скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам добро, Нина, него видим да се овде спроводи закон по личном нахођењу и симпатијама.

1. Виц постоји на сајту Крстарице, легалном сајту за овај форум, 2. тамо нико није нашао за сходно да га обрише, 3. а онда се брани учеснику Форума Крстарице да га копи пејстује на Форум Крстарице? Зашто?

Pa, odgovorila si u prvoj recenici (ako zanemarimo onu ''ja sam dobro) :lol:

Proka jeste opsednut cetnicima i partizanima, ali nije jedini na forumu. Niti je jedini koji ismeva, niti koji prijavljuje.
Pravda za Proku :lol:

- - - - - - - - - -

нећу. ти имаш привилегован положај и теби се допушта оно што је другима строго забрањено :D
auuuu

:zper:

Ја сам добро, Нина, него видим да се овде спроводи закон по личном нахођењу и симпатијама.

1. Виц постоји на сајту Крстарице, легалном сајту за овај форум, 2. тамо нико није нашао за сходно да га обрише, 3. а онда се брани учеснику Форума Крстарице да га копи пејстује на Форум Крстарице? Зашто?

Морам се мало умешати у ову дискусију

Види, вицеви који се објављују на порталу Крстарица су вицеви које шаљу различити посетиоци портала, који не морају бити регистровани чланови уопште. Довољно је да попуне форму која је дата у оквиру секције пошаљи виц и своју е- адресу.

У општем правилнику Крстарице стоји да Крстарица не одговара за садржај којег постављају корисници

Krstarica ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj korisnika, bilo da je javno postavljen ili privatno prenesen (poruke, komentari i drugi sadržaj dostupan na Krstarici ili poslat putem Krstarice). Za sav svoj sadržaj odgovorni su jedino korisnici.
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/

Форум Крстарица је саставни део портала, а нарочито пдф Политика који има своја правила о постављању садржаја

Постављање садржаја у део форума који се бави политиком и вица који иако има циљ да засмеје је додатно и веома шкакљив за одређени део корисника који имају другачија политичка уверења се може сматрати отвореном провокацијом која као таква није дозвољена.

Додатну тежину носи и чињеница да је то урадио баш неко ко би морао највише да се придржава правила форума

нећу. ти имаш привилегован положај и теби се допушта оно што је другима строго забрањено :D

Захваљујем, али не желим ја никакве привилегије, само правду и објективност. :)

Мени, као обичном форумашу, то и сме да промакне, али модератори имају више одговорности од обичног члана. Само скрећем пажњу на то, ако желите да вас схватамо озбиљно. Дакле, ништа лично (изгледа да морам да нагласим то :lol:).

И, да аргументујем свој став. У Правилнику јасно пише:

1. '...medij koji se nalazi u registru javnih glasila pri agenciji za privredne registre u Srbiji.' Виц је са Крстарице (дакле регистрован и легалан сајт), и да је неприкладан, неко би га, ваљда, обрисао? Или тамо не раде свој посао?

2. 'Forum Krstarice je slobodan forum na kojem svako može da iznese svoj stav, zaključak, zapažanje, mesto za razmenu mišljenja koja ne moraju biti ista.
Tuđe mišljenje se mora uvažavati iako je različito
Овим је све речено.

А што се мог мишљења тиче, сам виц, као и твој одговор Проки на њега (у вези партизана), значи, оба су ми дегутантна. Сматрам да је спрдање са жртвама из наше прошлости одвратно, као и дељење наших жртава на 'добре' и 'лоше'.

Ето, толико. :)

Морам се мало умешати у ову дискусију

Види, вицеви који се објављују на порталу Крстарица су вицеви које шаљу различити посетиоци портала, који не морају бити регистровани чланови уопште. Довољно је да попуне форму која је дата у оквиру секције пошаљи виц и своју е- адресу.

У општем правилнику Крстарице стоји да Крстарица не одговара за садржај којег постављају корисници

https://www.krstarica.com/info/pravilnik/

Форум Крстарица је саставни део портала, а нарочито пдф Политика који има своја правила о постављању садржаја

Постављање садржаја у део форума који се бави политиком и вица који иако има циљ да засмеје је додатно и веома шкакљив за одређени део корисника који имају другачија политичка уверења се може сматрати отвореном провокацијом која као таква није дозвољена.

