Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije me mrzelo da u cik zore na sporoj pregledam poslednje strane. Nije mi jasno zašto uvek brišete postove koji pogađaju u žicu iskompleksiranog genija?
I da, danas sam od ranog jutra raspoložena za svađu samo, srećom, moraću da obavljam neke druge stvari.
Papak najbolje da pozove lekara i poveri mu razloge svoje večite traume.
ZK je moja briga, a on neka povede računa da uz svoje ne utrpam i njegove klonove u listu za cepanje.
i ebo ti te zakone koji važe samo u Srbiji gde se prilagođavaju po potrebi, ali van nje ne mogu da te stignu. i ebo one koji ih se plaše.
i te 'muškarce' koji samo vise na netu i kake, cmizdre, čuvaju svoje komentare i ponovo ih postuju kada im ih izbrišu, brišu svoje komentare ako ispod njih dođe neki koji ih pokopa, menjaju svoje prethodne komentare u istom smislu. one koji ne mogu da ebu za stvarno pa moraju druge u mozak. oni što nikada ne mogu da se pomere iz virtuelnog sveta i počnu da žive.

sunčano jutro u ovim pizdincima je nešto najnormalinije
bar to. jes' da ne možeš da kupiš pantalone jer sve su prevelke iako nisi mršav. ni najmanje.

obavila ja sve. ostali su samo trankvilizanti per i kani. i mene.
stvarno se mislim, koji je meni da menjam sve dobro za loše i to per njente. plus, sunce za magle.

nemo' da sam videla iskompleksiranog genija u kafaini, a ni tupadžije. ođi. bio bi dan de. iza toga bi mogao samo da tražiš izručenje i pušiš. cigarete.
ponovo mi je SVE ponuđeno na tacni

inače UTERUJEM SVIMA, PRVOJ SEBI ----- PO ZASLUZI

Boris Vallejo
BorisVallejoTheTorch-vi.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back