SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Крушкице, смањи мало доживљај... миссим, кад ја као жеМско морам да те опоменем... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izbrisase temu
ako. klasaicna shema - cim nije rezimska 100% stize ekipa, min troje, spam, vredjanje, provokacija, pa prijave i ... konacno se tema brise ni kriva ni duzna
to je tako neveselo i neinventivno
izbrisase temu
ako. klasaicna shema - cim nije rezimska 100% stize ekipa, min troje, spam, vredjanje, provokacija, pa prijave i ... konacno se tema brise ni kriva ni duzna
to je tako neveselo i neinventivno
pametno
ja sam lično naručila brisanje... Preko abu dabija i sejšela.... ivan i ja smotasmo kintu - režimsku sve za najdražu nam ALBANSKU NARKO MAFIJU.... zbog emocionalne veze sa Ademom KS i tako,,, sve sama REŽIMSKA LJUABAV... ili mi se direkno žali na P,P, ILI ... ko te, bre, ŠIŠA![]()
meni vas je zao
ne smeta da vi otvorite temu o vasim herojima, samo ne znam koji su, kad vec nisu oni koji su bili u odbrani srbije i srpskog zivlja???
P.S. na račun jadnog naroda...poor...poor....plačem....plaćem....e, goreću u paklu![]()
koleginice...!!
jel da zovem paprikariusa i macka da ti srede hormone posto su ocito u rastrojstvu..???
ispušio ti je paprika.... meni fino....vidiš da se rušim sa stolice od
njega ...ko... kod mene imaš samo JEDNU prilikubolje zovi adema, pardon, ivana da me smiri.... inače.... vinko i ja.... i ko zna ko ostajemo u kafani
![]()
koleginice...!!
jel da zovem paprikariusa i macka da ti srede hormone posto su ocito u rastrojstvu..???
docice paprika i macak kad se najmanje nadas....nemoj da budes mnogo mamurna...
ponoviću ti - mamurna ili ne... vidi donji komentar...............mrzi me da se ponavljam ............ ili... to sada beše komentar IZNAD?
ja UVEK RAZLIKUJEM CRNO OD BELOG....
kapiraš ili da crtam PRIMERIMA????
uredu je...odoh danas sam dovoljno pio...bio sam na slavi..pozdrav i ziveli...