Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.129
Хммм...
Празна кафана!
Клепим пиво, овршим касу и...
Празна кафана!
Клепим пиво, овршим касу и...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Добро су прошли...Naši hrabri policajci su puntom stigli audi i pohapsili zlikovce.

Можда су се ови из Аудија усрали од казне за прекорачење брзине; оде 30,000.оо дингоса и 10 бодова у возачку, ееееј!Logično je da su išli brže od audija... ipak je to službeni auto.

smorivoje opet u akciji...![]()
to da, ali nojevi meću glavu u pesak a ne u tudje ... jel...
А ти ниси никад видо оне гузе што су седеле на песку, па се залепило...
Заебе се и човек, а неће ној...
BADAVADŽIJA![]()

Тако је!
Џабалебарош и лезилебовић се више односи на ленчуге и дангубе. Какви дивни изрази!![]()
e cao SURKA
imase i onoga "badava iso u skolu a djabe skola"
ili bese tako nesto.
Surka , poosto si ti tu , gde jesi , sta im to znaci Partizan nije Prvak i kako je moguce da on Postane prvak a bio je iza ZVEZDE.
Или се праве блесави. 
Dembeldžabalebaroš
lezilebovićka
(i plagijator-prepiso od mene džabalebaroša) 

Tako što je Zvezdin trener idiot, a igrači nesposobni da osvoje titulu iako im je celo prvenstvo bilo namešteno, a sudija im dosuđivao prosečno 1.5 nepostojećih penala po utakmici.
Nijedno osvajanje titule nam nije bilo slađe od ovog.
Tako što je Zvezdin trener idiot, a igrači nesposobni da osvoje titulu iako im je celo prvenstvo bilo namešteno, a sudija im dosuđivao prosečno 1.5 nepostojećih penala po utakmici.
https://www.google.rs/?gws_rd=ssl#q=nepostojeći+penali+zvezda&tbm=vid
'тро...otkud sada u neki ANDJUSIC , kreci , kuka i napada...PARTIZAN.
NISTA MI NIJE JASNO

Po pitanju tog fudbala, ja bih samo jednu dodao i ne bih se više mešao. Budala je svako ko gleda domaći fudbal i misli da prvenstvo nije namešteno.
Hvala, idemo na glupe teme, ali ne ovoliko glupe.![]()

Koji moji, kako si me provalio da sam fan male slatke garave Arijane?![]()
Koji moji, kako si me provalio da sam fan male slatke garave Arijane?![]()
Po pitanju tog fudbala, ja bih samo jednu dodao i ne bih se više mešao. Budala je svako ko gleda domaći fudbal i misli da prvenstvo nije namešteno.
Hvala, idemo na glupe teme, ali ne ovoliko glupe.![]()
Znaš ti koji su tvoji Rifete.Nemoj da se praviš lud.Gori si od onog Laba,koji je nekada bar otvoreno priznao da je čuvao novac jednoj muslimanskoj teroristkinji,koja mu je bila kućni prijatelj...

Аха, док се не подрапамо...Moram da vas pohvalim kako ste dobri i politicki korektni...![]()