скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema izvinjavanja kolega... neko misli ako ima oznasha ili dbovca pa je ko mali sluso uz krempite hansel i gretel i ratu da je to istina

- - - - - - - - - -

eo pitam sofku ko je ubio ivana ribara, kako i zasto... da kazem jasno-ubio...

evo , odgovorno kazem da Ja nisam taj a da jesam i se penjao po njegovom orahu i jos , i da sam urezao , ono , ovaj voli onu i jos i serce.

eto priznajem.

У то име... у то име.

"Bem ti krua nesoljena onomad došo u Bejograd Gavran, Prka Lušinog od podgrmečke Krupe, kano veli što mi tuna po Bejogradu dalje imamo šetat uzduža i poprijeko kad odveć naše zemlje, našeg druga Starog, našeg druga Sloba, bem ti zemlju inđiju, ovdjeka vise nema. Nemerem ti ja zaiskat kruha a da me ovija tuđa djeca zgledu kano izroda, kano da ja nijesam Šestom Ličkom došo da ji oslobodim onijek Nedića i ostalih domaćijeh izdajnika...

Nemere se više bolan, bem ti međeđu vunu, vako... Vako se više ne mere. A kud ću ubosnu pemziju ne dadu nama prvoborcima a u Bejogradu kažu to je sad bolan nebijo nekakva Srbija zemlja i Crna Gora neovisna kruh ti nesoljen ljubim i svetoga apostola Grga s Majevice!

Neđeljko Neđo Vukojeb
Odonustranu odprijeko CeKa
Jugoslaven dovijeka i točka."

promeni brlju il zagrli zenu

cuj , pa zar nijesam objasnio da su mi kapiTa ljisti , otvorili Oci,

Progleda ti ja , ovdje i tako , lijepo kazem , vidji ti ove moje, sve zna paligraphe , oca joj njenoga i tako ,

Kazem , bejah u Mraku , sunce kaqpitaljisticko sija ki zlato i eto dan danas se patim, te Latinka ali ne ona Perovic , te malko kineskinje, pa onda, ukrajinke, ono da ipak i bude po ..pa onda i plave i crnke i Ridje sa prostora bivse zemlje ali , se i i dobro cuvam , da ne bidne , ono , Ovo je tvoje ...

a da je tesko , kora se i priznati da je tesko ih fatati , nijesam ti Ja ni lijep , ni zgodan ni sa kosom a ni sa bradom , ma ni sa onim..

al opet , Vidju ti vraga , obrcu se ..

A zasto , moram ti reci da ni Djenkna to ne zna a kada ce saznati , e to je i pitanje.

neg , kada vec pomenu Rakiju , Doneo mi drugar , Kruskovacu,

Joooj sto je dobraaaa.

- - - - - - - - - -

ne vuci me da se odvezem jos se ustezem

- - - - - - - - - -

i ja ***** retko al kad ***** onda ***** ko zivotinja

e ovde me i proglasili da sam rasista.

kazu samo obradjujem , nase.

A morao sam da se branim , nijesam ti ja od Taki.

sve sto je preko 18 i do 35 zemsko i iz bilo kojeg dela Vasione..

Imamo tak lijepi razgovor.

uhh, kako je lijepo opet videti i gledati i sto je najvaznije i zagristi..

- - - - - - - - - -

ali ŽIV i putuješ po belom svetu

ovde matori izgledaju matorije nego što jesu i nemaju ni za golubove

nemoj tako , eto vidis da nas dragi Refer sadai ide na more i sta vise , vidis da je i sam rekao da vise nema onih napasnika golubova.

a i sa cim da se hrane...mislim na te jadne golubove , ostasamo mrvice za beogradske dzivdjane

- - - - - - - - - -

i posle se svi pitaju kako nam se desio vucic

a kako se on desio

zar pre njega se i nije desavalo , ono
opste poznato po balkanskom mentalitetu.

