скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas vise nije jasna podela izmedju levicara i dsnicara, prevazidjena je (cesto se jednio zalazu za ono sto je po "difoltu" iz resora drugog) tako da ne znam kome jos trebaju te podele osim da se etriketiraju "nepodobni".

Ma jok, vi levičari ste veoma jasni, uvek ste za borbu grbavih protiv nepravde, najčešće kad te nepravde nema. :lol:

- - - - - - - - - -

sexam se sa tabom na pp :zaljubljena:

oce me mete za admina a ja trazim neto 900....

900 din? Ujbt, pa jeftiniji si i od Džega? :eek:

:mrgreen:

мрзим роке мандољине
лупам им о беље капице маљуткице
мрзим њихове лажи и измишотине
све би то вратио назад преко Проклетије
оданде их је хроми броз и довео
да отимају српско Косово
коте се на нашој муци
док земљу парају нечујни јауци
жртви брозовог терора
и усташког србождерства
ал док је на небесима Сунца и Месеца
док се звезде далеке безбројне роје
тако и вишња сила све гледа
и неће им опрост дати
а и Срби се сетили њиховије мудрости
ко се не освети - тај се не посвети
носиће шћипове таласи јадрана
све до отранта и сицилије
јер тако ће оном горе бити праведније
а он није у праву него у правди
а они правду не воле јер су много дужни
а дуг је зао друг, ни лудило не опрвадава
кад дође дан гњева

Šta stadion? Umeš li ti da čitaš, ako ne umeš da pišeš? Ciganski stadion je označen kao sedište Ozne, ne kao mesto streljanja. Kakav bedan pokušaj spinovanja.
Misliš da ove lokacije nisu istražene, nisu nađeni svedoci, rođaci komunističkih žrtava? Sramota.

I komunizma ti, SFRJ ti, Tita ti, plati nekoga da prevede i gramatički ispravno prekuca ono što hoćeš da kažeš. Bole oči i mozak od tvojih postova.

i jos ti uspevas da i procitas i da reagujes.

i kao sto vidim zaslepljen sa novim po vama istorijskim podacima.

i kazi ti meni tj daj mi pravi istorijski link , gde se mogu videti , pravi dokumenti.

i ako ne mozes da shvatis, da se zasigurno desavalo ono poznato balkansko , E SADA SAM JA VLAST i videces svoga tj moga boga...tada je to do tebe , ne do mene.

Dijalog se moze voditi na osnovu cinjenica i dokaza, pausalnih napada...to ostavi , za neke druge.

Čekaj malo... jel' to neko pokušava da određenim vremenom opravda masovne otmice i ubistva? Nije u tadašnjoj Jugoslaviji bio problem rat (njega realno i nije nešto bilo) proitiv Nemaca, već komunistička revolucija i krađa države i pretvaranje monarhije u bednu republiku. A da jeste bedna govore podaci, ekonomski, politički, religijski, kao i brzi kraj same države.

Pa vi ste Ti , koji ste , unistili zemlju , vi ste ti koji ste i pokrali od naroda, radnika , seljaka.

Došo sam u Beograd u stan kad sam platio sve do poslednje, što i Tebi želim. :mrgreen:

postoji i velika razlika u nacinu kupovine stana.

secas se da je miljosevic doneo zakon o otkupu stanova , a u eri velike inflacije dinara i otkupi ti on vilu , koja i nije bila njegova, a i drugi pokupovase stanove , koje su dobili od firmi.

vreme je teklo , ekonomija je osla u q, urcu , pozatvarali ste sve fabrike , ljudi su ostali bez posla , ne mogucnost , placanja rezijskih troskova i poceli da prodaju , sve sto su i imali.

