаш ко сам...
Не знам, нисам нигде читао, реци ми, баш ме интересује...
Мислиш смРАДовцима...![]()
Pričam o onim sa tribine, ovi iz blokova me ne zanimaju, vako, na mom pojilištu gde sam pio sa nekim bivšim dugogogodišnjim vojnicima IDF vrlo često su pili sa nama i dvojica radovaca koji su se pokazali kada je trebalo ne tribini i oko njih, svi zajedno smo pričali najnormalnije.
Ne bih više, ta dvojica nisu među živim a bili su mi dobri prijatelji pa mi spominjanje njih baš ne prija.