Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 64.120
sexam se sa tabom na pp
oce me mete za admina a ja trazim neto 900....
S kim li se pa ti ne "seksas"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexam se sa tabom na pp

Danas vise nije jasna podela izmedju levicara i dsnicara, prevazidjena je (cesto se jednio zalazu za ono sto je po "difoltu" iz resora drugog) tako da ne znam kome jos trebaju te podele osim da se etriketiraju "nepodobni".

sexam se sa tabom na pp

Pa se muvas, pa pises iza mene. Ko macka oko nogu.
Ma jok, vi levičari ste veoma jasni, uvek ste za borbu grbavih protiv nepravde, najčešće kad te nepravde nema.
- - - - - - - - - -
900 din? Ujbt, pa jeftiniji si i od Džega?
![]()

Ma jok, vi levičari ste veoma jasni, uvek ste za borbu grbavih protiv nepravde, najčešće kad te nepravde nema.![]()

Ma koga briga za levicare i desnicare?
Samo tebe i S&W i takve izfolirane.

Ma da...trnci ti prolaze kad vidis akoo pametno pisem pa brze bolje da se i ti ubacis.

Odoh da jedem podgrejane sarme, aj' zdravo, mmmmmmmm
- - - - - - - - - -
Levičarko.![]()

- "Ko sam, sta sam...?"
...

Šta stadion? Umeš li ti da čitaš, ako ne umeš da pišeš? Ciganski stadion je označen kao sedište Ozne, ne kao mesto streljanja. Kakav bedan pokušaj spinovanja.
Misliš da ove lokacije nisu istražene, nisu nađeni svedoci, rođaci komunističkih žrtava? Sramota.
I komunizma ti, SFRJ ti, Tita ti, plati nekoga da prevede i gramatički ispravno prekuca ono što hoćeš da kažeš. Bole oči i mozak od tvojih postova.
Čekaj malo... jel' to neko pokušava da određenim vremenom opravda masovne otmice i ubistva? Nije u tadašnjoj Jugoslaviji bio problem rat (njega realno i nije nešto bilo) proitiv Nemaca, već komunistička revolucija i krađa države i pretvaranje monarhije u bednu republiku. A da jeste bedna govore podaci, ekonomski, politički, religijski, kao i brzi kraj same države.
Došo sam u Beograd u stan kad sam platio sve do poslednje, što i Tebi želim.![]()
a da vis kako mi tek zine dupe kad citam sta lupetas![]()

postoji i velika razlika u nacinu kupovine stana.
secas se da je miljosevic doneo zakon o otkupu stanova , a u eri velike inflacije dinara i otkupi ti on vilu , koja i nije bila njegova, a i drugi pokupovase stanove , koje su dobili od firmi.
vreme je teklo , ekonomija je osla u q, urcu , pozatvarali ste sve fabrike , ljudi su ostali bez posla , ne mogucnost , placanja rezijskih troskova i poceli da prodaju , sve sto su i imali.
I prodali su stan
i sada , Ti dolazis sa novcem , koji i jesi posteno zaradio u radu sa ino strankama i kupis stan.
normalno , Ti , i nikada nisi isao u one KOMUNJARSKE SKOLE I NISDI I MORAO DA SE PATIS SA DRZAVNIM FAKULTETIMA.
jok , Ti si isao i PLATIO , VISOKE PRIVATNE SKOLE i na taj nacin si dosao do DIPLOME.

Vidi, da nije bilo komunizma, 90% onih što se naselili u grad, mogli bi u taj isti grad da dođu jedino kao posluga i fizička radna snaga.
- - - - - - - - - -
Nisi ti kao neki što su na ime intelektualnih posignuća unutar socijalističkog samoupravljanja dobili stan, a kad su im ta dostignuća negirana, rasuli se po kanadama i ostalim kapitalističkim pustinjama.![]()
Narod je pučina jedna grdna, što nit' što zna, nit' što razumije.
ето, сад знаш како је мени овде
![]()
Pa vi ste Ti , koji ste , unistili zemlju , vi ste ti koji ste i pokrali od naroda, radnika , seljaka.
Ma koga briga za levicare i desnicare?
Samo tebe i S&W i takve isfolirane.

postoji i velika razlika u nacinu kupovine stana.
secas se da je miljosevic doneo zakon o otkupu stanova , a u eri velike inflacije dinara i otkupi ti on vilu , koja i nije bila njegova, a i drugi pokupovase stanove , koje su dobili od firmi.
vreme je teklo , ekonomija je osla u q, urcu , pozatvarali ste sve fabrike , ljudi su ostali bez posla , ne mogucnost , placanja rezijskih troskova i poceli da prodaju , sve sto su i imali.
I prodali su stan
i sada , Ti dolazis sa novcem , koji i jesi posteno zaradio u radu sa ino strankama i kupis stan.
normalno , Ti , i nikada nisi isao u one KOMUNJARSKE SKOLE I NISDI I MORAO DA SE PATIS SA DRZAVNIM FAKULTETIMA.
jok , Ti si isao i PLATIO , VISOKE PRIVATNE SKOLE i na taj nacin si dosao do DIPLOME.

Novu bajku, molim.Koji mi, oni koji nikad nismo bili u partiji na vlasti, ili mi koji nikad nismo radili u nekoj SFRJ megauspešnij firmi? Ili mi koji nismo bili rođeni u vreme otimanja i slanja u logore? Možda mi koji nismo bili rođeni u vreme kad je Jugoslavija postala bedna republika?

radnicima stanovi,tajkunima fabrike tako se ispostavilopostoji i velika razlika u nacinu kupovine stana.
I prodali su stan