Софија
Legenda
- Poruka
- 54.716
da, al sam u roku od dva minuta naso koja ti slaba tachka))
Тешко сине Божидаре.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, al sam u roku od dva minuta naso koja ti slaba tachka))
Posle rata se svaka država izgradila. One koje nisu bile komunističke su su izgradile bolje i lepše. Sofka ti je lepo napisala da to nema veze sa režimom, već vremenom u kojem se dešavalo. Samo ti si, što bi kami reko, glup i to ne razumeš.
- - - - - - - - - -
pa sad , okreni se oko sebe i zapitaj se sta je bilo , pre rata na tom mestu , pa sta je bilo posle radnih akcija.
i vec si dao odgovor da te tvoje skolovanje tebe nis nije kostalo i da se kro0z sistem obrazovanja, radni ljudi su izdvajali sredstva za obrazovanje.
i sad , tko to ne moze da shvati
tada i pocinje da i koristi reci ,koje i najcesce i cuje u svom okruzenju,
Jel tako
Ne, onaj režim mi je omogućio da živim lošije od većine u Evropi. Doduše bilo je i nekih Rumuna, Bugara i Mađara, ali ne bih da se sa njima merim, nikad mi ti sa kraja kolone nisu bili merilo.
Ne, onaj režim mi je omogućio da živim lošije od većine u Evropi. Doduše bilo je i nekih Rumuna, Bugara i Mađara, ali ne bih da se sa njima merim, nikad mi ti sa kraja kolone nisu bili merilo.
A sad zivis bolje od vecine u Evropi?
Uostalom, ako si vredan i snalazljiv, nijedan sistem ti nece biti problem (tvoje reci).
Uostalom, mozda sam samo lepo vaspitana, jer omalovazavanje invalidnosti i poredjenje iste sa moralno inferiornim osobama i osobinama nije isto.Levičarko.![]()
pa u pravu je.
:
нормално да сам фолирант, кад сам Хрват
ео питај Марлона![]()
Kerki
taj je iskoristio onaj sistem , sto se kaze do daske.
nista ga nije kostalo , a danas kudi i pljuje.
ustvari , tesko mu je da prizna , da mu je to bilo najlepsi period zivota.
Posle rata se svaka država izgradila. One koje nisu bile komunističke su su izgradile bolje i lepše. Sofka ti je lepo napisala da to nema veze sa režimom, već vremenom u kojem se dešavalo. Samo ti si, što bi kami reko, glup i to ne razumeš.
- - - - - - - - - -
pa sad , okreni se oko sebe i zapitaj se sta je bilo , pre rata na tom mestu , pa sta je bilo posle radnih akcija.
i vec si dao odgovor da te tvoje skolovanje tebe nis nije kostalo i da se kro0z sistem obrazovanja, radni ljudi su izdvajali sredstva za obrazovanje.
i sad , tko to ne moze da shvati
tada i pocinje da i koristi reci ,koje i najcesce i cuje u svom okruzenju,
Jel tako
Iebale te radne akcije, tj, eksploatacija glupih klinaca. Misliš da su one bile besplatne? Imali su jeftinu i neobučenu radnu snagu, zato nam i jeste sve lošeg kvaliteta bilo, a opet se trošilo puno para na njih tako nestručne. a je neko drugi tu bio, angažovao bi stručnjake i gradio kako treba.
Koj radni ljudi, seljaci dovedeni u fabrike, ili ono što su polagali večernju školu u četrdeset godina?
- - - - - - - - - -
A sad zivis bolje od vecine u Evropi?
Uostalom, ako si vredan i snalazljiv, nijedan sistem ti nece biti problem (tvoje reci).
Sad je ekstenzija SFRJ. Isti ljudi i njihova deca, isti sistem, loš sistem. Ili misliš da su danas neki drugi ljudi, da se drugačije radi?
Prazne priče pišeš, nema opravdanja za tiraniju i za lopovluk. U zlu i bedi ste došli, tako ste i otišli. Uistoriji zapamćeni kao totalni ekonomski i ljudski promašaj.
pa znas ,
tiraniju su sprovodili nad tobom
i jos te okrali
kuku und lele.
dobro je... ne citira me![]()
Upravo tako Marsi, tada je stekao elemantarno i vaspitanje i obrazovanje, pa bi mogao da bude bar malo objektivniji.
