скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krajem ovog meseca ću znati. :lol:

jel sa njom ili brez nje.;)

neg , ak ti je potrebna neka pomoc , poznajem neke stare drugare , koji rade , KOD ZEMUNSKE PIJACE-keja a i imaju neke titule u krimi...

- - - - - - - - - -

Nikoga ne zanimaju tvoje pickopacenicke slike sa jeftinog odmora na Kubi Marsi.

joooj ala si glup

idi molim te i vrati , ono svedocanstvo o zavrsenoj osnovnoj skoli.

Geografija , dobio si kecugu ko vrata, sedi dole :rotf:

e koj tupson, PANAMA je i zemske su iz BLAJBINOGA KRAJA.

radno u gradu...you know what I mean...

Kakve veze ima da li bi mi smetalo, sa cinjenicom da svako moze da me slika na javnoj povrsini?

Pa smeta mi i sto ne mogu da kresnem Skarlet Johanson, pa da li to znaci da ona mora da ima sex sa mnom, da mi to ne bi smetalo?

znaci , imam ozvolu da dojdem za SERBIJU i da slikam placipickice.

samo mi javi gde da te najdem i evo te slikam i anfas i...ma jok bre ,more bezi , mnogo si ruzan.

Kakve veze ima da li bi mi smetalo, sa cinjenicom da svako moze da me slika na javnoj povrsini?

Pa smeta mi i sto ne mogu da kresnem Skarlet Johanson, pa da li to znaci da ona mora da ima sex sa mnom, da mi to ne bi smetalo?

И, не треба ни да те пита? Оно, чак и не знаш да те неко слик'о, па ко зна где ћеш да 'осванеш'? :lol:

Ok, prejeftin odmor u Panamu.

Mada, Panama nije za tebe, ti si komunisticki klosar.

I sto jes , jes , hoteli su sa 5 zvezdica...neg da li ti znas sta to znaci.

drugo , postoji drasticne razlike izmedj mene i tebe.

Ja sam ti KANADSKI KOMUNISTICKI KLOSAR

Kami ti si samo klosar i to brez ikakve titule.

neg , ono i nije bio , bas pravi odmor , znas , odlazak u DJUNGLU , male observacije plemena , nacina njihovoga zivota i rada i tak

a uz put , mlade studenkinje , koje , eto sa matorim , ruznim , debelim , celavim , malim , i sa debelim naocarima , provodile vreme.

os , mozda i njihove slike

:lol: Тако треба с њима. :rtfm: Исто као и са онима што иду од врата до врата и поклањају 3 производа ако купиш један за 3.000 дин. :lol:

Не могу да престанем да се смејем. :lol:
Па не знам, виде и они кога би могли да питају. Мада, Иво Андрић је реаговао мало неочекивано.

И ја сматрам да треба да питаш. То је, некако, ствар основне културе. А не да те неко слика к'о ти ту стоку. :lol:

e , al znas , koji je tu i stos , oma su sve znale , da sam SRANAC.

i sranski smo i govorili i ljudi sto je mlogo lepo , u rodjenom gradu , ulicama , svoje mladosti, da ti se obracaju na engleskom.

i da , hoce tu i tamo , da i naplate , ono nekadasnje APP.

Pa se nemalo zadjude , ono , kada pitas sa osmehom , A STA VAM JE OVO, KOJA JE TO STAVKA...

narocito ispod cetke..

- - - - - - - - - -

И ја сматрам да треба да питаш. То је, некако, ствар основне културе. А не да те неко слика к'о ти ту стоку. :lol:

pa da , oma se u diskusiju , ukljucio Kami.

izjavom da je i on , od onijeha , sto je odrednicu dao KUBA.

a KUBANKI ima i plavih i crnih i mesavine i tako umiljate i mnogo vole strance.

i ne traze pare , ko Kami , odma, prvo daj pare pa slikaj.

Ok, prejeftin odmor u Panamu.

Mada, Panama nije za tebe, ti si komunisticki klosar.

Ej debeli, si puko na texas hold'em-u?

Nabavio sam sigricu, koristi one male baterije...
Piče karte, veća manja...

Da ti pošaljem?

- - - - - - - - - -

Не могу да престанем да се смејем. :lol:
Па не знам, виде и они кога би могли да питају. Мада, Иво Андрић је реаговао мало неочекивано.

[ULAŽEM POSTER I ŽABU!

JA SAM PRVI NAZVAO DOTIČNOG IVO ANDRIĆ :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back