скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da, a kad pišem na temi onom lažnom seljaku, ti brže bolje dotrčiš i glumiš fatalnu ženu, hoćeš da zavadiš selo i grad. E pa neće moći! :rtfm:

:

Tihi je moj prijatelj i ne zelim nikoga da zavadim, i ne glumim fatalnu zenu nego volim selo i prirodu zaista (da glumim fatalnu zenu ja bih sve pricala o gradu, pa kao jaoj selo to je grozno, pa ovo pa ono...)

čuo sam da se razume u tržišnu politiku i da svoje kreativne impresije postavlja po internetu...
mrzelo me sve da čitam, bitno da je on od sveg znanja primenio da uzme od dece 7 POKLON FIFA 365 kutija...

uhhh, pa da je bas primenuo kapitaljisticki pogled na svet , jeste, nije da nije

eto , poceo od malji deca i..

al , kada dojde na TVRD , e onda on postane tako mehk , ki ...majcina dusa.

a onda , kada se dobro isplace , Tada Rikne ki , tj imitira Lava azvuk , od , onijeha psica , seoskih.

eto , zasigurno sada , ispred seoske prodavnice , pokusava da radnim ljudima da ukazuju da oni nista ne znaju kako i sadit crni luk.

uhhh, pa da je bas primenuo kapitaljisticki pogled na svet , jeste, nije da nije

eto , poceo od malji deca i..

al , kada dojde na TVRD , e onda on postane tako mehk , ki ...majcina dusa.

a onda , kada se dobro isplace , Tada Rikne ki , tj imitira Lava azvuk , od , onijeha psica , seoskih.

eto , zasigurno sada , ispred seoske prodavnice , pokusava da radnim ljudima da ukazuju da oni nista ne znaju kako i sadit crni luk.

prijatelju, ne znam kada si poslenji put bio u Beogradu, al nakotilo se "stručnjaka" od bušnih gaća....
Ne možeš oka otvorit...

Osvojis MOTOGP prvenstvo i onda pogines jer te udari auto dok vozis bicikl.

RIP Nicky legendo :heart:
motogp-valencian-gp-2006-2006-motogp-world-champion-nicky-hayden-celebrates-2.jpg

Нечитљиву су, али смарају просто, појавом.

Баш је тужно бити Марси.

A ti bi bas Marsiju.

kakokazu stari ljudi

Use i u svoje kljuse.

i zahvali se onoj koja te je i izvukla iz bede i jada.

- - - - - - - - - -

Proćko je simpatičan, inteligentan i ima odličan smisao za humor. Prava je šteta što gubi vreme na kladionice umesto da piše satiru i tako zarađuje.

Ovo drugo, međutim...

e zaovo drugo ,

Ti si svoj genije , ni i malko si i u lutanju ali

naci ces se ti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back