скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Branjena je prilicno dugo....Od 14,26 do 16,55 h...:lol:
Fina tema, pravilno postavljena i uvodnim postom "ne znam sta da napisem pa sam stavio sliku" :mrgreen:

jel?
e pa sad ja tebe malo da iznerviram...

csms.jpg

a na poslu sam izabrao singel

FCSB.jpg

pa ti briši-zaključavaj moje antifašističke teme i dalje... :ljutko:

- - - - - - - - - -

p.s. tema je bila kant-autorskog karaktera

Znam.Naporan je,ali je sa druge strane i legenda.To treba poštovati.Najjače mi je kad na nekoj ozbiljnoj temi o nekoj muslimanskoj zemlji postavi mapu te zemlje,uz obavezan opis strukture stanovništva,geografskih karakteristika,te broju džamija... :lol::lol::lol:

ne znam kako moze biti legenda neko ko podrzava isis i terorizam.
ne moze se svima ugoditi ali postoji Pravilnik koji to ne dozvoljava

Mingo?Ma daj...:D
Lik se glupira. Na pojedinim temama sam posumnjao da je musliman uopšte.Potpuno je bezopasan,za razliku od stvarnih fanatika poput džega,vendete,njofre i sličnih.

Минго је то што јесте. понекад се глупира, али по питању своје вере- никад.

да си добио пар приватних порука од њега, знао би колико је озбиљан у тим стварима.

Onda ne citas sta on sve pise...mada se sa ovim divakarom prilicno upristojio, verovatno sto zna da ce da leti ako nastavi po starom

Ko još čita šta sve Mingo piše? :lol:

да си добио пар приватних порука од њега, знао би колико је озбиљан у тим стварима.

Čak i kada je naprđivanje pod jorganom sa hodžom u pitanju? :rotf:
To su mu bili najbolji postovi.

pre nekoliko godina mi se udvarao, mislio je da sam neudata... napisao mi je nesto u stilu kako bi i po pitanju vere bio spreman nesto da uradi, samo ako bih ja pristala...:lol:

Meni su bezopasniji mingovi postovi od onoga što pišu bhcitadela,njofra,ili onaj poludeli Janko zvani arapizacija...
Komunistkinju nisam ni hteo da stavljam na ovu listu,da se SaWo ne bi uvredio-pošto je ona sad u njegovom taboru. :rotf:

- - - - - - - - - -

Šta sve Srbin ne bi uradio za funkciju.Pogazio bi i lična uverenja i ideale...

Озбиљан колико и ти ономад кад си нам 'открио тајну' да сте бановали Побија? :mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

Ko još čita šta sve Mingo piše? :lol:

Čak i kada je naprđivanje pod jorganom sa hodžom u pitanju? :rotf:
To su mu bili najbolji postovi
.

:rotf: Слаткоћа! :lol:

Poslednja izmena:
Meni su bezopasniji mingovi postovi od onoga što pišu bhcitadela,njofra,ili onaj poludeli Janko zvani arapizacija...
Komunistkinju nisam ni hteo da stavljam na ovu listu,da se SaWo ne bi uvredio-pošto je ona sad u njegovom taboru. :rotf:

- - - - - - - - - -

Šta sve Srbin ne bi uradio za funkciju.Pogazio bi i lična uverenja i ideale...

Kakva funkcija?
Daj pare

Jos samo jednu rec protiv moderatora djavolcica i ostalih moderatora , ti ces ugasiti
Zaista si preterala/o sa svojim prozivkama i vredjanjima moderacije..
Bili smo tolerantni u nadi da ces prestati ... ali sada je zaista dosta .
Ako imas primedbu na rad bilo kog moderatora posalji na pp ali nemoj da ih prozivas i vredjas

To da je Djavolčić ugasio nije ni prozivka ni vredjanje
Samo konstatacija činjeničnog stanja sa kojim se svi slažemo
On uvek kaže malo ali glupo
A to opet nije vredjanje već isticanje vrline koja ga krasi
Doduše, od kako je Hilari Klinton ugasila, malo ste se profinili, zafalile pare jel da?

- - - - - - - - - -

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: , koji odgovor

e jesi me nasmejao

zivio ti meni sto godina :ok:

ovo je odgovor za desetku a i za deceniju , koji odgovor na glupi post. :rotf:

:lol:

fora sa žitom se redovno uvaljuje na bradatim konferencijama kada dokoni korisnici kopiraju kilometarske tekstove hoteći time da nam ukažu nešto
ne samo što uvališ žito neg to žito ne pipaju ni nazovi elaboranti ni moderacija
što dovodi do zaključka da svi preskaču duže izjave

- - - - - - - - - -

ne znam kako moze biti legenda neko ko podrzava isis i terorizam.
ne moze se svima ugoditi ali postoji Pravilnik koji to ne dozvoljava

ko ne podržava isis i terorizam ne podržava Ameriku i njenu proizvodnju te plasman oružja po svetu
pa sad vi vidite šta ćete
nije moja baba slala puške onim slepcima niti im otvarala dolarske račune

džeg i treba da leti...
Ali gasiti Minga?...blasfemija.Čovek je ikona foruma.

džeg je zabavan lik jer opominje da svako može da jede govna a da se zapravo za ništa živo ne pita

saću ja raspravljam o makedoniji ili muftijinom ispadu ili Dodinom mitingu gde se ne deli Ronhill
kad su oni pa delili pare sa narodom? samo pričam ti priču...

