Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
image008tk.jpg

Кихоте, ти не волиш јевреје (тј. мрзиш их, немаш ни зашто да их волиш...???:think:

А да...Радовац си...:per::per::per:

Šta je poslao te klijent. :lol:
Znaš i sam odgovor šta mislim o Jevrejima..
Verovao ili ne, među radovcima kada piješ pivo sa njima je mnogo veće prihvatanje različitog mišljenja nego ovde na forumu.

Šta je poslao te klijent. :lol:
Znaš i sam odgovor šta mislim o Jevrejima..
Verovao ili ne, među radovcima kada piješ pivo sa njima je mnogo veće prihvatanje različitog mišljenja nego ovde na forumu.

Није ме нико послао...знаш ко сам...;)

Не знам, нисам нигде читао, реци ми, баш ме интересује...:think:

Мислиш смРАДовцима...:per:

Није ме нико послао...знаш ко сам...;)

Не знам, нисам нигде читао, реци ми, баш ме интересује...:think:

Мислиш смРАДовцима...:per:

Pričam o onim sa tribine, ovi iz blokova me ne zanimaju, vako, na mom pojilištu gde sam pio sa nekim bivšim dugogogodišnjim vojnicima IDF vrlo često su pili sa nama i dvojica radovaca koji su se pokazali kada je trebalo ne tribini i oko njih, svi zajedno smo pričali najnormalnije.
Ne bih više, ta dvojica nisu među živim a bili su mi dobri prijatelji pa mi spominjanje njih baš ne prija.

Pričam o onim sa tribine, ovi iz blokova me ne zanimaju, vako, na mom pojilištu gde sam pio sa nekim bivšim dugogogodišnjim vojnicima IDF vrlo često su pili sa nama i dvojica radovaca koji su se pokazali kada je trebalo ne tribini i oko njih, svi zajedno smo pričali najnormalnije.
Ne bih više, ta dvojica nisu među živim a bili su mi dobri prijatelji pa mi spominjanje njih baš ne prija.

Аха...ма ок...ниси ни морао...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back