скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E , STO BIH I VOLEO DA SI I SE RODIO U DRUSTVU ,KOJE JE TAKO FINO EKSPLOATISAO RADNIKE , PA BI I TI DOOOOOOBRO

TVOJE SKOLOVANJE KOSTALO.

NEG , STO BRE , NE VRATIS , PARE , KOJE JE NAROD ULOZIO U TEBE.

Vraćam svakodnevno te uložene pare, kao što znaš, nisam otišao iz zemlje, pa svakodnevno kupujem robu i usluge. Kroz poreze i ostale dažbine vraćema svaki uloženi dinar. Jedini problem je što mi država nikad nije ništa ponudila vezano za posao, nekako je sve bilo na meni, od učenja i pripremanj, do prijema i samog školovanja, pa i sad u nalaženju posla.

- - - - - - - - - -

Ja od te tvoje "ljubavi" nemam nista kad vredjas, meni mozda izgleda da si senilan, pa ne pisem to kao svrsen fakt.

Nećemo sad o svršavanju i teškim rečima. Nisam senilan, ali ti slobodno proveri. Ja sam ti na raspolaganju. :cmok:

Danas je Св. апостоли Јасон и Сосипатер, и Керкира девица

Прва двојица беху од Седамдесет апостола, а последња беше кћи некога цара са острва Крфа. Јасона и Сосипатра спомиње апостол Павле (Рим. 16, 21) и назива их рођацима својим. Јасон је био родом из Тарса као и сам апостол Павле, а Сосипатер из Ахаје. Први беше постављен од апостола за епископа Тарсијског а други за епископа Иконијског.

......................
Девица Керкира, и нежна и чиста,
Из царскога двора чу за име Христа,
И то свето име срцем јој завлада,
Те готова беше за њег' да пострада.
Отац ћерку учи, но како? и чему?

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php

:D

Ne lupaj. Grbav je onaj koji prihvati da bude takav. A takvi idu i glasaju, pa onda imamo neke komuniste ili posle njih DS i razne SNS klonove. Ista bagra kojoj je lako jer ima vas spremne da branite masovne pljačke i ubistva i odvođenje ljudi u logore.

- - - - - - - - - -

Ono društvo je omogućilo da ljudi budu siromašni i bedni, da se zadovolje nekom škodom, vartburgom ili tristaćem. Da idu u šverc kako bi kupili farmerke ili flomastere. Iskreno ne želim a se takvo vreme ikad vrati. Da tebi ili meni bude "dobro" (jer nismo znali za bolje) tako što su hiljadama oteli? Neka hvala. Zahvaljujući tom v remenu mi je pola familije otišlo u inostranstvo i svi su živeli daleko bolje nego mi.

a izvini molim te

reci ti to ovima milionima ,u SRBIJI koji nemaju posla , reci ti to molim te, ovima radnicima koji na jedno radno mesto placeno od strane SRBIJE strancima , konkursu nji stotiinu.

ae sad , vidji ti vako ,

vi , kaki ste u serbiji , morali ste umesto da se kupi , kitra -dve ulja , isli ste i kupovali , gajbu , dve i jos se hvalili , kako ste umesni , za to vreme , oni glupi slovenci , dobijali su iz robnih rezervi isto ki drugi , ali ,gle , nisu jurili , da kupuju , vise neg im je trebalo.

i kao baladu ili ti slag na torti.

bejah , u svom gradu i vidoh , sav sjaj vasega kapitalistickoga zivota u SERBIJI

i sta cu , vratih se domu svom , ovdje jer , da VASIH IDIOTLUKA NIJE BILO ,

NE BI NI MARSOVAC SLETIO U kANADU.

- - - - - - - - - -

Vraćam svakodnevno te uložene pare, kao što znaš, nisam otišao iz zemlje, pa svakodnevno kupujem robu i usluge. Kroz poreze i ostale dažbine vraćema svaki uloženi dinar. Jedini problem je što mi država nikad nije ništa ponudila vezano za posao, nekako je sve bilo na meni, od učenja i pripremanj, do prijema i samog školovanja, pa i sad u nalaženju posla.

- - - - - - - - - -

Nećemo sad o svršavanju i teškim rečima. Nisam senilan, ali ti slobodno proveri. Ja sam ti na raspolaganju. :cmok:

NE , TO SU TROSKOVI TVOGA NACINA ZIVLJENJA.

DAKLE , svaka godina , onijeha koji placaju svoje obrazovanje ima cenu.

te pare su date , posredno tebi , ulozili su da , mozes da i ti vratis te pare.

auuu, ala ste masznuli narodu lovu.

Danas je Св. апостоли Јасон и Сосипатер, и Керкира девица

Прва двојица беху од Седамдесет апостола, а последња беше кћи некога цара са острва Крфа. Јасона и Сосипатра спомиње апостол Павле (Рим. 16, 21) и назива их рођацима својим. Јасон је био родом из Тарса као и сам апостол Павле, а Сосипатер из Ахаје. Први беше постављен од апостола за епископа Тарсијског а други за епископа Иконијског.

......................
Девица Керкира, и нежна и чиста,
Из царскога двора чу за име Христа,
И то свето име срцем јој завлада,
Те готова беше за њег' да пострада.
Отац ћерку учи, но како? и чему?

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php

:D

Ko bi rekao?! Nisam znala za ovo, mislila sam da je to samo grcka (anticka) nimfa i naravno ime glavnog grada Krfa.

Hvala na ovom postu i obavestenju!

kada-bosanac-ode.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back