Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
ето, чим Пророк добије на клаџи, може да на екскурзију у босанску Гизу![]()
na deset upola s lukom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ето, чим Пророк добије на клаџи, може да на екскурзију у босанску Гизу![]()
na deset upola s lukom
ја баа.. и кахву са рахатлуком
ево Цитадела може да ти буде водичкиња![]()
да, али ја нисам фини. помешала си ме са Периним омиљеним модератором
види, категорије левичар, десничар, републиканац, либерал, анархиста, конзервативац итд. нису увредљиве. значи, ја те нисам увредио. можеш да се буниш и протествујеш до прекосутра, али ствари тако стоје. својим политичким ставовима сами себе опредељујемо за ову или ону идеолошку опцију. и то је сасвим нормално. то што ја не симпатишем левичаре, то не значи да су левичари лоши као људи. напротив. ја само кажем да су њихови политички ставови лоши, и то лоши у мојим очима (не у свачијим). нпр. другарица Комунисткиња се поноси својим марксистичким стремљењима, и то је сасвим у реду. чак је и симпатично.
Значи, није увредљиво иако је лоше у твојим очима?
Друго, немој ми рећи да пратиш мој 'лик и дело' на форуму, те да си прочит'о баш сваку моју поруку?Или си закључак донео већ на основу прве поруке коју си прочит'о, јер си суперинтелигентни монархиста?
Види, не желим да ме називаш левичарком, ни грбавом ни крезубом. Не желим да ме називаш никако, осим Сурка. Тачка.
И да ми се извиниш као што си Милунки на оној теми о Левију.![]()
Prorok ima fantastičan i inteligentan humor. Ne baš kao Pajton, ali blizu je Faličnog pansiona.
е, ал пази, стварно има. мада ме нервира са овим тикетима, ал кад крене да ''обрађује'' неку тему, ја плачем од смеха![]()
ha valja , pričaćemo istorije sve do budućnosti
- - - - - - - - - -
čiji djed prvi otišo u Turke a čiji u Komunjare
Ti sawo,palikuco ne pokusavaj nista..Ja moga Proroka volim, vidis da mu je krenulo..
Ima za deset s` lukom upola ..e a da li ima i za onu kahvu sa ratlukom ne znam, ali krenulo coeku..
Zato da cutis.To sto ga nekada grdim zbog kladze to je zato da se ne sekira kada ne dobije nista...![]()
Uopšte mi nije jasno zašto ne krene da piše satiru. Bloger da bude. Ali najozbiljnije.
Koliko god se trudili da eliminišu hrvatske ustaše i srpske liberaliste koji znaju da je sve Božije i Rotšildovo, ni komunjare nisu uspele da iskorene ovu vrstu ljudske ambrozije
Ali ima nas još spremnih
- - - - - - - - - -
Ti si od onih kojima ne fali ni jedan član.
Ne znam ali moji su bili ofcoriri i u monarhiji i u komunizmu.
Nekom je bitnija država od uredjenja
Kao budali što je bitniji odredjen verski objekat više od samog Bogaa
al eto SVE JE BOŽIJE & ROTŠAJLDOVO
- - - - - - - - - -
p.s. što i tebe nisu streljali pa da možemo da živimo normalno?
STO ILJADE STO ILJADE NIGDE LADA NEMA
paz sto iljade, imena imaju, pa zapisali, pa pomažu ugrožene... PRAVEDNICI DO KOSKE
мени је обећао да ме води у сафари на пирамиде, а ти гледај шта ћешко пре пророку, његов пророк. па ти немој да читаш тикете
.
Sebe smatram uličnim fotografom, a kad vidim fotografije Lee Jeffries-a, dođe mi da pobacam aparate.
Zato od celog Foruma najvise volem PolitikuЈедном ми је некад неко давно рекао са неке друге теме да су сви ликови на теми политика добро ћакнути.
Онда сам и ја ћакнут али све у свему форум служи да се нормално аргументовано полемише,расправља чак и шире видици.
Не волим искључиве недоказне људе,ево на пример Сузан Александра Вивер и Дајвид Џуд Хејворт Ло баш онако здраво полемишу.![]()
Немој тако, нисмо сви ћакнути.Једном ми је некад неко давно рекао са неке друге теме да су сви ликови на теми политика добро ћакнути.
Онда сам и ја ћакнут али све у свему форум служи да се нормално аргументовано полемише,расправља чак и шире видици.
Не волим искључиве недоказне људе,ево на пример Сузан Александра Вивер и Дајвид Џуд Хејворт Ло баш онако здраво полемишу.![]()
Немој тако, нисмо сви ћакнути.
Ево ја на пример. Али имам јако широке видике па могу и да се дружим са ћакнутима.![]()
![]()
Једном ми је некад неко давно рекао са неке друге теме да су сви ликови на теми политика добро ћакнути.
Немој тако, нисмо сви ћакнути.
Ево ја на пример. Али имам јако широке видике па могу и да се дружим са ћакнутима.![]()
![]()
i sta velis, bila bi mrtva trka a?![]()
па наравно, кад су ти при руци свакоразне бочице.. и онда се видици прошире и тако то![]()
Право да ти кажем, више себи звучим као оболела од рифкицитиса.![]()
dobrone, nekima su najbitniji sopstveni interesi...ti si zivi primer toga...