Sad je ekstenzija SFRJ. Isti ljudi i njihova deca, isti sistem, loš sistem. Ili misliš da su danas neki drugi ljudi, da se drugačije radi?
Iebale te radne akcije, tj, eksploatacija glupih klinaca. Misliš da su one bile besplatne? Imali su jeftinu i neobučenu radnu snagu, zato nam i jeste sve lošeg kvaliteta bilo, a opet se trošilo puno para na njih tako nestručne. a je neko drugi tu bio, angažovao bi stručnjake i gradio kako treba.
Koj radni ljudi, seljaci dovedeni u fabrike, ili ono što su polagali večernju školu u četrdeset godina?
- - - - - - - - - -
posto i nikada i nisi imao ikakva divna iskustva druzenja
mozes samo plakati
to vreme se nece vise nikad vratiti.
i jos jednom da napomenem
i ti si produkt , toga vremena i tvoji su koristili sve sto je ono drustvo omogucilo , SVIMA
I RADNICIMA I SELJACIMA
Večeras nije puno popila, baš je fina.
- - - - - - - - - -
Da, ali da sam to obrazovanje sticao u nekoj ozbiljnoj, ekonomski orijantisanoj državi, bilo bi daleko drugačije. Ili smatraš da su nestašice struje i goriva nešto dobro za razvoj ljudi?
Večeras nije puno popila, baš je fina.
- - - - - - - - - -
Da, ali da sam to obrazovanje sticao u nekoj ozbiljnoj, ekonomski orijantisanoj državi, bilo bi daleko drugačije. Ili smatraš da su nestašice struje i goriva nešto dobro za razvoj ljudi?
E , STO BIH I VOLEO DA SI I SE RODIO U DRUSTVU ,KOJE JE TAKO FINO EKSPLOATISAO RADNIKE , PA BI I TI DOOOOOOBRO
TVOJE SKOLOVANJE KOSTALO.
NEG , STO BRE , NE VRATIS , PARE , KOJE JE NAROD ULOZIO U TEBE.
smesno,popravljaju se kljove badave a pluje se taj sistem
tek kad ukinu vojno stambeno i vojni dom zdravlja mozda vam i poverujem
Другови, другарице и господо пошто сте почели да тупите, ја одох да прошетам мало.![]()
Другови, другарице и господо пошто сте почели да тупите, ја одох да прошетам мало.![]()
Иди, вече је баш, баш лепо!
'Бровече у Кафану.![]()
mUN IDE U FINALE POSLE 1-1,
Pa zasto nam onda "preporucujes" da smo sami krivi sto smo "grbavi i krezubi"?
Zar ne bi i ti vise voleo da si u toj kategoriji, ako je tako kao sto kazes?
Nije, nego pises bez ikakve logike, samo da ti ispadnes u pravu.
posto i nikada i nisi imao ikakva divna iskustva druzenja
mozes samo plakati
to vreme se nece vise nikad vratiti.
i jos jednom da napomenem
i ti si produkt , toga vremena i tvoji su koristili sve sto je ono drustvo omogucilo , SVIMA
I RADNICIMA I SELJACIMA
Ono društvo je omogućilo da ljudi budu siromašni i bedni, da se zadovolje nekom škodom, vartburgom ili tristaćem. Da idu u šverc kako bi kupili farmerke ili flomastere. Iskreno ne želim a se takvo vreme ikad vrati. Da tebi ili meni bude "dobro" (jer nismo znali za bolje) tako što su hiljadama oteli? Neka hvala. Zahvaljujući tom v remenu mi je pola familije otišlo u inostranstvo i svi su živeli daleko bolje nego mi.
Ne lupaj. Grbav je onaj koji prihvati da bude takav. A takvi idu i glasaju, pa onda imamo neke komuniste ili posle njih DS i razne SNS klonove. Ista bagra kojoj je lako jer ima vas spremne da branite masovne pljačke i ubistva i odvođenje ljudi u logore.