Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nik ti je bio zagubljena, a ponasas se ko kokoska i to nije uvreda no tvoja karakterna crta.

i sta je sad plan? da ja na spomen moje skoro preminule majke sa cim si upoznata kazem nesto nedolicno i budem banovan a ti da nastavis u odsustvu sa onanijom jel' tako? los ti taj plan ko ementaler... a i onaj ko te ovde pusta da sa ovakvim bljuvotinama spamujes forum. time pokazujes da celu laz koju gradis sa originalnim nikom o sebi kao duhovnoj osobi mozes da obesis macku o rep... podvojenost vodi u sizofreniju ako nisi znala...a kod tebe nije samo podvojenost vec nesto mnogo gore... :roll:

Nikola upozoravam te - prođi me se.

Stvarno pizdim jer peti put kucam isto...no, slično... sutština je ista...

Dakle, povodom Marlona lika sa Krste, a Jomu koji je juče zbrisao sa svoje vlastite teme tim povodom.

Da li si ti, dragi, svestan ko je Marlon?
Jesi, ali ne kontaš. Zabole te u tvojoj ispraznosti. Međutim, Marlon je za razliku od mene, ali, o da ---i tebe ----i tebi sličnih ----NEKO
Iza svake njegove napisane, makar i najtuplje, stoji nešto što iza i najpametnije tvoje ili moje nikada neće - stoji rad. Stoje škole. Završene sa RAZUMEVANJEM I KAPIRANJEM SUŠTINE. Marlon je neko AUTENTIČNO POŠTEN I DOBRONAMERAN. Kontaš?

On razume srž i voli svoj narod i svoju zemlju. On razume njihovo poreklo i veze koje im mogu činiti dobro. Za razliku od tebe. I on ima svoje zablude, ali njegove zablude dolaze od dobrote srca, a ne kao u tvom slučaju - nedostatka sive materije.

Dok si ti papagaj koji samo ponavlja ono što mu je neko utuvio u mali mu mozak da jeste dobro, Marlon je neko ko takvom papagaju, ako baš hoće, može da promeni repertoar naučenih reči. Kontaš?

Ti si se ovde, fol, sprdao sa njim. U srži, za svakoga ko razume, sprdao si se sam sa jadnim sobom. Isto važi i za sve tvoje, ebene fol saborce. Nemate vi pojma sa životom. I ni pojma sa politikom, za koju ste kuleri, kao, je li eksperti.

My ass.
inače za stvarnog marlona me zabole. reč je ovde o principu i ISTINI. tupadžije.

Poslednja izmena:
Osvežavanje salate u "IDEI" Zemun polje
30.9.2010

Poštovani,

nadam se da će Vas zanimati da pročitate ovo moje pismo. Zaposlen sam u "Idei" od 26.03.2010. na radnom mestu prodavac - kasir u prodavnici (400 m2) u Zemun polju, ul. Dušana Mađarčića 7. Inače rođen sam 24.10.1974. u Beogradu gde i stanujem na adresi Omladinskih brigada 28/16 11070 Novi Beograd. Prvih dana na poslu radio sam na voću i povrću i tu se dogodio sledeći slučaj: poslovođa Jelica Vajić me je uputila da donesem zelenu salatu u toalet da bi je "osvežila". Salatu u gajbicama sam zatim doneo poslovođi Vajić gde je ona zatim tu salatu izručila u kantu od džogera (koji služi za ribanje podova) u koju je prethodno sipala vodu i koja uobičajeno stoji u WC-u. Zatim me je uputila da tu kantu iz WC-a odnesem u komoru za voće i povrće, što sam ja i učinio. Kad je zamenik poslovođe Marko Šoškić došao u svoju (II) smenu i video tu kantu u VIP komori upitao me je šta je to. Odgovorio sam mu i zatim ga upitao zar nikad pre nije
video taj postupak. Odgovorio je da nije, a zatim mi rekao "Ajde sad skloni to. Ne daj bože da neko naiđe.." Zatim sam koliko toliko "osveženu" salatu vratio u gajbice u kojima je posle bila izložena na police u radnji...

:sad2::sad2::sad2:

zašto si snuždena? to je sasvim normalno. sećam se kada sam ja radila preko student servisa u naftaguzinom restoranu u šangaju i kada sam pronašla dok sam čistila ispod velikih frižidera dve, tri butkice - ubuđale i pune paučine :zcepanje: - i pitala glavnog kuvara šta da radim s njima - on mi je rekao - daj ih, biče super za pasulj.

doduše, to društvo kuvara su zvali bordžije :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Stvarno pizdim jer peti put kucam isto...no, slično... sutština je ista...

Dakle, povodom Marlona lika sa Krste, a Jomu koji je juče zbrisao sa svoje vlastite teme tim povodom.

Da li si ti, dragi, svestan ko je Marlon?
Jesi, ali ne kontaš. Zabole te u tvojoj ispraznosti. Međutim, Marlon je za razliku od mene, ali, o da ---i tebe ----i tebi sličnih ----NEKO
Iza svake njegove napisane, makar i najtuplje, stoji nešto što iza i najpametnije tvoje ili moje nikada neće - stoji rad. Stoje škole. Završene sa RAZUMEVANJEM I KAPIRANJEM SUŠTINE. Marlon je neko AUTENTIČNO POŠTEN I DOBRONAMERAN. Kontaš?

On razume srž i voli svoj narod i svoju zemlju. On razume njihovo poreklo i veze koje im mogu činiti dobro. Za razliku od tebe. I on ima svoje zablude, ali njegove zablude dolaze od dobrote srca, a ne kao u tvom slučaju - nedostatka sive materije.

Dok si ti papagaj koji samo ponavlja ono što mu je neko utuvio u mali mu mozak da jeste dobro, Marlon je neko ko takvom papagaju, ako baš hoće, može da promeni repertoar naučenih reči. Kontaš?

Ti si se ovde, fol, sprdao sa njim. U srži, za svakoga ko razume, sprdao si se sam sa jadnim sobom. Isto važi i za sve tvoje, ebene fol saborce. Nemate vi pojma sa životom. I ni pojma sa politikom, za koju ste kuleri, kao, je li eksperti.

My ass.
inače za stvarnog marlona me zabole. reč je ovde o principu i ISTINI. tupadžije.

Texas%20Toilet%20Paper.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back