скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad se neko prepozna u Šojićevo razmišljanje taj postane iznenadjen i uvredjen

i ti joj nudiš kese kao rešenje?

Ne mogu da gledam taj najniži oblik humora, koji bi trabo baš svako da rtazume, čak i krezubi. Dugo već nisam gledao ništa naše, ni TV, ni serije, ni vesti, ni filmove.
Kesa rulz!

- - - - - - - - - -

Pa ne sta ti znaci "crna kesa" i zasto to meni pricas?

Tebi sam pisao jer si ti spomenula problem sa nefarbanim izrascima, zar ne?

A jel' vi starno gledate te gluposti, humor za blago retardirane?
Сад си ме благо разочарао.
Ако не схваташ умеће глумца који уме да изведе такве бравуре, то је чист доказ твог снобизма, чак и по овим питањима. јасно је да си жут, али кад ти је и укус жут- то је већ поражавајуће.
Гутовић је од ничега направио креацију какву мало који глумац може, али- ти у томе видиш "хумор за благо ретардиране"?:roll:
Ти ниси ретардиран, далеко од тога; само си показао да си- лимитиран.

daleko od toga da ne želim da pogoršavam napetu situaciju, al svi znamo da crne kese služe za djubre ;)

Ne loži, vidiš da mi minira foru, i bez tebe. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Сад си ме благо разочарао.
Ако не схваташ умеће глумца који уме да изведе такве бравуре, то је чист доказ твог снобизма, чак и по овим питањима. јасно је да си жут, али кад ти је и укус жут- то је већ поражавајуће.
Гутовић је од ничега направио креацију какву мало који глумац може, али- ти у томе видиш "хумор за благо ретардиране"?:roll:
Ти ниси ретардиран, далеко од тога; само си показао да си- лимитиран.

Izvini što se ne slažemo, ali zar je to razlog da me etiketiraš? Kakav "žut", šta to znači? Što se tiče tog humora, da, izuzetno je loš, na najnižem niovu.

Kerky, polako... izgleda da nisi razumela šalu. I sad si je pokvarila. :sad2:

Pa sta si hteo da kazes s tim crnim kesama? Jesam li ti ja drugar pa da se tako ruzno izrazavas i meni "ispovedas" za najbanalnije stvari?

nikakav problem...

ja u njojze vidim vatru živu ispod velikog i teškog oklopa koji tu vatru suzbija a ona oće da se rasplamsava

medjutim imamo veći problem -meni uvek dosta jednom sa svakom
smatram da je ispoštovana s moje strane

Smesta da si prestao jer cu prijavljivati tvoje lazi. Niti te znam niti poznajem niti zelim da te upoznam, sta lazes i vredjas?

Pa kakva crna kesa, ne pravi se da sam ti draga jer nisam, ti si podlac.

pa ja sam čekao da sama zaključiš koji je bolji... nisam očekivao da će to biti pre mora...

- - - - - - - - - -

Smesta da si prestao jer cu prijavljivati tvoje lazi. Niti te znam niti poznajem niti zelim da te upoznam, sta lazes i vredjas?

ne lažem ja ništa - meni dovoljno samo jednom
naravno ja se za to jednom lepo pripremim pa ostanem u sećanje
svaka mi se rado javlja godinama posle

dokaži da lažem pa me prijavi

pa ja sam čekao da sama zaključiš koji je bolji... nisam očekivao da će to biti pre mora...

- - - - - - - - - -

ne lažem ja ništa - meni dovoljno samo jednom
naravno ja se za to jednom lepo pripremim pa ostanem u sećanje
svaka mi se rado javlja godinama posle

dokaži da lažem pa me prijavi

Pa jel 'si ti stvarno toliko lud da hoces d akazes da si imao nesto sam mnom i to kao, samo jednom?

Jesi li ti uopste normalan covek? Sta da dokazem? Dokazi ti svoje baljezgarije ili se ucuti i otkaci od mene viseza svagda, ljigavce retardirani!

father-son-8.jpg

- - - - - - - - - -

Pa jel 'si ti stvarno toliko lud da hoces d akazes da si imao nesto sam mnom i to kao, samo jednom?

Jesi li ti uopste normalan covek? Sta da dokazem? Dokazi ti svoje baljezgarije ili se ucuti i otkaci od mene viseza svagda, ljigavce retardirani!

Kami misli da je on budala.

Izvini što se ne slažemo, ali zar je to razlog da me etiketiraš? Kakav "žut", šta to znači? Što se tiče tog humora, da, izuzetno je loš, na najnižem niovu.

nije to humor, to je profil sitne jajrice koja pliva i isplivava kad svojom logikom kad nesrećnim okolnostima koje jajarici idu na ruku

kao što reče Tomazi - to je Gutina životna rola

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back