скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa neće valjda mod da mu se naseksa?

Mod odradi seks bez prijave. :manikir:

- - - - - - - - - -

Ej ljudi,

pao sajt od kladže - PROŠO MI TIKET :D

čim prorade kačim :lol:

A vid ovo šta sam pohvatao a Muje me sjebaše za veće pare. :sad2:

5aded9a1c5c24d1e97a09e6d73aad05c.png

драга Сур, у Правилнику јасно пише и следеће:

''Strogo je zabranjeno otvaranje tema o administratorima, moderatorima i upravi Krstarice, kao i komentarisanje njihovog rada na temama ili u kafani. Ukoliko postoji bilo kakav prigovor na rad moderatora ili žalba na kaznu, brisanje teme i komentara, obratite se putem privatne poruke administratoru ili supermoderatoru.''

дакле, ти свесно и намерно кршиш Правилник да би скренула пажњу како неко други (тј. ја) кршим Правилник. а сад молим те објасни ми шта је дегутантно у мом одговору Проки?

A šta Proki da kaže sem da im se poserem na to neoliberalno iživljavanje
Il ti ne odogovre na žalbu il te banuju kad im objasniš uz radne glagole
a budale ko budale ne shvataju pandurski sistem skupljanja adresa korisnika fol moderatori
samo idite u moderatore pa posle neće moći kenjafte...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Nisu Muje no tvoji lično
Mujakate se na Balkanu a od Austrije pa naviše se jaranite...
Dok sam popunjavao raznorazne kombinacije baš ove dve utakmice bile počele pa sam skidao sa spiska želja
Kako je neki put dobro ne stići na VRIJEME...

- - - - - - - - - -

Nego ovo da pukne sajt...
Znate šta to znači?
Da je navalio narod ko da je PETI OKTOMBAR... da ne kažem OTVARANJE TEMPA NA NBGD (ono kad je Rifke zadobio lakše telesne ozlede)

- - - - - - - - - -

Šta ga riba na poker aparatima, panduri ne mogu nadju slobodnu mašinu
šta ga sponzoruša na tombolama....
Ljudi, ako ne zatvore kladže 2. aprila niko neće otići na glasanje sem onih buljavih i krezavih debila

- - - - - - - - - -

Odo ja do kladže da proverim dal mi obračunat tiket pa ako jeste da uznem kilo ćevapa... da naranim familiju...

Samo da reknem šta je bilo na tiketi koju ću da postavim:

Uplata 100
Naplata 1190

FK Bregalnica Štip - Škendija (TRI PLJUS 1:3 sve u drugom poluvremenu prvo kulirali)
Crystal Palace - Watford (KEC 1:0 poobarali narod na dva tri plus, gg i tako dalje)
Rapid Wien - Mattersburg (X 1:1 čista nameštaljka inače)

- - - - - - - - - -

Proroku, ti s popio čaj od buniku? :hahaha:

kakve bunike? aj otvori Muzzičara...
navalio narod ko mentalno retardiran, doduše i lakši komadi su danas popodne i predveče... ko će ga znati šta se desilo...
idem ja po kilo ćevapa...

A šta Proki da kaže sem da im se poserem na to neoliberalno iživljavanje
Il ti ne odogovre na žalbu il te banuju kad im objasniš uz radne glagole
a budale ko budale ne shvataju pandurski sistem skupljanja adresa korisnika fol moderatori
samo idite u moderatore pa posle neće moći kenjafte...

пола године се дописујем са Градским стамбеним да нам заврше неке поправке у згради. имамо код њих на рачуну 4.000 евра и они нам само шаљу неке дописе, као узето је у рад, предато је надлежнима ово оно.. и ево тако од октобра. онда ми човек каже па Градско стамбено није ни основано да сервисира и одржава зграде. него зашто? зато да шпијунира станаре и води евиденцију ко шта како и тако то..

и шта сад човек да ради?

