Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo.
Prosao je Djurdjevdan, te je vreme za sumu, da se okanemo ovog rezima.
Cao.
Nije. Podseti ga, ako zelis da budes Opstinar.
Sta zelis?
Убише жапце.
PR?Jel moze PR sluzba?
Samo nemoj da kopiraš dupe, onda ti je plata samo 45.ooo umesto 55.000
Gospodična Bjelovuk, koliko se zaradi "animacijom"?
.
Кулишка, питаћу.
Реф нека пошаље биографију.
Da spojim obe u jednu, izledaće profesionalnije. Nema bosanca koji bi se sa tim sivijem nosio. Stviću moju fotku, lepšiji sam, a i moju adresu, jer sam izgrada. A i ako zabrljaš sa šljapkanjem po koleginicinim guscama, nema da te nađu.
Samo da mi Smračak pošalje adresu i šaljem. Može i preko Vestern Juniona.
- - - - - - - - - -
Uskoro će prva plaća, nek' se spremi gospojica Nina, sledeća je Surka. Molim devojke bez guranje u red.
Slušaj, stavi tvoju sliku al onu od pre 30 godina i adresu na koju da lupaju u slučaju pravnozakonskih nesporazuma
Sad ću ti dostavim moj broj banke na koj da uplaćuju sredstva za satnice po karnetu
Komisija navalila na čevape za srećno zaposlenje, sače i gospodična Bjelovuk... samo da završi sa klijentom...
Što od pre trije godina, misliš da ima pedofila u tu firnu?
Gospodična preferira mortadelu.
Gospodična preferira mortadelu.
Не, џег обожава баракуду
редовно навија за кроманјонце у ватерполу, а њих зову баракуде. ђетићи су ајкуле а Срби делфини
Puca od... čega?
ето, виш како је лако препознати црнце јуре францетића, само лупи дланом по површини и све баракуде одмах солидарно лижу ране једна другој
Ženu? Koju ženu?![]()
ти се сам препознајеш, немој да рефлектујеш, огледало (на твом поганом језику зрцало) од кварцованог песка мож бит озрачено, што се дуже гледаш - све ти је тамније лице. ал добро, тако то иде с баракудама![]()
Ja volim samo sportove sa preponama.ej, pa ja totalno zaboravio na okej... ostali sportovi ne rade kako treba...
шта је сад, мали баракудић проповједничић се наљутиа јер је потврђена веза између црнаца јуре францетића и баракуди?
Ja volim samo sportove sa preponama.
Muškim preponama.![]()