скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle rata su nastavili po istom, zlo i beda, gde god su takli rukom.

- - - - - - - - - -

Marsi, opet si pogrešno shvatio, Kad razgovaraš sam sa sobom, to šalješ na PP onoj lepotici.

Cuj , vako ,

Jes da si naj , naj u svemu , pa se ja zapitah.

kada si nas proglasio da smo ludi u ovom ludom svetu ,

To moze samo neko tko ima i Certifikat da nije, jer bo ili si sa Ludacima ili nisi

a posto se i nisi svrstao medj POSEBNE , zakljucih da i jesi sa PAPIROM i jos je uvijek i PECAT poTVRDjiva.

И треба да верујеш Рифкици.
Он је паметан и послован човек, рационалан и леп и најпаметнији.
Али на страну сви ти његови квалитети, по питању дате теме је сасвим управу.

Hvala draga Sofka, ali... zar se nismo dogovrili da više ne maštaš?

Tako je , Svi ama svi su imali sve sto su hteli , nije bilo narodnih kuhinja, nije bilo prosjaka, nije bilo .gladi , i svi su i imali vile i kuce i zemlju i stoku i svi su , izvozili svoje proizvode na inostrano trziste i svi su i isli u banje , i to recimo banja Kovicaca , gde su svi i igrali i valcer i cure ljubili i kockali se i pili i hebavali ..

ma , zna sam Ja da su me Oni lagali...

Ti lažeš sve vreme, i to krajnje glupo. Misliš da ovde niko nema pretke koji su živeli u vreme kraljevine i pričali kako je bilo?

Деда му је био Херцеговац, а бака Јеврејка.

Иначе, да те научим, та чувена шеста личка је бројала укупно 800 Крајишника (Личани+ 6. крајишки корпус)+ 300 Далматинаца.
Све остало, преко 4000 хиљаде се напунили из твоје Шумадије. А колико је прекодринаца стигло живо до Србије....значи, по комуњаризму, убедљиво водите драги колега! ;) Да, да, ви Шумадинци.

Иначе, мала анегдота је та што је мој отац био фасциниран Шумадијом и Шумадинцима као ''кичмом српства''. Као што рекох, у интеракцији са вама, Крајишници су за вас нуле колико сте црвени.

tvoj oznas i moj oznas su bili na dve strane 70tih kada su jedni drugima zabadali nozeve u ledja jer su jedni lagali malo a drugi malo vise

i da ucis jos o jevrejskoj krvi i istini

a naseljavali ovi što bi ženskama stavljali kesu na glavu
i to još onu crnu

Ma jok, naseljavali ovi što su ih dovukli iz pograničnih područja nekih bugraskih, rumunjskih, šiptarskih i rvatskih. Većina došla u tuđe kuće i stanove. Tek kasnije su došli neki pitomiji, kad su izgradili dovoljno solitera u Novom Beogradu.

Иначе, да те научим, та чувена шеста личка је бројала укупно 800 Крајишника (Личани+ 6. крајишки корпус)+ 300 Далматинаца.
Све остало, преко 4000 хиљаде се напунили из твоје Шумадије. А колико је прекодринаца стигло живо до Србије....значи, по комуњаризму, убедљиво водите драги колега! ;) Да, да, ви Шумадинци.

Иначе, мала анегдота је та што је мој отац био фасциниран Шумадијом и Шумадинцима као ''кичмом српства''. Као што рекох, у интеракцији са вама, Крајишници су за вас нуле колико сте црвени.

jel to pričaš o ovima što su prijavljivali Šumadince kad su išli da krste kolač u crkvu?
ovi isti što danas pljuju sFRJ a imaju i HR pasoš za svaki slučaj a crkva ih ne zanima koliko kad se otvara flaša?

BG su oslobađali crvenoarmejci.

