скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu ja i tebe namore, zajedno sa Kerky. Ne brini moje :heart: je veliko. Za ostalo ne garantujem.

Ne mozes ti mene pa da ti je :heart: kao zemlja veliko :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Marsi, pitala me Nina na PP zašto si počeo da skraćuješ svoje postove? Piše da kafana više nije ista i da bar njoj šalješ ta duža razmišljanja na PP.

Opet lazes coveka :lol:

Опет ће тако бит' кад униђемо у ЕјУ, тамо ће биднемо и јопет браћа и сестре, срешћемо се у будућ... пардон, у Макарској.
Само још мало...

:mrgreen:

:lol:

Dobar dan SURKA

ni za stoooo godina, nec toga vise bit.

mnogo su zavoljeli Eurice i moto maniju.

eto , i slo i cro , su kao u uniju , pa ovi slo , malko po malko , na prelazima zahebavaju croate.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Opet lazes coveka :lol:

ma joook , ne laze to on .
samo mu je perspektiva znanja sta je realnost a sta je masta , mu je osla u...

a sve je to rezultat , da nikako ne moze da preboli Kerkicu , a bogumi ni sve ostale...

i sta onda da radi.

jedino da se krije u sipragu i odatle da iskace sa bade mantilom.

Cekaj , pa zar Ti ne rece da imas zlatnu kadu , a sad pominjes tu neki tus.

Sta je bre to sa tobom , moras biti i u lazi , dosledan , a ne vako da se sam izdas.

Kuku Marsi, zar je čika Alci dotle došao da misliš da se u kadu vrši ono malo i veliko? :fdlan:

- - - - - - - - - -

Uh, još uvek veruješ u priče... nije to na tebi, već na meni. Zna se ko kosi, ko vodu nosi. :cmok: :mrgreen:

Ne tuguj kolega, Dej-Luis se do sada povlačio iz glume bar triput.

Prekine glumu na deset godina i posveti se gajenju golubova u Provansi "da nađe sebe", i te priče. Posle se vrati.

Čovek je umjetnik i još Irac, uživa u dramatičnim izjavama.

Sto se mene tice, Dej-Luis pa deset mesta prazno. Ne verujem da ima ikog slicnog njemu u sedmoj umetnosti, mozda i ikada.

Nisam siguran da ce se vratiti ovog puta. 60-ta mu je, a film vise nema nikakvu vrednost, sumnjam da bi bilo scenarija koji bi ga zainteresovao, pogotovo uzevsi u obzir sta se snima i sta ima prodju u danasnjem svetu.

Ako se i vrati, najpre bih se opkladio da bi to bilo u nekoj seriji.

Ipak, oduvek sam cenio ljude koji se penzionisu kada su na vrhuncu, umesto da se razvlace do iznemoglosti i krune svoju reputaciju.

Е па јебга сад. Јебга сад!

Наћи ћемо неког за тебе. Фајнс? Грант?

Можда Кроу? Мада он је Аустралијанац и морам да те упозорим да се они никад не перу.

Гaри Олдман и три места празно. Онда Харт, Малкович (Маљковић?) и тако...

Да то важи за све уметнике, и музичаре и писце и кога хоћеш. После неког момента у каријери све је антиклимакс, а неки врхунац постигну пре тридесете.

Можда ће се вратити да глуми Ратка Младића пред хашким судом. Има нешто у обрвама.

Да то важи за све уметнике, и музичаре и писце и кога хоћеш. После неког момента у каријери све је антиклимакс, а неки врхунац постигну пре тридесете.

Можда ће се вратити да глуми Ратка Младића пред хашким судом. Има нешто у обрвама.

Младића да игра Гилмор из Пинк Флојда. Исти су.

Pogledajte prilog 445800

Poslednja izmena od moderatora:
Гaри Олдман и три места празно. Онда Харт, Малкович (Маљковић?) и тако...

За тебе, један од мојих сад упокојених миљеника... цео филм траје мање од четврт минута кад није успорен.

Примети поглед на 3:54. Разумем га потпуно. Потпуно га разумем. Исто се осећам.

"Алан Рикман и шоља чаја"

Ili Brbu.

Srpska lezbo premijerka bi bas bio krupan zalogaj, cak i za DDL.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back