Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala nebu.... ja imam mozak inače ne bih za TRI GODINE LEGALNO I POŠTENO ZARADILA onoliko ti nećeš u životu....pukni, crkni sve sa čentinicma ti :zcepanje::zcepanje:

'de ti ispari paprika i njegov alter ego... kolega mu --- hmmm. zaboravih ime ...KO IH BRE EBE...

..

Poslednja izmena:
hvala nebu.... ja imam mozak inače ne bih za TRI GODINE LEGALNO I POŠTENO ZARADILA onoliko ti nećeš u životu....pukni, crkni sve sa čentinicma ti :zcepanje::zcepanje:

de, ti ispari paprika i njegov alter ego... kolega mu --- hmmm. zaboravih ime ...KO IH BRE EBE...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
trula%2520koalicija-7.jpg

window.gif

ГООД ЕВЕНННИНГ!

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

Ko ti je taj? I koji je tebi sada? Jel' to što si skontao da definitivno nikada neću da se kresnem s Kojom?
S tobom, naprotiv, sasvim sigurno ---hoću - tek da ti dokažem kakav si karakter.:rtfm:
S njim neću tek zato što mi je stalo.... ne igram se ja sa sobom.....mada.... uvek.... mogu s tobom Papriko nijedna :mrgreen:

a jel' ? negativna - kada se vrati tante za lupe. ha?
inače je o.k. ebi dudu kako hoćeš... idi postuj bulju već ti rekoh kod kolege... ko te ovde drži

Nisam osudio nikog pojedinačno ... Samo, dođem i vidim da lebdi sukob. Ne volim ni da ga vidim, ni čujem. Malo mi moje muke u RL, treba i ovde da gledam ?!

Nek ti je sa srećom, sve najlepše ti želim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back