marsijaner
Legenda
- Poruka
- 56.751
BADAVADŽIJA
- - - - - - - - - -
Kami83
a radi ti on
kako narod kaze
trese praznu slamu
znali su nasi stari za takve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BADAVADŽIJA
- - - - - - - - - -
Kami83
Ma da, a kad pišem na temi onom lažnom seljaku, ti brže bolje dotrčiš i glumiš fatalnu ženu, hoćeš da zavadiš selo i grad. E pa neće moći!
:
a radi ti on
kako narod kaze
trese praznu slamu
znali su nasi stari za takve
čuo sam da se razume u tržišnu politiku i da svoje kreativne impresije postavlja po internetu...
mrzelo me sve da čitam, bitno da je on od sveg znanja primenio da uzme od dece 7 POKLON FIFA 365 kutija...
uhhh, pa da je bas primenuo kapitaljisticki pogled na svet , jeste, nije da nije
eto , poceo od malji deca i..
al , kada dojde na TVRD , e onda on postane tako mehk , ki ...majcina dusa.
a onda , kada se dobro isplace , Tada Rikne ki , tj imitira Lava azvuk , od , onijeha psica , seoskih.
eto , zasigurno sada , ispred seoske prodavnice , pokusava da radnim ljudima da ukazuju da oni nista ne znaju kako i sadit crni luk.
Ideš u pm...Derer i Blajvi izašli u novine.
https://www.krstarica.com/zivot/mus...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Шта ово лупетају ове две замлате?
Ne znam, prestao sam da obraćam pažnju.
Нечитљиву су, али смарају просто, појавом.
Баш је тужно бити Марси.
Proćko je simpatičan, inteligentan i ima odličan smisao za humor. Prava je šteta što gubi vreme na kladionice umesto da piše satiru i tako zarađuje.
Ovo drugo, međutim...
Нечитљиву су, али смарају просто, појавом.
Баш је тужно бити Марси.
Proćko je simpatičan, inteligentan i ima odličan smisao za humor. Prava je šteta što gubi vreme na kladionice umesto da piše satiru i tako zarađuje.
Ovo drugo, međutim...

Ovo drugo, međutim...

Видеи ти се дупе на аватару...a zašto gađaš tako male kvote?

Svako gleda ono šta mu treba!

Ми нојеви имамо тај поглед на страну, као вечити плен...![]()
А ти ниси никад видо оне гузе што су седеле на песку, па се залепило...to da, ali nojevi meću glavu u pesak a ne u tudje ... jel...