I prodali su stan

i sada , Ti dolazis sa novcem , koji i jesi posteno zaradio u radu sa ino strankama i kupis stan.

normalno , Ti , i nikada nisi isao u one KOMUNJARSKE SKOLE I NISDI I MORAO DA SE PATIS SA DRZAVNIM FAKULTETIMA.

jok , Ti si isao i PLATIO , VISOKE PRIVATNE SKOLE i na taj nacin si dosao do DIPLOME.

a da vis kako mi tek zine dupe kad citam sta lupetas :hahaha:

pa u pravu je. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

secas se da je miljosevic doneo zakon o otkupu stanova , a u eri velike inflacije dinara i otkupi ti on vilu , koja i nije bila njegova, a i drugi pokupovase stanove , koje su dobili od firmi.

vreme je teklo , ekonomija je osla u q, urcu , pozatvarali ste sve fabrike , ljudi su ostali bez posla , ne mogucnost , placanja rezijskih troskova i poceli da prodaju , sve sto su i imali.

I prodali su stan

i sada , Ti dolazis sa novcem , koji i jesi posteno zaradio u radu sa ino strankama i kupis stan.

normalno , Ti , i nikada nisi isao u one KOMUNJARSKE SKOLE I NISDI I MORAO DA SE PATIS SA DRZAVNIM FAKULTETIMA.

jok , Ti si isao i PLATIO , VISOKE PRIVATNE SKOLE i na taj nacin si dosao do DIPLOME.

:lol:

Vidi, da nije bilo komunizma, 90% onih što se naselili u grad, mogli bi u taj isti grad da dođu jedino kao posluga i fizička radna snaga.

- - - - - - - - - -

Nisi ti kao neki što su na ime intelektualnih posignuća unutar socijalističkog samoupravljanja dobili stan, a kad su im ta dostignuća negirana, rasuli se po kanadama i ostalim kapitalističkim pustinjama.:mrgreen:

a i nisi ti i neki , koji i moze otic u svet , pa u zemljama kapitalisticke prirode se i izborit.

e za to treba i imat i PAPIR koji se i moze vrednovati a bogumi i znanje.

lako je tu nekima , koji i jesu iskoristili sve. sve od onoga sistema , i od nesrece , pravit lovu.

- - - - - - - - - -

Narod je pučina jedna grdna, što nit' što zna, nit' što razumije.

i jedva je doceka , neke ka sto si ti , da im otvoris oci

da bi uvideli , da to sto je bilo , ipak i nije dobro za njihovo zdravlje.

Pa vi ste Ti , koji ste , unistili zemlju , vi ste ti koji ste i pokrali od naroda, radnika , seljaka.

Koji mi, oni koji nikad nismo bili u partiji na vlasti, ili mi koji nikad nismo radili u nekoj SFRJ megauspešnij firmi? Ili mi koji nismo bili rođeni u vreme otimanja i slanja u logore? Možda mi koji nismo bili rođeni u vreme kad je Jugoslavija postala bedna republika?

I prodali su stan

Marsi, jedini problem je što sam ja stan kupio 2000. godine. Hajde sad napiši novu bajku. :lol:
Što se tiče škola, zamisli da je neko ko je u škole išao u vreme SFRJ, završio komunističke škole? Kao da drugih nije bilo. :fdlan: Novu bajku, molim.
Ne, ja sam na prijemu bio među nekoliko najboljih i zato sam studirao na budžetu. Završio sam kao najbolji i brzo se zaposlio, a sve to zahvaljujući mom radu i znanju. I nisam otišao iz zemlje, zamisli. Daj novu bajku.

Koji mi, oni koji nikad nismo bili u partiji na vlasti, ili mi koji nikad nismo radili u nekoj SFRJ megauspešnij firmi? Ili mi koji nismo bili rođeni u vreme otimanja i slanja u logore? Možda mi koji nismo bili rođeni u vreme kad je Jugoslavija postala bedna republika?

ih pa beda je bila i u kraljevini,znas onu foru moje deda je bi predratni trgovac,gospodin itd
trgovac pa gospodin
a indutrijalac od masina iz ratne odstete
cekaj,pa i broz je dobijao takve masine,rekao sam ti kako je prebacio u ivo lola ribar
sad je i on neki industrijalac postao:hahaha:

- - - - - - - - - -

I prodali su stan

radnicima stanovi,tajkunima fabrike tako se ispostavilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back