Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
icon_new_kolce.gif

Kao što vidiš brzo sam se vratila i to samo zato što sam u mood-u za fajt....
sve zbog kojota, ovoga puta, ako ćemo po istini...

no dakle, sažaljevam slučaj ali ja NISAM PAPRIČICA --- JESAM ZLOPAMTILO :)

vraćam se u majčicu Srbijicu, bez obzira na to što ima puno njih kojima to ni slučajno neće odgovarati, da dam - prvo sebi, a onda i svakom drugom - po dokazima ( nisam ja sestro budala...baš takva) i zalugama. sećanjima.... dođe vreme kada čovek, makar bio i žena, želi samo slobodu .... od kaka i svojih ali i TUĐIH...:)

sada odoh iz kafane.... rekoh, prezirem žene..............

za vinka i mene mi smo se bar kapirali...

E, lepo ali prvo ćeš morati da dokažeš da si MUŠKO.... žene, poznato je NE TRPIM pa da nastavimo do zatvaranja kafane... uz kikiriki...
odoh, ma ću se vratim kada prošetam kleopatru i saverija.... nije da me nisi izvukla iz bezrazložnog bedaka...
inače, stvarno neki ljudi i pored sve škole, nikada ne nauče----- mada se vrlo ČESTO opare......pošteno... e, da :)

Karamankice, ja slabo kapiram, al da nisi ti slučajno bez****** itd ? :per: :)

da li ćeš ti MAČOR IKADA UMETI DA NAPIŠEŠ JEDNU JEDIIU SVOJU?

evo, odmah i odgovora ..... NEMA ŠANSE......................NE MOŽEŠ DA DOBACIŠ TOLIKO.... prosečno inteligentnoj osobi daleko... ebala te i paprika.... ostaje ipak samo ISTINA....
I DA, ebo te i draža i njegov sjebani pokret...

rekoh ti jadno.... a kada to kažem to i mislim...

ukopao si se... ali stvrno... za svakoga ko ima mozak... sivu materiju koja tebi.... da napišem? ne, ne bih :lol::lol::lol:

bez zeke, na takve kao što si ti ja ne dozvoljavam. ČAK, ni mom Saveriju da se.... e --li* pametnom jasno....:lol:

plači papriki na ramenu.... ova je za njega.... e, ebala ga pesmičica... :heart::heart::heart: teška je kaka....:mrgreen:

inače, poslednju, ovu frku mi je složio samo zato što sam mu napisala da ću SVU KINTU DA PREBACIM, ĐULIO ĆE DA PREBACI.... na kojin račun.... bez da ja znam detalje....ebala te sujeta...i hoču samo njemu iz INATA....
REKOH..... kao brašno kroz sito...ebeš pare...

moja autobiografska u naslovu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back