скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
не, али се није шалила ни на туђи. а ти се шалиш на туђи, а пријављујеш кад се други шале на твој.

ja sam samo preneo vic dana sa naslovne strane krstarice :cool:
- - - - - - - - - -
šta je tu strašno?
--------------------------
Kako se zove mrtav četnik?

Lešnik.
- - - - - - - - - -

https://www.krstarica.com/vesti/srbi...ne-bi-raspala/

- - - - - - - - - -

Шта би тек било да се у кафани точи алкохол...

još bi se i zapevalo i zaigralo

- - - - - - - - - -

a pošto je subota i skoro je podne, evo od mene :D

pivo-krigle-GG-1.jpg

ja sam samo preneo vic dana sa naslovne strane krstarice :cool:
- - - - - - - - - -
šta je tu strašno?
--------------------------
Kako se zove mrtav četnik?

Lešnik.
- - - - - - - - - -

https://www.krstarica.com/vesti/srbi...ne-bi-raspala/

ма то је супер. али кад се други буду спрдали са мртвим партизанима, мораћеш да отрпиш.

Ево један на брзину да изједначимо силе таме и мрака ,баланс и мир у кући:

Ко је био први кондициони тренер Партизана?
Дража Михајловић

Iz dnevnika partizanskog komandanta:

– Dan prvi. Opsedamo kotu 259. Krenemo u juriš i oteramo Nemce.

– Dan drugi. Nemci krenuli u juriš. Naši momci su se hrabro borili, ali morali smo da se povučemo.

– Dan treći. Ponovo jurišamo na kotu 259. Naši momci su heroji. Ponovo smo osvojili kotu.

– Dan četvrti. Nemcima je stiglo pojačanje. Ponovo jurišaju i osvajaju kotu 259.

– Dan peti. Došao šumar i oterao i nas i Nemce.

Их то је сад 2:1 за лешнике,јбг зањео сам се...:mrgreen:

pobrkao si lončićem ja taj vic nisma postavio na naslovnu stranu krstarice, zar ne?

ма није проблем виц. проблем је што се буниш кад други збијају такве шале. зато немој да очекујеш да ћемо другима ускратити оно што теби допуштамо :)

hahahha
to je DANAS dopustila sebi naša krstarica i to na prvoj strani , tako da je tvoj komentar izlišan :cool:

- - - - - - - - - -

btw ako nisi primetio dao sam i link u post-u

- - - - - - - - - -

btw2, šale su uvek prave ne račun gubitnika :per:

Ni vic ni ovo sadas to si napisao nije u redu..zaboravio si da istoriju pisu pobednici onako kako njima odgovara
Sto se tice vica nije smesan vec je glup i politicki nekorektan i nije trebao da se nadje na Krstarici,
a jos manje da ga ti citiras po Forumu i smejes se pride, kao moderator.Uzdrzi se ubuduce od ovakvih stvri, zamolila bih te,
sada javno kao sto sam to vec vise puta uradila na pp.I nemoj da postavljas ovaj vic po Forumu a jos manje na
Politickie razgovore....obrisan ti je post... preterujes i postajes dosadan

ооооо.. здраво Маро ;)

не, ми не добијамо репке од њега. изглде да си запалила пламен у Маринчевом војничком срцу :D

---------

саће Риф да те пита шта пише у репкама, а ти немој да кажеш. нек умре од знатижеље :mrgreen:

e da znas...:rotf:

Ni vic ni ovo sadas to si napisao nije u redu..zaboravio si da istoriju pisu pobednici onako kako njima odgovara
Sto se tice vica nije smesan vec je glup i politicki nekorektan i nije trebao da se nadje na Krstarici,
a jos manje da ga ti citiras po Forumu i smejes se pride, kao moderator.Uzdrzi se ubuduce od ovakvih stvri, zamolila bih te,
sada javno kao sto sam to vec vise puta uradila na pp.I nemoj da postavljas ovaj vic po Forumu a jos manje na
Politickie razgovore....obrisan ti je post... preterujes i postajes dosadan

Јесте ли обрисали и виц са сајта?

У супротном не видим сврху овога што радите (на страну моје мишљење о самом вицу).

Шта би тек било да се у кафани точи алкохол...

Ne daj boze..iovako u bezalkoholizmu je ludilo ..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Јесте ли обрисали и виц са сајта?

У супротном не видим сврху овога што радите (на страну моје мишљење о самом вицу).

Ne uredjujem portal..samo forum..i svrha nije vic o kome imam i ja misljenje, vec ono sto je Stalter napisao..
ne radi ono sto ne volis tebi drugi da rade...

Poslednja izmena:
Surka kako si....:cmok2:

( masis poentu..vic stoji nije obrisan ali nebitno vise idemo dalje )

Ја сам добро, Нина, него видим да се овде спроводи закон по личном нахођењу и симпатијама.

1. Виц постоји на сајту Крстарице, легалном сајту за овај форум, 2. тамо нико није нашао за сходно да га обрише, 3. а онда се брани учеснику Форума Крстарице да га копи пејстује на Форум Крстарице? Зашто?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back