скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prasac.jpg

GDE JE RIFKE?

Zdravo.

Prosao je Djurdjevdan, te je vreme za sumu, da se okanemo ovog rezima.

Zdravo.

Jel Vam poslao Rifke moj CV za hajdučiju... posao?

Cao.

Nije. Podseti ga, ako zelis da budes Opstinar.

ŠTA DA BUDEM?
ej... pa nemoj da se vredjamo...
imam ja školu i nisam invalid....

Arhiv ili opsluživanje fotokopir mašine
ali za realnu platu naravno
p.s.ili provera validnosti anglosaksonskih dokumenata, statističar rešeneih zahteva podnetih opštini... bilo šta

- - - - - - - - - -

Убише жапце.

ej, pa ja totalno zaboravio na okej... ostali sportovi ne rade kako treba...

Poslednja izmena:
Jel moze PR sluzba?
PR?

da pišem odgovore na zahteve gradjana za koje opština nije zainteresovana jer predstavljaju trošak i nikakvu ugradnju u problem?
hm...

"Poštovani-a,

detaljno smo analizirali problem koji ste nam izneli i saglasni smo da problem postoji.
Pošto živite na našoj opštini to je ujedno i problem opštine na kojoj vi živite a mi radimo.
Trenutno smo na realizaciji slučajeva sa višim prioritetom tako da vas molimo za strpljenje dok dodjete na red.
Ovi su čekali recimo 20 godina, kontaktirajte nas redovno.

Vaša Opština"

KAD I GDE DA SE JAVIM NA POSO?

Samo nemoj da kopiraš dupe, onda ti je plata samo 45.ooo umesto 55.000
:lol:
Gospodična Bjelovuk, koliko se zaradi "animacijom"?
.
:rotf:

- - - - - - - - - -

znači komisija se složila da sam primljen? :D

Кулишка, питаћу.

Реф нека пошаље биографију.

Rifke, dobijo sam poso! :D
Komisiju su činili gospodin Lesandar i gospodična Bjelovuk
Rekli da pošalješ biografiju, nisu rekli jel tvoju ili moju
Pošalji obe neće se baci

Da spojim obe u jednu, izledaće profesionalnije. Nema bosanca koji bi se sa tim sivijem nosio. Stviću moju fotku, lepšiji sam, a i moju adresu, jer sam izgrada. A i ako zabrljaš sa šljapkanjem po koleginicinim guscama, nema da te nađu.
Samo da mi Smračak pošalje adresu i šaljem. Može i preko Vestern Juniona.

- - - - - - - - - -

Uskoro će prva plaća, nek' se spremi gospojica Nina, sledeća je Surka. Molim devojke bez guranje u red.

Da spojim obe u jednu, izledaće profesionalnije. Nema bosanca koji bi se sa tim sivijem nosio. Stviću moju fotku, lepšiji sam, a i moju adresu, jer sam izgrada. A i ako zabrljaš sa šljapkanjem po koleginicinim guscama, nema da te nađu.
Samo da mi Smračak pošalje adresu i šaljem. Može i preko Vestern Juniona.

- - - - - - - - - -

Uskoro će prva plaća, nek' se spremi gospojica Nina, sledeća je Surka. Molim devojke bez guranje u red.

Slušaj, stavi tvoju sliku al onu od pre 30 godina i adresu na koju da lupaju u slučaju pravnozakonskih nesporazuma
Sad ću ti dostavim moj broj banke na koj da uplaćuju sredstva za satnice po karnetu

ето, виш како је лако препознати црнце јуре францетића, само лупи дланом по површини и све баракуде одмах солидарно лижу ране једна другој

Jel Sajens.... jel si ti onaj Sajens Dj. Kovljenić?

on isto tražio te francetiće po forumima...

- - - - - - - - - -

Ženu? Koju ženu? :eek:

pa Gospodična Bjelovuk iz Bijelog Polja

ти се сам препознајеш, немој да рефлектујеш, огледало (на твом поганом језику зрцало) од кварцованог песка мож бит озрачено, што се дуже гледаш - све ти је тамније лице. ал добро, тако то иде с баракудама :neutral:

ти се сам препознајеш, немој да рефлектујеш, огледало (на твом поганом језику зрцало) од кварцованог песка мож бит озрачено, што се дуже гледаш - све ти је тамније лице. ал добро, тако то иде с баракудама :neutral:

s gadjenjem
Rasejani Dj Prorok

шта је сад, мали баракудић проповједничић се наљутиа јер је потврђена веза између црнаца јуре францетића и баракуди?

Bedniče,kako li te samo nije sramota.Jel te onaj iskot Bobi Taći Pederović plaća da visiš na forumu i ismevaš srpske patriote?
https://forum.krstarica.com/showthr...lektualaca?p=10022064&viewfull=1#post10022064

- - - - - - - - - -

Ja volim samo sportove sa preponama.

Muškim preponama. :zper:

С` неизмерном хришћанском љубављу, многогрешни слуга Господњи,

Крстан Ђ. Ковјенић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back