- Poruka
- 5.489
zaebi paranoju.... evo meni za u ajvaru svršenu papriku....posle........dremka..........srećom tvojom olinjala mačketino.....
..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaebi paranoju.... evo meni za u ajvaru svršenu papriku....posle........dremka..........srećom tvojom olinjala mačketino.....
.
..ja sam tebe skucala i poed litre belog.............I TO LEVOM 
ko te ebe mačko .... ima dana za megdana......a i čisti život od PONEDELJKA..ja sam tebe skucala i poed litre belog.............I TO LEVOM
![]()

tek da se spremim za majčicu mi Srbiju 

http://3.***************/_oj4W9QG_P1o/S_As9UWr3hI/AAAAAAAAAX0/DH5Fo3tYP3g/s1600/DL20.jpgsori mačak moram da proluftiram nedotupavu mi glavu, prošetam pse....i izduvam višak promila.... a slika je dostupna.... taman imala i sedam metara u dijagonali
.... ostala mi još jedna litra kada se vratim....
ali....od PONEDELJKa..... čist život...........eto ti ebene kamere..tek da se spremim za majčicu mi Srbiju
![]()

Rechke,sve sto sam pisao je javno dostupno
Vojne akcije nemozes pobiti,one postoje i to poreci nemozes.Dajes mi kartone sasvim neopravdane,valjda u vlastitoj nemoci da nesto pametno napises.
Samo kartoniraj,istinu neces zametnuti.I to doslovnu istinu,jer ponavljam..te vojne akcije zbog kojih mi keljis kartone postoje,ne samo kod nas,nego i kod vas i to je nesto opce poznato

Речке, не знам о чему се тачно ради, али само настави!![]()
![]()
. ti papriko bandoglava tek da znaš, ma šta da sam ja danas ovde obećala --- upravo poričem...ženska privilegija je prevrtljivost.... a tebe------ izbacijem ispod jorgana i ubacujem narodnog heroja