Додатну тежину носи и чињеница да је то урадио баш неко ко би морао највише да се придржава правила форума

Тицо, на пдф Политика, сваки пост одудара од нечијег политичког уверења, значи, сваки пост јесте провокација за 'оног другог'. То је Политика. :)

Ово је одговор на болдовано, а остало сам објаснила у претходном посту.

Тицо, на пдф Политика, сваки пост одудара од нечијег политичког уверења, значи, сваки пост јесте провокација за 'оног другог'. То је Политика. :)

Ово је одговор на болдовано, а остало сам објаснила у претходном посту.

Da dodam da se i u ovoj kafani vrlo cesto ismevaju drugi korisnici upravo ih nazivajuci crvenima, komunjarama i slicno.
Zasto je onda vic o cetniku provokacija koja se javno opominje i zabranjuje?

p.s.
Licno bih sve te price prebacila na Istoriju.

ijaaaooooo

- - - - - - - - - -

kuuuukuuuuuuuu

- - - - - - - - - -

leeeeleeeeee

- - - - - - - - - -

braćo izBosne "pomagajte" (tradicionalno istorijski ko i do sada)

- - - - - - - - - -

dobro jutro :)

iz kapitaljisticke KANADE , sa crvenom bojom na zastavi.:mrgreen:

ajd što sam stavio Škendiju fiksno uz obavezu od 3 gola minimum, ajd što sam stavio Stoke City - Ćelzi GG
al koj krasni onoj Žilini da preiebe 3 gola ukupno?

- - - - - - - - - -

iam još tri šanse pas mater...

- - - - - - - - - -

p.s. nisam pipo BiH ala su ga nameštali zapare...

- - - - - - - - - -

p.p.s. ijaaaooooo

- - - - - - - - - -

p.p.p.s TRAGEDIJA!

ооооо.. здраво Маро ;)

не, ми не добијамо репке од њега. изглде да си запалила пламен у Маринчевом војничком срцу :D

---------

саће Риф да те пита шта пише у репкама, а ти немој да кажеш. нек умре од знатижеље :mrgreen:

Ne plaši se, ne voli Mara te prigradske momke. Ni mene ne brine.

Захваљујем, али не желим ја никакве привилегије, само правду и објективност. :)

Мени, као обичном форумашу, то и сме да промакне, али модератори имају више одговорности од обичног члана. Само скрећем пажњу на то, ако желите да вас схватамо озбиљно. Дакле, ништа лично (изгледа да морам да нагласим то :lol:).

И, да аргументујем свој став. У Правилнику јасно пише:

1. '...medij koji se nalazi u registru javnih glasila pri agenciji za privredne registre u Srbiji.' Виц је са Крстарице (дакле регистрован и легалан сајт), и да је неприкладан, неко би га, ваљда, обрисао? Или тамо не раде свој посао?

2. 'Forum Krstarice je slobodan forum na kojem svako može da iznese svoj stav, zaključak, zapažanje, mesto za razmenu mišljenja koja ne moraju biti ista. Tuđe mišljenje se mora uvažavati iako je različito Овим је све речено.

А што се мог мишљења тиче, сам виц, као и твој одговор Проки на њега (у вези партизана), значи, оба су ми дегутантна. Сматрам да је спрдање са жртвама из наше прошлости одвратно, као и дељење наших жртава на 'добре' и 'лоше'.

Ето, толико. :)

драга Сур, у Правилнику јасно пише и следеће:

''Strogo je zabranjeno otvaranje tema o administratorima, moderatorima i upravi Krstarice, kao i komentarisanje njihovog rada na temama ili u kafani. Ukoliko postoji bilo kakav prigovor na rad moderatora ili žalba na kaznu, brisanje teme i komentara, obratite se putem privatne poruke administratoru ili supermoderatoru.''

дакле, ти свесно и намерно кршиш Правилник да би скренула пажњу како неко други (тј. ја) кршим Правилник. а сад молим те објасни ми шта је дегутантно у мом одговору Проки?

Ako je u pitanju uvreda, treba prijaviti, naravno. Ne mogu modovi da postignu sve ako nema prijava, ali ako prijavljuješ bez potrebe, to je druga stvar, isto kao što nije u redu da stalno prijavljuješ, a ti zatim uradiš nešto slično, recimo napišeš glup vic.

Sa´ ću te prijavim za ovaj glup vic. :manikir:

Šta ima da ga prijavljuješ koji kůrac.?Odgovoriš mu istom merom i mirna Bačka. Najebéš mu se majke majčine i to je to. :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back