Tako je Zivio nas , sveznalac

oni , banditi i onaj titovac , sto , je bio zabranio , barem tako kazu tim crvenim isto banditima , da udju i oslobadjaju srbiju , pa i BGD, upsss, bre da izvrse TEROR nad , finim nemcovim a i fasistima , tj ,kako su govorili da su izdajice i jos uz to i fasisticki orijentisane.

i znaci , slazemo se sa zakljuckom , nasega naj ,naj , znalca svih i svacega , a narocito

Novoga Beograda.

Ma jok, naseljavali ovi što su ih dovukli iz pograničnih područja nekih bugraskih, rumunjskih, šiptarskih i rvatskih. Većina došla u tuđe kuće i stanove. Tek kasnije su došli neki pitomiji, kad su izgradili dovoljno solitera u Novom Beogradu.

rumunija i grčka su sa srbijom tradicionalne članice rimske istočne imperije
što se tiče tvojih rodnih krajeva njih ne da nisu osvajali Turci nego ni Rimljani - to se uvek preskakalo

Tako je Zivio nas , sveznalac

oni , banditi i onaj titovac , sto , je bio zabranio , barem tako kazu tim crvenim isto banditima , da udju i oslobadjaju srbiju , pa i BGD, upsss, bre da izvrse TEROR nad , finim nemcovim a i fasistima , tj ,kako su govorili da su izdajice i jos uz to i fasisticki orijentisane.

i znaci , slazemo se sa zakljuckom , nasega naj ,naj , znalca svih i svacega , a narocito

Novoga Beograda.

Većeg ološa i zlikovaca od crvenoarmejaca svet video nije. Jedina svetla tačka je to što su razbili sličan ološ fašistički.

Ovako bi izgledao da nije bilo tvoje crvene bagre:

bg1.jpg

Sambonov-plan-1912-Medicinski-fakultet.jpg

E sto je lijepa ilustracija

uhh, bre , uaaa, crvena bando , uaaaa, crna bando , ua..za sve bande..

jel ti sada lakse..

Pa , auuu, i ovo bre nijesam zna.

Auuuu, pa jel je bilo , onijeha koji su bili Crni a da nisu Crveni.

nekom majka nekom maceha
znaci da imas svapske krvi ko ja al za razliku od mene sviras u drndafon a ja bezendorfer

pitao sam jednog višeg oficira svojevremeno dal se u žrtve rata ubrajaju i oni koji su loše rukovali oružjem i minobacačima?
on potvrdio
ja onda pitam u čiji se rezultat stavlaju kako autogol ili naše patnje?
on kaže - vojna tajna, al ulaze u statistiku

- - - - - - - - - -

Zabole me za mene, još više za tebe, pišem kako je bilo. Samo se sabere broj pobijenih i to je to. Čak ne moramo da idemo dalje u nesreću.

a ovi što su na prste brojali do deset pre bacanja kašikare na neprijatelja
pa pošto ima pet prstiju na jednoj ruci stavili kašikaru medju noge da izbroje na drugoj?

jel oni idu u pobijene?

pitao sam jednog višeg oficira svojevremeno dal se u žrtve rata ubrajaju i oni koji su loše rukovali oružjem i minobacačima?
on potvrdio
ja onda pitam u čiji se rezultat stavlaju kako autogol ili naše patnje?
on kaže - vojna tajna, al ulaze u statistiku
ne bi verovao sta ima u nasim sacuvanim arhivama... klinci istoricari idu u londru u arhive da saznaju sta je ovde bilo jer ove ovde ni pod razno ne mogu da dobiju

a , cekaj malo

sadfa sam totalno zbunjen

TKO JE I KAD izgradio , tvoj SOLITER

- - - - - - - - - -

Ne, Marsi samo pokušava sam sebe da ubedi da mu je bilo super i da niko nije ubijen i pokraden da bi mu tako bilo.

cuj , ba , pa nemoj tako

eto , danaske , svi vi koji , uz pomoc svih ovijeha , koji se i oslobadjaju svojih materijalnih dobara , ono od te crvene bande sto su im dali.

Vi ste bre oslobodioci i vama treba dati neku veliku zvezdu , a samo da ne bude CRVENA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back