Postaviti ga na pijedestal , obozavati ga , u njegovo ime, i ubijati i masakrirati, izbacivati, pljackati..

bese li to i za vreme Turaka a cini mi se da je to isto takvo ponasanje i bilo i ranije.

- - - - - - - - - -

shvabe su zasluzili ruse

- - - - - - - - - -

jes radio skoro rorshaha? nisi?
chike ce ti dati...

e vis , dace oni ,kako nece dati .
ili ce bit da ce uzeti

mogucnost

jel to pričaš o ovima što su prijavljivali Šumadince kad su išli da krste kolač u crkvu?
ovi isti što danas pljuju sFRJ a imaju i HR pasoš za svaki slučaj a crkva ih ne zanima koliko kad se otvara flaša?

Цифре све говоре. :)
једном је Носфи овде лепо написао за Крагујевац, ваљда ''црвени Крагујевац''. Само ми је употпунио слику.

- - - - - - - - - -

tvoj oznas i moj oznas su bili na dve strane 70tih kada su jedni drugima zabadali nozeve u ledja jer su jedni lagali malo a drugi malo vise

i da ucis jos o jevrejskoj krvi i istini

Међ' мојима није било озна-ша.

Да вам помогнем са видеом. Крајишник хтео да убије србина у Новорусији али је ухваћен и сад је интернет сержант. Јебо архиве и приче баба и деда.

Ух, баш ти је мерило. Један изрод па ћемо да градимо просек. :lol:

eto , osla deca na spavanje

sada ce marsovac jos te malko ,pa , hajde na probu

druzina ceka, sprema se ujdurma i onda predstava.

a narod , ki narod , dolaze da gledaju druzinu i da uzivaju,

barem tako kazu..

- - - - - - - - - -

Prvo slaze, "opljune" da neko ima 2-3 nicka i jos stosta a posle kaze "mir"..

Mnogo se nakupilo ludaka ovamo.

Kerkice :)

a jel i ti imas potvrdu da i nisi i ti oni..ludacovi.

Refer, tvoj omiljeni i naj , medj naj , kaze da ima taj papir

i to sas dva pecata :mrgreen:

Ух, баш ти је мерило. Један изрод па ћемо да градимо просек. :lol:

Овај вас је оцрнио најгоре могуће. Висок, "фаца", спика о Србству на коју 90% људи пада, оде ( 1 бамби зато што је отишао тамо) у Украјину и месецима се слика за инстаграме а кад треба да се сачекају нацисти глуми повреде. Једном ипак оде и побегне с положаја. :lol: Пробао да превари за неке паре и све су му толерисали ( руси, велике душе словенске) али кад је кренуо са неким причама деси му се овај блам да га снимају везаног и отерају.
И не буде му доста него по фб још увек глуми ратника.
Ово је бољи пример од рекла - казала пре 100 година. Видео, у боји. :lol:

Pričaš o Titu?

i o njemu

i o onom

pre njega i o onom pre njega , onom sto odnesose glavu na pladanj

i o onom , kojega tako fino poslase da ga neki drugi ...srede

i o onome sto su mi i prikazali , kako se zdusno bori , da sve vise bombi , daju kao pomoc da bi se , onaj...prisilio na kapitulaciju

a i bogati , vidje li ti ovoga, kako ga vi svi obozavate , koji i sprovodi , svu mogucu slobodu - mislim za svoje.

- - - - - - - - - -

Цифре све говоре. :)
једном је Носфи овде лепо написао за Крагујевац, ваљда ''црвени Крагујевац''. Само ми је употпунио слику.

- - - - - - - - - -

Међ' мојима није било озна-ша.

sto se tice Kragujevca

ima jos tamo zivih i starih koji ce ti i lijepo ispricati

kako je bilo i kako su i na koji nacin sakupili.

sve je to iz koga i cije perspektive cujes price.

- - - - - - - - - -

Nemam, ali razmisljam se da ga nabavim pa da tek pocnem da pisem gluposti i lazi ovamo do daske i bez stanke.

e onda Top , ili mortaljez , pa pitchi..

po , onijema , koji ti stanu na zulj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back