скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ко зна каква си се појавила тамо у општини, кад је момак хтео да та угризе. пала му клапна, пробудиле се страсти. ето видиш шта радиш и како се понашаш, па после мушкарци криви што насрћу :roll:

Ma nije,bas se nisam nista spremala, nije do toga nego je covek jednostavno isfrustriran i pun kompleksa, pa vice na stranke, tacnije "rezi".

Uostalom, tamo se ionako oblace kao da su posle na svadbu, ja sve i da hocu ne mogu da "pariram".

- - - - - - - - - -

ae marinac meti na ignore... a el te interesuje prica o tebi? samo jos jedan post ako mi se obratis u bilo kojoj makar i prenesenoj formi pa ces se opet prenikovati :roll:

Kome ti to "marinac"?

Ja nisam marinac.

Ma sto li pa i ja pitam bezveze...!

Ma nije,bas se nisam nista spremala, nije do toga nego je covek jednostavno isfrustriran i pun kompleksa, pa vice na stranke, tacnije "rezi".

Uostalom, tamo se ionako oblace kao da su posle na svadbu, ja sve i da hocu ne mogu da "pariram".

- - - - - - - - - -

Kome ti to "marinac"?
eto... lepo opomenuh... budi prisutna sve vreme pa ces morati da objasnjavas sto sta ovoj buraniji od naivaca :bye:

nego ajmo da za pocetak postavimo pitanje za diskusije dal su tzv hrvati na ovom pdf hrvati koji pisu iz hrvatske ili ima i somova hrvata iz beograda?

ја сам Хрват из Београда. а Београд је највећи хрватски град па се осећам као да сам у Лјепој Нашој. па се може рећи и да пишем из Хрватске. што питаш?

ја сам Хрват из Београда. а Београд је највећи хрватски град па се осећам као да сам у Лјепој Нашој. па се може рећи и да пишем из Хрватске. што питаш?
e ovo nije vezano za tebe jer si ti mod :))
al si upoznat sa materijom pa te ovako ko coek pitam jel ti samo zbog duhovitisti pustas to lozenje il ima nekog viseg interesa?

e ovo nije vezano za tebe jer si ti mod :))
al si upoznat sa materijom pa te ovako ko coek pitam jel ti samo zbog duhovitisti pustas to lozenje il ima nekog viseg interesa?

право да ти кажем, увек сам се чудио Старчевићу и идеји да је Хрватска до Дрине. зашто не до Мораве? или Тимока? јер ко хоће, тај може. ко умије, њему двије :mrgreen: мислим, ви сте навикли да певате од Ђердапа до Јадрана, неће вам бити тешко да се окрене- од Јадрана до Ђердапа ;)

30078D8900000578-3393808-The_mystical_illusion_was_created_by_Argentinian_artist_Leandro_-m-22_1452519518980.jpg

право да ти кажем, увек сам се чудио Старчевићу и идеји да је Хрватска до Дрине. зашто не до Мораве? или Тимока? јер ко хоће, тај може. ко умије, њему двије :mrgreen: мислим, ви сте навикли да певате од Ђердапа до Јадрана, неће вам бити тешко да се окрене- од Јадрана до Ђердапа ;)

Cekaj zar to i nije bilo u onom mracnom vremenu.
Sednes u Auto i bez carine , bez zahebancije , odes do Juga ili severa ili na jadran , tj do vlaskih Planina.

a, nije vam to valjalo , pa sad , zapevajte pesmu tu ...

boli , boli jer ...imah a sad sam osta samo u avliji maloj.

- - - - - - - - - -

Kako da idem pod tuš obučen, aj' ne glupiraj se? :rtfm:

- - - - - - - - - -

Opšte nije tačno. :ljutko:

Cekaj , pa zar Ti ne rece da imas zlatnu kadu , a sad pominjes tu neki tus.

Sta je bre to sa tobom , moras biti i u lazi , dosledan , a ne vako da se sam izdas.

- - - - - - - - - -

Vreme je za hlađenje kafane!

ma jos je rano za po Pivce , barem meni ovde a Ti ,

popi jednu ladno a i pazi da se onaj Refer , ne pozove..

- - - - - - - - - -

Marsi, pitala me Nina na PP zašto si počeo da skraćuješ svoje postove? Piše da kafana više nije ista i da bar njoj šalješ ta duža razmišljanja na PP.

Pitala te je , e bas mi je drago , da ona sa tobom sve na PPM.

fino , fino

samo tako

Cekaj zar to i nije bilo u onom mracnom vremenu.
Sednes u Auto i bez carine , bez zahebancije , odes do Juga ili severa ili na jadran , tj do vlaskih Planina.

a, nije vam to valjalo , pa sad , zapevajte pesmu tu ...

boli , boli jer ...imah a sad sam osta samo u avliji maloj.

.

Опет ће тако бит' кад униђемо у ЕјУ, тамо ће биднемо и јопет браћа и сестре, срешћемо се у будућ... пардон, у Макарској.
Само још мало...

:mrgreen:

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back