Stvarno pizdim jer peti put kucam isto...no, slično... sutština je ista...
Dakle, povodom Marlona lika sa Krste, a Jomu koji je juče zbrisao sa svoje vlastite teme tim povodom.
Da li si ti, dragi, svestan ko je Marlon?
Jesi, ali ne kontaš. Zabole te u tvojoj ispraznosti. Međutim, Marlon je za razliku od mene, ali, o da ---i tebe ----i tebi sličnih ----NEKO
Iza svake njegove napisane, makar i najtuplje, stoji nešto što iza i najpametnije tvoje ili moje nikada neće - stoji rad. Stoje škole. Završene sa RAZUMEVANJEM I KAPIRANJEM SUŠTINE. Marlon je neko AUTENTIČNO POŠTEN I DOBRONAMERAN. Kontaš?
On razume srž i voli svoj narod i svoju zemlju. On razume njihovo poreklo i veze koje im mogu činiti dobro. Za razliku od tebe. I on ima svoje zablude, ali njegove zablude dolaze od dobrote srca, a ne kao u tvom slučaju - nedostatka sive materije.
Dok si ti papagaj koji samo ponavlja ono što mu je neko utuvio u mali mu mozak da jeste dobro, Marlon je neko ko takvom papagaju, ako baš hoće, može da promeni repertoar naučenih reči. Kontaš?
Ti si se ovde, fol, sprdao sa njim. U srži, za svakoga ko razume, sprdao si se sam sa jadnim sobom. Isto važi i za sve tvoje, ebene fol saborce. Nemate vi pojma sa životom. I ni pojma sa politikom, za koju ste kuleri, kao, je li eksperti.
My ass.
inače za stvarnog marlona me zabole. reč je ovde o principu i ISTINI. tupadžije.