Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Ej ljudi,
pao sajt od kladže - PROŠO MI TIKET
čim prorade kačim
čim prorade kačim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa neće valjda mod da mu se naseksa?

Ej ljudi,
čim prorade kačim![]()

драга Сур, у Правилнику јасно пише и следеће:
''Strogo je zabranjeno otvaranje tema o administratorima, moderatorima i upravi Krstarice, kao i komentarisanje njihovog rada na temama ili u kafani. Ukoliko postoji bilo kakav prigovor na rad moderatora ili žalba na kaznu, brisanje teme i komentara, obratite se putem privatne poruke administratoru ili supermoderatoru.''
дакле, ти свесно и намерно кршиш Правилник да би скренула пажњу како неко други (тј. ја) кршим Правилник. а сад молим те објасни ми шта је дегутантно у мом одговору Проки?
Mod odradi seks bez prijave.
- - - - - - - - - -
A vid ovo šta sam pohvatao a Muje me sjebaše za veće pare.
![]()

Proroku, ti s popio čaj od buniku?![]()
A šta Proki da kaže sem da im se poserem na to neoliberalno iživljavanje
Il ti ne odogovre na žalbu il te banuju kad im objasniš uz radne glagole
a budale ko budale ne shvataju pandurski sistem skupljanja adresa korisnika fol moderatori
samo idite u moderatore pa posle neće moći kenjafte...
пола године се дописујем са Градским стамбеним да нам заврше неке поправке у згради. имамо код њих на рачуну 4.000 евра и они нам само шаљу неке дописе, као узето је у рад, предато је надлежнима ово оно.. и ево тако од октобра. онда ми човек каже па Градско стамбено није ни основано да сервисира и одржава зграде. него зашто? зато да шпијунира станаре и води евиденцију ко шта како и тако то..
и шта сад човек да ради?