- - - - - - - - - -

да, али питај га с ким се Аиша грејала под јорганом оне ноћи кад се искрала од каравана, па ћеш видети шта ће да ти каже :mrgreen:

- - - - - - - - - -

MURAT- afera FUDBAL
LAZAR - e to sa Milicom i centarforom Bešiktaša je izmislila turska štampa

:lol:

Poslednja izmena:
аљ се добро сљажу ешељон мрсифуљ и раштимовани кљавир :lol: још маљо и кљавир ће да постане аљбански каљбино кљаин, зљатно теље аљбино боје :lol:

a da vidi se sta znaci losa trava.

udara na mozak , mislim , hocu reci na sive celije preostale.

a hoces da popusis tompus kubanski , more , oci bi ti iskocili , kada bi povukao.

kako bih te ja slatko deportirala jer gradjane zemlje koja te je primila nazivas fasistima... hrani psa da te ujede...

cuj , ba ,

el je tebi lijepo u zemlji oslobodioca , vec cega i sta.

elem , dok ti mislis da je ova zemlja demokratska , mi koji i radimo sa NATIV PEOPLE , vidimo svakodnevno fasisticko ponasanje prema istinskim drzavljanima.

ako bih ti rekao da samo u Torontu , je nestalo devojcica izmedju 15-17 godina i da policija , nije nista uradila po tome...

sve dok se nije ustalasalo i javno mnjenje.tek su i napravili raciju i belci , makroi , ih drzali u motelima i kao nisu znali.

i tako , ako Ti uzivas da si kod oslobodioca i uzivas u zemlji koja je aktivno ucestvovala u ubijanju nevine dece SRBIJE , samo se pitam , koji mehanizam odbrane koristis za opravdanje, njihovoga delovanja i samo ti uzivaj.

a slatko bi i mogla da mi napravis , ne bih te odbio.

recimo slatko od smokava.

Poslednja izmena:
nego samo onako da napomenem , i da se uz kafu , i pocne i pricati.:)

samo za one ljubitelje astronomije , BOGA MARSA i njegovoga lika , :whistling:

obavestenje:ok:

pozivaju se zemljani da uvelicaju SLAVU SRPSKE NACIONALNE AKADEMIJE.

I KAO CLAN , POZIVAM VAS NA PROSLAVU I SVI STE DOBRODOSLI.

СРПСКА НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЈА
2381 Dundas St. W. ТОРОНТО
среда 10. мај 2017. у 19.30 часова
ПОВОДОМ СЛАВЕ СНА
СПАЉИВАЊЕ МОШТИЈУ СВЕТОГ САВЕ
резање колача и
ДУХОВНА АКАДЕМИЈА под насловом
„НЕПРОЛАЗНОСТ АНДРИЋЕВЕ МИСЛИ“
излагање др. ДАВОРА МИЛИЧЕВИЋА
други програм поводом 125 година
рођења нобеловца Иве Андрића

cuj , ba ,

el je tebi lijepo u zemlji oslobodioca , vec cega i sta.

elem , dok ti mislis da je ova zemlja demokratska , mi koji i radimo sa NATIV PEOPLE , vidimo svakodnevno fasisticko ponasanje prema istinskim drzavljanima.

ako bih ti rekao da samo u Torontu , je nestalo devojcica izmedju 15-17 godina i da policija , nije nista uradila po tome...

sve dok se nije ustalasalo i javno mnjenje.tek su i napravili raciju i belci , makroi , ih drzali u motelima i kao nisu znali.

i tako , ako Ti uzivas da si kod oslobodioca i uzivas u zemlji koja je aktivno ucestvovala u ubijanju nevine dece SRBIJE , samo se pitam , koji mehanizam odbrane koristis za opravdanje, njihovoga delovanja i samo ti uzivaj.

a slatko bi i mogla da mi napravis , ne bih te odbio.

recimo slatko od smokava.

meni nije lijepo vec lepo, da nije ne bih ni bila ovde...
a tebe niko nije bijo po usima da odes da zivis medju fasistima i zlocincima...a dobri su ti bili kad su ti dali skloniste od milosevica, i sad te lebom rane a ti ujedas...to mogu samo ljige...

ti radis sa nativ people? :zcepanje: aj ne zasmejavaj me molim te..
bilo kako bilo, fasisti su ti pruzili skloniste, budi bar toliko pristojan i ne laj protiv njih...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back