скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Necu da branim siledziju sto baca betonske table sa vrha svoje zgrade ali ne verujem da je svestan ono napisao.

- - - - - - - - - -

Dok se ne mane zutice i ne kaze da je Sloba Gospodin drzavnik, prica traje. :lol:

e Nane

tesko , onaj da ce nesto prihvatiti od tamo nekoga drugoga.

pa taj krisom , vadi , oneeee , stvari i onda se priseca , kako je isa i uziva a drugi , su isli u kampove a on , HOTELIIII.

Марси, био си у мраку и баш те брига. :D
А ми млади ћемо да изгрцамо.
Шта да се ради, неком је живот мајка, а неком маћеха.

pa kazem Ja da su mi se oci , tek otvorile u kapitaljizmu i putovanjima po VASIONI , pa sam i joste i moga i usporediti :think:

kakvi sve mrakovi i svetla postoje..

a secas se onoga...Tako treba, Pa Srbija se Saginjat Nece...

neg Sofke , jel si mozda videla , sta su bre Vecernje Novine , pisale o Tunelu i NBG.:eek:

Ja sam osta bre brez reci , joj koji lazsci .

Ja sada znam da je Refer , bija sve u pravu..:rotf:

pa kazem Ja da su mi se oci , tek otvorile u kapitaljizmu i putovanjima po VASIONI , pa sam i joste i moga i usporediti :think:

kakvi sve mrakovi i svetla postoje..

a secas se onoga...Tako treba, Pa Srbija se Saginjat Nece...

neg Sofke , jel si mozda videla , sta su bre Vecernje Novine , pisale o Tunelu i NBG.:eek:

Ja sam osta bre brez reci , joj koji lazsci .

Ja sada znam da je Refer , bija sve u pravu..:rotf:

Морам да те разочарам, новине и тв слабо гледам. :D

A kako bi tek Beograd izgledao da ga komunistička banda nije uvukla u bespotrebni rat?

Пре три године је била изложба на Калемегдану: ''Београд пре Другог св. рата''.
Све осветљено, све лепо, уређено...
Нашла сам се ту са познаником чији је деда био пуковник ОЗН-е који је зглајзао кад и Ранковић. Био је фрапиран. Њих су учили неке измишљене приче о заосталости и животу под свећама.

Da znaš da jesu, ovaj Protok, Noj, Marsovac, takav je i onaj Majkani. Sve to ludo, draga moja ti.

a jel , neg ti meni reci a koja je to institucija ti izdala certifikat da nisi TI LUD u ovom ludom svetu.

e to , moze li i neki u dispanzeru ili ipak si mora otic ili do Laze ili F odeljenja , a , a sada znam , bia si do Instituta za mentalno zdravlje.

Znaci Palmoticevac si.

e svaka ti cast Palmoticevcu.

A kako bi tek Beograd izgledao da ga komunistička banda nije uvukla u bespotrebni rat?
Posle rata su nastavili po istom, zlo i beda, gde god su takli rukom.

- - - - - - - - - -

a jel , neg ti meni reci a koja je to institucija ti izdala certifikat da nisi TI LUD u ovom ludom svetu.

e to , moze li i neki u dispanzeru ili ipak si mora otic ili do Laze ili F odeljenja , a , a sada znam , bia si do Instituta za mentalno zdravlje.

Znaci Palmoticevac si.

e svaka ti cast Palmoticevcu.

Marsi, opet si pogrešno shvatio, Kad razgovaraš sam sa sobom, to šalješ na PP onoj lepotici.

Ма фолира се овај жути Рифер, он најбоље воли југословенску комедиографију Синише Павића.

Оно кад неко нешто каже, а забрађена баба или неки брка се избечи и каже "А???"

Ух, ту се смеје да пукне!

Pa jesu bile smesne neke njegove serije i nije do baba i deda, nego su stvarno smesne.

Нашла сам се ту са познаником чији је деда био пуковник ОЗН-е који је зглајзао кад и Ранковић. Био је фрапиран. Њих су учили неке измишљене приче о заосталости и животу под свећама.

jes ga pitala kako su bili divni krajisnici koji su oslobadjali bg?

Uhh , svaka ti cast.

Rekoh ja , procito i osta bre i zaCuDjen i Jako Razocaran sas Lazi , koje su stavili a uz to i jos , neke slike.

Jok , Ja sada verujem sve sto Refer kaze a i jos ovim drugima ,koji i jesu mladi ali sve znadedu

И треба да верујеш Рифкици.
Он је паметан и послован човек, рационалан и леп и најпаметнији.
Али на страну сви ти његови квалитети, по питању дате теме је сасвим управу.

Tako je , Svi ama svi su imali sve sto su hteli , nije bilo narodnih kuhinja, nije bilo prosjaka, nije bilo .gladi , i svi su i imali vile i kuce i zemlju i stoku i svi su , izvozili svoje proizvode na inostrano trziste i svi su i isli u banje , i to recimo banja Kovicaca , gde su svi i igrali i valcer i cure ljubili i kockali se i pili i hebavali ..

ma , zna sam Ja da su me Oni lagali...

e bila bi bas ko , selendra kakva je i bila.

i mozda bi se svi , oni i koji se borili protivu FASISTA nemaca , se okretala u grobu.

Ovako bi izgledao da nije bilo tvoje crvene bagre:

bg1.jpg

Sambonov-plan-1912-Medicinski-fakultet.jpg

Poslednja izmena:
jes ga pitala kako su bili divni krajisnici koji su oslobadjali bg?

Деда му је био Херцеговац, а бака Јеврејка.

Иначе, да те научим, та чувена шеста личка је бројала укупно 800 Крајишника (Личани+ 6. крајишки корпус)+ 300 Далматинаца.
Све остало, преко 4000 хиљаде се напунили из твоје Шумадије. А колико је прекодринаца стигло живо до Србије....значи, по комуњаризму, убедљиво водите драги колега! ;) Да, да, ви Шумадинци.

Иначе, мала анегдота је та што је мој отац био фасциниран Шумадијом и Шумадинцима као ''кичмом српства''. Као што рекох, у интеракцији са вама, Крајишници су за вас нуле колико сте црвени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back