Pošalji tu prepisku gradskoj vladi a onda probaj sa raznim novinskim redakcijama.пола године се дописујем са Градским стамбеним да нам заврше неке поправке у згради. имамо код њих на рачуну 4.000 евра и они нам само шаљу неке дописе, као узето је у рад, предато је надлежнима ово оно.. и ево тако од октобра. онда ми човек каже па Градско стамбено није ни основано да сервисира и одржава зграде. него зашто? зато да шпијунира станаре и води евиденцију ко шта како и тако то..
и шта сад човек да ради?
Pošalji tu prepisku gradskoj vladi a onda probaj sa raznim novinskim redakcijama.
Pošalji tu prepisku gradskoj vladi a onda probaj sa raznim novinskim redakcijama.
Ako ne pokušaš, nećeš ni dobiti(pare).То с редакцијама неће да упали. Нема шансе да објаве ишта ако немаш лично познанство.Или ако не платиш.
Jesi bio na još nekoj staračkoj igranci za seniore trećeg doba, u organizaciji Crvenog krsta dijasere ?
Mod odradi seks bez prijave.
- - - - - - - - - -
A vid ovo šta sam pohvatao a Muje me sjebaše za veće pare.
![]()
То с редакцијама неће да упали. Нема шансе да објаве ишта ако немаш лично познанство.Или ако не платиш.
pasad , ispada da je jajce i jace od ..nekoga ko nema JAJCA.
Proroku, ti s popio čaj od buniku?![]()
Nek udje u zgradu RTS-a i onim dugačkim hodnikom do kraja pa levo i da uleti u 20:31 čim prodje špica za Dnevnik2
- - - - - - - - - -
mada, zbog kampanje, ne bi bilo loše da ode na neki SNS miting kod Vučića
bar da mu obeća kako će posle izbora da bude brža Srbija
драга Сур, у Правилнику јасно пише и следеће:
''Strogo je zabranjeno otvaranje tema o administratorima, moderatorima i upravi Krstarice, kao i komentarisanje njihovog rada na temama ili u kafani. Ukoliko postoji bilo kakav prigovor na rad moderatora ili žalba na kaznu, brisanje teme i komentara, obratite se putem privatne poruke administratoru ili supermoderatoru.''
дакле, ти свесно и намерно кршиш Правилник да би скренула пажњу како неко други (тј. ја) кршим Правилник. а сад молим те објасни ми шта је дегутантно у мом одговору Проки?
.Sad ce uz cevape i pivu popit
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 12 hiljada
p.s. nova radnja sa rostiljem im kuvanim jelom , i cevapima i burekom i to raznim , otvorili BOSANCI .
puna radnja bosanaca i govore cistim bosanskim jezikom a cevapi , bas ka da su iz Sarajeva.
i da radnju su i prozvali SARAJEVO, deset cevapa sa lepinjom i lukom i kajmakom 9. 1/2 dolara
al , nema piveeeeeeee uz cevapa...
Прво, нисам отворила тему, него коментаришем догађај у Кафани. Друго, не коментаришем рад модератора, већ њихове коментаре - као што си и рек'о, модератор има право да учествује на теми. Ето, ја сам коментарисала ваше учешће на теми, а не ваш рад. Немојте да злоупотребљавате положај, те да своје коментаре на темама претварате у 'рад модератора', кад вам се одговор не свиди.
И други пут, ако нећете да коментаришемо ваше постове било на темама, било у Кафани, изволите па се препуцавајте на интерном, или отворите своју тему где ћете међусобно да коментаришете 'рад модератора'..
За кршење правилника нисам опоменула тебе, него Нину, кад је написала да је обрисала Прокин пост. Зашто си се ти пронашао у тој опомени?
Код тебе сам само коментарисала твој пост, који си поставио јавно у Кафани - опет наглашавам - није у питању коментарисање 'рада модератора', већ одговор на твој пост. А ако хоћеш да дискутујемо шта сматрам дегутантним у твом посту (мада сам то већ написала), прво направи границу да ли ћеш да дискутујеш као форумаш или као модератор, да не буде после да коментаришем 'рад модератора'.![]()
Прво, нисам отворила тему, него коментаришем догађај у Кафани. Друго, не коментаришем рад модератора, већ њихове коментаре - као што си и рек'о, модератор има право да учествује на теми. Ето, ја сам коментарисала ваше учешће на теми, а не ваш рад. Немојте да злоупотребљавате положај, те да своје коментаре на темама претварате у 'рад модератора', кад вам се одговор не свиди.
И други пут, ако нећете да коментаришемо ваше постове било на темама, било у Кафани, изволите па се препуцавајте на интерном, или отворите своју тему где ћете међусобно да коментаришете 'рад модератора'..
За кршење правилника нисам опоменула тебе, него Нину, кад је написала да је обрисала Прокин пост. Зашто си се ти пронашао у тој опомени?
Код тебе сам само коментарисала твој пост, који си поставио јавно у Кафани - опет наглашавам - није у питању коментарисање 'рада модератора', већ одговор на твој пост. А ако хоћеш да дискутујемо шта сматрам дегутантним у твом посту (мада сам то већ написала), прво направи границу да ли ћеш да дискутујеш као форумаш или као модератор, да не буде после да коментаришем 'рад модератора'.![]()

Da je navalio narod ko da je PETI OKTOMBAR... da ne kažem OTVARANJE TEMPA NA NBGD (ono kad je Rifke zadobio lakše telesne ozlede).

do reči... ćevapi smazani a sad ide sledeće pivo.... el video neko Rifketa hiljadu mu pečata?
To sam im i ja rekao pa sad vidim da su mi obrisali post.![]()
evo jos malo fotkilica naroda dobrog, krezavog i grbavog... glasaca shoku-a musliu-a...
udavise se sendvicima...
![]()

evo jos malo fotkilica naroda dobrog, krezavog i grbavog... glasaca shoku-a musliu-a...
udavise se sendvicima...
![]()