Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.133
Нема везе, ту смо ми- поштена интелигенција!pa da vidim posle koje su to intelektualce komunisti proterali ili likvidirali

Црвени терор, како то праведно звучи...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема везе, ту смо ми- поштена интелигенција!pa da vidim posle koje su to intelektualce komunisti proterali ili likvidirali
Kako su madjarice u ambasadi lude,jbt.
Meni kaze "udjite gospodine" a nekom kinezu "Kinez, napolje!".
Zavrsena dokumenta, jos Pesta da potvrdi i to je to.
Јел то бегаш?![]()
potresno je da ste otvorili nalog na Krstarici samo da bi branili muškarce sa grisina nogama
evo...videces da ce i Kerky da ti zameri na ovakvom izrazavanju,
samo kada dodje i procita sta si sve ispisao
A ovo je više ružno neg' moje. Teba tu metnuti koju zvzdicu, znaš!
A Kerky, pa znaš da ona sme da me pcuje.![]()
Da.
Pa ne vredi, nije mi zivotni vek 400 godina pa da sacekam idiote da se dozovu pameti.
Da.
Pa ne vredi, nije mi zivotni vek 400 godina pa da sacekam idiote da se dozovu pameti.
Јел то бегаш?![]()
Ти би срећу да тражиш у Мађарској а тек нам је кренуло?Сретно онда!![]()
Čuo je da se tamo traže ovi što postavljaju nogu teroristima u najavi. I zarada i užitak.
Kako su madjarice u ambasadi lude,jbt.
Meni kaze "udjite gospodine" a nekom kinezu "Kinez, napolje!".
Zavrsena dokumenta, jos Pesta da potvrdi i to je to.
Држављанство?
Čardaš, čardašPa da. Zezali me za razvod mada piše u krštenici pa sam danas opet išao da to odnesem ali nisam čekao red. Ipak mora centrala da aminuje ali 99% da je rešeno jer sam ispunio oba uslova, predak rođen u AU i poznavanje jezika na nivou komunikacije.
Čardaš, čardaš![]()
Odlično. Bebisiterka koja je kod nas radila, omlatila je taj prijem u državljanstvo očas posla, al njoj je rođena baba Mađarica. Sestra joj prebacuje: sram vas bilo, nikakvi ste Srbi, umreću kao Srpkinja, prodajete se..... ne znam da li još uvek to misli. Bebisiterka je trenutno srećno udata, živi u NJemačkoj, čak je i mužu na 5 god sredila radnu dozvolu, dobili bebca i život ide dalje..inače je fizijatar i fizioterapeut i kod nas je par godina čuvala tuđu decu, volontirala i nigde nije mogla da se zaposli...uobičajena priča.
Meni niko nije mađar ali sam sobalio taj težak jezik za 10 meseci.De mi bila pamet da upišem filološki kad mu je bilo vreme.
Pa da. Zezali me za razvod mada piše u krštenici pa sam danas opet išao da to odnesem ali nisam čekao red. Ipak mora centrala da aminuje ali 99% da je rešeno jer sam ispunio oba uslova, predak rođen u AU i poznavanje jezika na nivou komunikacije.
Dobrodošao u klub srbskih izdajnika sa duplim državljanstvom.![]()
Hrvatsko i italijansko.
Pa da. Zezali me za razvod mada piše u krštenici pa sam danas opet išao da to odnesem ali nisam čekao red. Ipak mora centrala da aminuje ali 99% da je rešeno jer sam ispunio oba uslova, predak rođen u AU i poznavanje jezika na nivou komunikacije.
Hrvatsko i italijansko.
А српско?![]()
Муертеро, то што си Србин а немаш српско држављанство да и разумем, али да имаш хрватско држављанство после свих оних прича о томе шта су хрвати радили теби и твојој породици - то не разумем. Волела бих да ми даш неки логичан одговор на то.
Pa i to...
- - - - - - - - - -
Zašto ne iskoristiti bagru, ako mogu da imam neku korist od iste, obaška posle svega?
Imao sam dok nisam uzeo italijansko. Zaposlenje u EU bez ograničenja, putovanje bez ograničenja, vraćanje otete zemlje.