- Poruka
- 62.443
Nikoga ne zanimaju tvoje pickopacenicke slike sa jeftinog odmora na Kubi Marsi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krajem ovog meseca ću znati.![]()
Nikoga ne zanimaju tvoje pickopacenicke slike sa jeftinog odmora na Kubi Marsi.

Svako ima pravo da te slika bilo gde kako god hoce, osim ako nisi na svojem ili tudjem privatnom vlasnistvu.
jel sa njom ili brez nje.
neg , ak ti je potrebna neka pomoc , poznajem neke stare drugare , koji rade , KOD ZEMUNSKE PIJACE-keja a i imaju neke titule u krimi...
Hvala. Ako zatreba, ću ti javim.Значи, теби не би сметало да те неко слика, било кад и било где?

Kakve veze ima da li bi mi smetalo, sa cinjenicom da svako moze da me slika na javnoj povrsini?
Pa smeta mi i sto ne mogu da kresnem Skarlet Johanson, pa da li to znaci da ona mora da ima sex sa mnom, da mi to ne bi smetalo?
Kakve veze ima da li bi mi smetalo, sa cinjenicom da svako moze da me slika na javnoj povrsini?
Pa smeta mi i sto ne mogu da kresnem Skarlet Johanson, pa da li to znaci da ona mora da ima sex sa mnom, da mi to ne bi smetalo?

Brez. Ona je odradila veliki posao ali je i zaradila.
Do sada mi nije trebala pomoć oko njih.Hvala. Ako zatreba, ću ti javim.
Тако треба с њима.
Исто као и са онима што иду од врата до врата и поклањају 3 производа ако купиш један за 3.000 дин. 
И, не треба ни да те пита? Оно, чак и не знаш да те неко слик'о, па ко зна где ћеш да 'осванеш'?![]()

znaci , imam ozvolu da dojdem za SERBIJU i da slikam placipickice.
samo mi javi gde da te najdem i evo te slikam i anfas i...ma jok bre ,more bezi , mnogo si ruzan.
pa tako sam isa, po SERBIJI i skljoca sam i skljoca sam ,
recimo sve osobe sam i pitao a ali bogumi stoku , nisam.
Al sam mozda trebao ....![]()

Ok, prejeftin odmor u Panamu.
Mada, Panama nije za tebe, ti si komunisticki klosar.
Тако треба с њима.
Исто као и са онима што иду од врата до врата и поклањају 3 производа ако купиш један за 3.000 дин.
![]()

И ја сматрам да треба да питаш. То је, некако, ствар основне културе. А не да те неко слика к'о ти ту стоку.![]()
Не могу да престанем да се смејем.![]()
Па не знам, виде и они кога би могли да питају. Мада, Иво Андрић је реаговао мало неочекивано.

Smesan si.
И ја сматрам да треба да питаш. То је, некако, ствар основне културе. А не да те неко слика к'о ти ту стоку.![]()
Ok, prejeftin odmor u Panamu.
Mada, Panama nije za tebe, ti si komunisticki klosar.
Не могу да престанем да се смејем.![]()
Па не знам, виде и они кога би могли да питају. Мада, Иво Андрић је реаговао мало неочекивано.

Ej debeli, si puko na texas hold'em-u?
Nabavio sam sigricu, koristi one male baterije...
Piče karte, veća manja...
Da ti pošaljem?
- - - - - - - - - -
[ULAŽEM POSTER I ŽABU:/b]
JA SAM PRVI NAZVAO DOTIČNOG IVO ANDRIĆ![]()