скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nov i lepsi bi bio bolji bez pernatu zivinu
ја има да пуштим крзно, не мо'ш ме изнервират'!:lol:

- - - - - - - - - -

nema potrebe da persirate Rifketu posle one slike sa kesom

- - - - - - - - - -

on ne zaslužuje Vaše poštovanje ni jedan tren...
Ви'ш како побеже сиса...:lol:

Сад ме подсети на стари добар виц...
Разговарају две кокошке, док кљуцају по дворишту, па ће једна- а где ти је муж?
Кад, ова друга- ма, ено га код кола, нешто чепрка!

:lol:
ima i onaj o pevcu sto je yebo sve zivo u dvoristu pa se napravio mrtav i ceko leshinare da slete da i njih opali

G. Referu
molicu lijepo
vi ste me pogresno razumeli , Ja se sa vama u potpunosti slazem , da je NBG, procvetao , sve i pre II cvetskoga rata.
i slazem se da su sve pokrali i nosili svojim kucama, hocu reci soliterima.
jel vidis molim te koliko je samo solitera tu oko tebe.
Ja sam , ostao zapanjen i uvreDjen , da su ovi danasnji mogli tako nesto napisati , ej danas , kada sve cveta tu oko tebe tj vas.
a Marsovac , je bre ziveo u mraku i nis nije video , kako su komunjare sve to ...radili.

dakle kao sazetak , nase korespodencije

slazemo se da je Vama danas mnogo bolje , bas ki i marsovcu na Marsu.

Марси, звучиш као г. Гољаткин из ''Двојника''. :lol:

Марси, звучиш као г. Гољаткин из ''Двојника''. :lol:

Pa sad.:)

pod uticajem , mladoga refera , i jos tu i nekih drugih , :hahaha:

uvideh da sam bija u dubokom mraku i tek sada vidim ,koliki je to bio mrak.:eek:

sto rece , onaj iz mracnoga vremena pisac Jugoslovenske orijentacije- MILJENKO SMOJE:worth:

" da hebem majku onom ,koji nam upali svicu ".:mrgreen:

- - - - - - - - - -

nesam uplaćivao ništa, završni tiket do oktobra mi bio onaj što utrefih kvotu 27,
što sam postavljao nanovo zaokruženo kako se koja tekma završavala

Eto , imas srece da si naisao na postene ljudove , a sad zamisli da je recimo drustvo Referevsko bilo u blizini..

ma , jos bi ti i duoli naplatili za vracanje PRAZNOGA novcanika.

Nista ne pocinje sto se mene tice ali zaista za neke stvari ocekujem objasnjenje, pogotovu sto su nadovezane na moj post, i sto ne znam da li sadrze a kamoli da sadrze, bar imalo pakosti ili tek gluposti.

Necu da branim siledziju sto baca betonske table sa vrha svoje zgrade ali ne verujem da je svestan ono napisao.

- - - - - - - - - -

prica je prosta ko kad opalus forumasicu sa nikom a a ni ne znas da si istovremeno opalio i firumasicu sa nikom b i c a nekad i d

Dok se ne mane zutice i ne kaze da je Sloba Gospodin drzavnik, prica traje. :lol:

prica je prosta ko kad opalis forumasicu sa nikom a, a ni ne znas da si istovremeno opalio i forumasicu sa nikom b i c a nekad i d.
kod cvajga ta mu posle pisala pisma pod nikom e

Ja imam samo jedan nick i to je ovaj i ne unosi zabunu jer nemas preca posla.

Necu da branim siledziju sto baca betonske table sa vrha svoje zgrade ali ne verujem da je svestan ono napisao.

Pa ne moze da ne bude svestan, nisam mu ja drug.

Pa sad.:)

pod uticajem , mladoga refera , i jos tu i nekih drugih , :hahaha:

uvideh da sam bija u dubokom mraku i tek sada vidim ,koliki je to bio mrak.:eek:

sto rece , onaj iz mracnoga vremena pisac Jugoslovenske orijentacije- MILJENKO SMOJE:worth:

" da hebem majku onom ,koji nam upali svicu ".:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Eto , imas srece da si naisao na postene ljudove , a sad zamisli da je recimo drustvo Referevsko bilo u blizini..

ma , jos bi ti i duoli naplatili za vracanje PRAZNOGA novcanika.

Марси, био си у мраку и баш те брига. :D
А ми млади ћемо да изгрцамо.
Шта да се ради, неком је живот мајка, а неком маћеха.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back