скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није то, тек, тамо неки 'главнокомандујући непријатељске војске'. Отоманско царство је било велика сила, па још и друге вере. А ето, мали Милош из неке небитне вукојебине, стаде на пут тој сили неверника, скративши је за 'главнокомандујућег'. :)
И, нисам рекла рај, него небеса - као појам вечне славе.

A Gavrilo Princip, jel i on junak večne slave?

Ma jok, sa njihovim papirima Mi komunjare možemo u Oslu da radimo legalno i više od tri meseca. :lol:

:mrgreen:

Kazes , papiri zavrseni:)

Au , Au..

pa bas ti to, u sred sride

komunjarska LOLO , :hahaha:

pa pravac za Oslo.

a za ovu sto , samo mesa i dize suknje , i ne zna da kuva , niti sprema.

JOOK :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro :)

znani i ne znani

pa cuj , bese li reci da je i on , bio dobar prema njoj.

uzajamna korist a i

madjarice , spremaju gulas , boli glava.

e sad si mu učinio takav sevap ima da te časti
naučno je dokazano da će ti Madjarica svašta spremiti samo ako si MUŠKI uradio posao

- - - - - - - - - -

pazi ovo NIJE TEORIJA pa da je obaramo ili dokazujemo - ovo je ETALON

e sad si mu učinio takav sevap ima da te časti
naučno je dokazano da će ti Madjarica svašta spremiti samo ako si MUŠKI uradio posao

- - - - - - - - - -

pazi ovo NIJE TEORIJA pa da je obaramo ili dokazujemo - ovo je ETALON

iskustvo , more iskustvo

no bese to tako davnooooo

tako da sad ne znam , ni dal je gulas dobijen , zbog teskoga rada ili...

moramo Naneta pitati.

neg , sto IDIOTI Srbije , u IZVOD IZ MATICNE KNJIGE RODJENIH ,

stavljaju da sam ozenjen i vreme i sa kim.

zadnji put , pitah za objasnjenje , one u Ministarstvu i ljudi moji , koje budalestine cuh , kao obrazlozenje da je ..ma i vi sami dobro znate.

na pitanje , ZASTO i kako je moguce da se i moja bivsa nalazi u tom dokumentu , kaze mora.

na pitanje , kojim se dokumentom dokazuje vencanje i sta ima veze , vencanje sa mojim rodjenjem .

nema odgovora.

samo da ., vam kazem da je razgovor vodjen sa najvisim , na polozaju a bez obrazovasnja.

iskustvo , more iskustvo

no bese to tako davnooooo

tako da sad ne znam , ni dal je gulas dobijen , zbog teskoga rada ili...

moramo Naneta pitati.

neg , sto IDIOTI Srbije , u IZVOD IZ MATICNE KNJIGE RODJENIH ,

stavljaju da sam ozenjen i vreme i sa kim.

zadnji put , pitah za objasnjenje , one u Ministarstvu i ljudi moji , koje budalestine cuh , kao obrazlozenje da je ..ma i vi sami dobro znate.

na pitanje , ZASTO i kako je moguce da se i moja bivsa nalazi u tom dokumentu , kaze mora.

na pitanje , kojim se dokumentom dokazuje vencanje i sta ima veze , vencanje sa mojim rodjenjem .

nema odgovora.

samo da ., vam kazem da je razgovor vodjen sa najvisim , na polozaju a bez obrazovasnja.

Kod mene obrnuta situacija. Računao sam da će se važiti to što piše u krštenici u napomeni dole. Kad ono, oće svaki papir posebno. Doduše, ima logike jer je to kao da pišeš svoju novu krštenicu i svaka promena statusa je bitna.

Kod mene obrnuta situacija. Računao sam da će se važiti to što piše u krštenici u napomeni dole. Kad ono, oće svaki papir posebno. Doduše, ima logike jer je to kao da pišeš svoju novu krštenicu i svaka promena statusa je bitna.

postoje neki dokumenti koji su podlozni i promenama.

za vencanje , postoji vencani list i prilikom razvoda i treba da stoji , nova situacija.

kod Izvoda iz Maticne Knjige.

ne sme da se ista niti dodaje niti oduzima jer su dva agregatna stanja u njem

RODJEN sa informacijama o majci , ocu , mesto rodjenja i na tom dokumentu , ne sme biti ista drugo.

i jos u moje vreme , dok sam , bio trt mrt , ukazivao sam da idiotluk o STAROSTI DOKUMENTA , narocito IMKR , ne sme da se uzima novac i zahteva da dokument , ne sme biti stariji od 6 meseci.

jer , drugi aspekt RODJENJA JE SMRT.

a za to i postoji drugidokument, no , poznati smo da na polu legalan nacin , uzima se iz djepova stanovnika.

ma to su bre komunjare belosvetske.

postoje neki dokumenti koji su podlozni i promenama.

za vencanje , postoji vencani list i prilikom razvoda i treba da stoji , nova situacija.

kod Izvoda iz Maticne Knjige.

ne sme da se ista niti dodaje niti oduzima jer su dva agregatna stanja u njem

RODJEN sa informacijama o majci , ocu , mesto rodjenja i na tom dokumentu , ne sme biti ista drugo.

i jos u moje vreme , dok sam , bio trt mrt , ukazivao sam da idiotluk o STAROSTI DOKUMENTA , narocito IMKR , ne sme da se uzima novac i zahteva da dokument , ne sme biti stariji od 6 meseci.

jer , drugi aspekt RODJENJA JE SMRT.

a za to i postoji drugidokument, no , poznati smo da na polu legalan nacin , uzima se iz djepova stanovnika.

ma to su bre komunjare belosvetske.

Dobro, da. Gledaju da uštinu gde god mogu.

ААА, иген, Шандор Петофи, појезија дие Бесте...:lol:
Ништа, имаћемо инсајдера...:super:

Ez lesz a megtiszteltetés. :lol:

ahammmm :)

komunjaro jedna , samo njemu nudis da...capi nesto.:roll:

i Ja bi Sine...secas se toga..:rtfm:

- - - - - - - - - -

eto Ti sad .

mater im njihovu HP , laser printer , zahebava.

Dogovoreno. Jedna prsata za tebe. :lol:

Kakva ljudska sloboda? Ona koja nas je koštala 53% stanovništva i uvela u Jugoslaviju?

oj bre :lol: bolje da prucamo o fotografiji i tehnologiji kad si izgradio zid jos od naci telemite :lol:
uostalom kolko videh ti nis zaginuo braneci svoj dom u kroaciji vec mobilisana deca iz srbije tako da mi o slobodi nemoj pricati...nikad ne osporavam nikome pravo na slobodu stava ali ne podnosim licemerno proseravanje... zato i rekoh da ti ne prilici a ti ako mislis da je jedan nemac slobidniji od srbina samo zato jer ima bolji standard onda si u teskoj zabludi koju jedino godine i iskustvo mogu da isprave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back