Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smanjujem.... menjam bekija za vilisa :ok::ok::zcepanje:
uvek :zcepanje:

stvarno sam prevtrtljiva i drska ,,, posebno drska :sad2::zcepanje:

bruce-willis-2.jpeg

izbrisase temu

ako. klasaicna shema - cim nije rezimska 100% stize ekipa, min troje, spam, vredjanje, provokacija, pa prijave i ... konacno se tema brise ni kriva ni duzna

to je tako neveselo i neinventivno

izbrisase temu

ako. klasaicna shema - cim nije rezimska 100% stize ekipa, min troje, spam, vredjanje, provokacija, pa prijave i ... konacno se tema brise ni kriva ni duzna

to je tako neveselo i neinventivno

pametno

ja sam lično naručila brisanje... Preko abu dabija i sejšela.... ivan i ja smotasmo kintu - režimsku sve za najdražu nam ALBANSKU NARKO MAFIJU.... zbog emocionalne veze sa Ademom KS i tako,,, sve sama REŽIMSKA LJUABAV... ili mi se direkno žali na P,P, ILI ... ko te, bre, ŠIŠA:zcepanje::mrgreen:

pametno

ja sam lično naručila brisanje... Preko abu dabija i sejšela.... ivan i ja smotasmo kintu - režimsku sve za najdražu nam ALBANSKU NARKO MAFIJU.... zbog emocionalne veze sa Ademom KS i tako,,, sve sama REŽIMSKA LJUABAV... ili mi se direkno žali na P,P, ILI ... ko te, bre, ŠIŠA:zcepanje::mrgreen:

meni vas je zao

ne smeta da vi otvorite temu o vasim herojima, samo ne znam koji su, kad vec nisu oni koji su bili u odbrani srbije i srpskog zivlja???

meni vas je zao

ne smeta da vi otvorite temu o vasim herojima, samo ne znam koji su, kad vec nisu oni koji su bili u odbrani srbije i srpskog zivlja???

MENI VAS NIJE.... znaš onu staru... blago budalama.:lol::lol::lol:...samo to se NI SLUČAJNO NE ODNOSI NA VAS... ja to tek onako.... o SVEMIRU, FILOZOFIJI, SVRSI ŽIVOTA... SMRTI.... PARAMA.... POŠTENJU....seksu... e, a tu,,,, stiže on.... ti mora biti da izgledaš BAŠ OVAKO - odosmo mi u krevet.... uskoro..... REŽIMSKI NARAVNO,,,,, NARUČIO BOTA......

bruce-willis-with-cigar.jpg

NIŠTA TI NE POMAŽE TU BELI LUK....MADA JESTE BOLJI OD KOLCA.... dokazano ... a i jeftinije.... vidiš DA REŽIM VODI RAČUNA O TROŠKOVIMA...

NEGO....eto nas .... nemo da bi se pravio toša....o trošku REŽIMA :zcepanje:

BAŠ SI NEODOLJIV ...:heart::heart::heart::worth::worth::heart::hear t:

526px-BruceWillisLFDHpremiere07.jpg

A sada gasimo svetla... romantika....romantika...mrak..... ko ga ebe----mislim ovog adema.... tu je uvek REŽIM DA PLAĆA :heart::mrgreen::zcepanje:

koleginice...!!
jel da zovem paprikariusa i macka da ti srede hormone posto su ocito u rastrojstvu..???

a sada da ti odgovori OZBILJNO .... tip postuje tonu ............STUPIDNIH ,,,,,,,,,,,,,,,NIČIM U REALNOM SVETU OBRAZLOŽENIH KOMETARA..... dosađuje, nervira,,,,po temama.... BAŠ KAO I MAČAK...............STRAŠNO....

red je da im neko VRLO JASNO KAŽE ŠTA O TOJ, EBOTE, FILOZOFIJI --- MISLI....?

ili si ti protiv slobode mišljenja?, ha?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back