скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да, али ја нисам фини. помешала си ме са Периним омиљеним модератором :lol:

види, категорије левичар, десничар, републиканац, либерал, анархиста, конзервативац итд. нису увредљиве. значи, ја те нисам увредио. можеш да се буниш и протествујеш до прекосутра, али ствари тако стоје. својим политичким ставовима сами себе опредељујемо за ову или ону идеолошку опцију. и то је сасвим нормално. то што ја не симпатишем левичаре, то не значи да су левичари лоши као људи. напротив. ја само кажем да су њихови политички ставови лоши, и то лоши у мојим очима (не у свачијим). нпр. другарица Комунисткиња се поноси својим марксистичким стремљењима, и то је сасвим у реду. чак је и симпатично.

Значи, није увредљиво иако је лоше у твојим очима? :lol:

Друго, немој ми рећи да пратиш мој 'лик и дело' на форуму, те да си прочит'о баш сваку моју поруку? :lol: Или си закључак донео већ на основу прве поруке коју си прочит'о, јер си суперинтелигентни монархиста? :mrgreen:

Види, не желим да ме називаш левичарком, ни грбавом ни крезубом. Не желим да ме називаш никако, осим Сурка. Тачка.

И да ми се извиниш као што си Милунки на оној теми о Левију. :manikir:

- - - - - - - - - -

Изгледа да Срби више немају непријатеље, па зато оплели једни по другима, да се што више раздвоје и закрве... :roll:

Море...

Значи, није увредљиво иако је лоше у твојим очима? :lol:

Друго, немој ми рећи да пратиш мој 'лик и дело' на форуму, те да си прочит'о баш сваку моју поруку? :lol: Или си закључак донео већ на основу прве поруке коју си прочит'о, јер си суперинтелигентни монархиста? :mrgreen:

Види, не желим да ме називаш левичарком, ни грбавом ни крезубом. Не желим да ме називаш никако, осим Сурка. Тачка.

И да ми се извиниш као што си Милунки на оној теми о Левију. :manikir:

немој тако.. ја те нисам никад назвао грбавом и крезавом. уосталом, то је кованица оног господина због кога си ми очи вадила кад си прочитала да сам га отерао са форума. овде био цео хор нарикача :mrgreen: а као сад ти нешто смета.. ма пази молим те :lol:

ето, нпр Пророк је комуњара, ал ми је јако драг. можда не као Нини, ал ту смо негде :lol:

Ti sawo,palikuco ne pokusavaj nista..Ja moga Proroka volim, vidis da mu je krenulo..:lol:
Ima za deset s` lukom upola ..e a da li ima i za onu kahvu sa ratlukom ne znam, ali krenulo coeku..
Zato da cutis.To sto ga nekada grdim zbog kladze to je zato da se ne sekira kada ne dobije nista...:mrgreen:

мени је обећао да ме води у сафари на пирамиде, а ти гледај шта ћеш :mrgreen: ко пре пророку, његов пророк. па ти немој да читаш тикете :lol:

- - - - - - - - - -

Uopšte mi nije jasno zašto ne krene da piše satiru. Bloger da bude. Ali najozbiljnije.

ја сам му то неколико пута рекао. и то врло озбиљно. ето питај га.

Koliko god se trudili da eliminišu hrvatske ustaše i srpske liberaliste koji znaju da je sve Božije i Rotšildovo, ni komunjare nisu uspele da iskorene ovu vrstu ljudske ambrozije

Ali ima nas još spremnih

- - - - - - - - - -

Ti si od onih kojima ne fali ni jedan član.
Ne znam ali moji su bili ofcoriri i u monarhiji i u komunizmu.
Nekom je bitnija država od uredjenja

Kao budali što je bitniji odredjen verski objekat više od samog Bogaa
al eto SVE JE BOŽIJE & ROTŠAJLDOVO

- - - - - - - - - -

p.s. što i tebe nisu streljali pa da možemo da živimo normalno?
STO ILJADE STO ILJADE NIGDE LADA NEMA

paz sto iljade, imena imaju, pa zapisali, pa pomažu ugrožene... PRAVEDNICI DO KOSKE

ne, nekima su najbitniji sopstveni interesi...ti si zivi primer toga...

Једном ми је некад неко давно рекао са неке друге теме да су сви ликови на теми политика добро ћакнути.
Онда сам и ја ћакнут али све у свему форум служи да се нормално аргументовано полемише,расправља чак и шире видици.
Не волим искључиве недоказне људе,ево на пример Сузан Александра Вивер и Дајвид Џуд Хејворт Ло баш онако здраво полемишу. :D

Једном ми је некад неко давно рекао са неке друге теме да су сви ликови на теми политика добро ћакнути.
Онда сам и ја ћакнут али све у свему форум служи да се нормално аргументовано полемише,расправља чак и шире видици.
Не волим искључиве недоказне људе,ево на пример Сузан Александра Вивер и Дајвид Џуд Хејворт Ло баш онако здраво полемишу. :D
Zato od celog Foruma najvise volem Politiku :mrgreen: i vas koji pisete na njoj..:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

i jaojj koliko je sati..moram da idem..caooo

Poslednja izmena:
Немој тако, нисмо сви ћакнути.
Ево ја на пример. Али имам јако широке видике па могу и да се дружим са ћакнутима. :lol: :mrgreen:

Ево ја на пример. Али имам јако широке видике па могу и да се дружим са ћакнутима. :lol: :mrgreen:

Svaka tica svome jatu leti

Zimi na Zvezdari leti u Zemunu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne postoje NEDOKAZANI LJUDI.
To su ili NEINFORMISANI ili PROMOTERI PROPAGANDE

Neinformisane lako prepoznaš - kad im sasuješ činjenice ućute
Promoteri nastavljaju bez obzira šta pišeš

Dobili pare pa imaju moralnu odgovornost da jedu govna

па наравно, кад су ти при руци свакоразне бочице.. и онда се видици прошире и тако то :mrgreen:

i sta velis, bila bi mrtva trka a? :mrgreen:

velim da bi naišli i na profesionalce: četnike sa komunističkih fakulteta kojima smeta kralj,
ima da zapene kako nikad nisu bili članovi KPJ ali zato imaju SRS-SNS-DS-SPS kartice za svaki slučaj
takodje ima da zapene kako ne kupuju u ustaškoj IDEA-i ali zato imaju i srpski pasoš i hrvatsku putovnicu
to su oni što njaču da nikad ne bi išli do Zageba ni turistički al kriju da imaju kuću u Rijeci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back