пола године се дописујем са Градским стамбеним да нам заврше неке поправке у згради. имамо код њих на рачуну 4.000 евра и они нам само шаљу неке дописе, као узето је у рад, предато је надлежнима ово оно.. и ево тако од октобра. онда ми човек каже па Градско стамбено није ни основано да сервисира и одржава зграде. него зашто? зато да шпијунира станаре и води евиденцију ко шта како и тако то..

и шта сад човек да ради?

u mojoj zgradi, koja je oslobodjena novog poreza, žive pored mene i njih nekoliko iz opštine
za izveštaj gde su naši novci mogle da se pročitaju svakakve budalaštine koje mentalno retardiran ne bi napisao pre nego se prekrsti
posle svih intervencija (nevidljivih) sa drugarima iz Stambenog naši opštinari su zadužili zgradu
NAMA JE MINUS 3000 EVRA i ništa nije uradjeno sem što se ova puvala sjure kad ulaze i izlaze iz zgrade
Pa čak iako se zgrada sleže oni za svaki slučaj stavili metalna vrata - da im ne udje savest a ima i onih lopova

- - - - - - - - - -

Otprilike tako sve funkcioniše MODERNO... misliš da su ovi pa bolji?

- - - - - - - - - -

Ne moram da napominjem da su pečat zadržali a da se ne kandiduju za precednika skupštine stanara
PRINUDNI UPRAVNIK je nemoguća misija jerbo smo u minus pa će on sa taj računj da ga prima mesečno...

и шта сад човек да ради?
Pošalji tu prepisku gradskoj vladi a onda probaj sa raznim novinskim redakcijama.

Pošalji tu prepisku gradskoj vladi a onda probaj sa raznim novinskim redakcijama.

Nek udje u zgradu RTS-a i onim dugačkim hodnikom do kraja pa levo i da uleti u 20:31 čim prodje špica za Dnevnik2

- - - - - - - - - -

mada, zbog kampanje, ne bi bilo loše da ode na neki SNS miting kod Vučića
bar da mu obeća kako će posle izbora da bude brža Srbija

Jesi bio na još nekoj staračkoj igranci za seniore trećeg doba, u organizaciji Crvenog krsta dijasere ?

cuj ,

pa nema ovde k(la)cke petlje i tvojih cuvenih kuknjava za , da te neko opici.

mislim i da nekako i stignes do ovih ekonomskih migranata , ne bi te nijedan.

a , ta rana jos nije i nece nikada zarasti...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pasad , ispada da je jajce i jace od ..nekoga ko nema JAJCA.

То с редакцијама неће да упали. Нема шансе да објаве ишта ако немаш лично познанство.Или ако не платиш.

To ako pod medije smatraš bosansku N1
Studio B itekako prihvata u jutarnjem programu
e sad jedino što ološ ne zna šta je SRAMOTA tako da uvek imaju slatko-kiseli odgovor za televizor
i nastave po starom...

- - - - - - - - - -

pasad , ispada da je jajce i jace od ..nekoga ko nema JAJCA.

jedini grad u bivšoj SFRJ koji nije mogao da se čepi Titu sa prefiksom ispred imena

Inače možeš Titograd zvat onim drugim imenom koliko god hoćeš...

Poslednja izmena:
Proroku, ti s popio čaj od buniku? :hahaha:

Sad ce uz cevape i pivu popit

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 12 hiljada

p.s. nova radnja sa rostiljem im kuvanim jelom , i cevapima i burekom i to raznim , otvorili BOSANCI .

puna radnja bosanaca i govore cistim bosanskim jezikom a cevapi , bas ka da su iz Sarajeva.

i da radnju su i prozvali SARAJEVO, deset cevapa sa lepinjom i lukom i kajmakom 9. 1/2 dolara

al , nema piveeeeeeee uz cevapa...

драга Сур, у Правилнику јасно пише и следеће:

''Strogo je zabranjeno otvaranje tema o administratorima, moderatorima i upravi Krstarice, kao i komentarisanje njihovog rada na temama ili u kafani. Ukoliko postoji bilo kakav prigovor na rad moderatora ili žalba na kaznu, brisanje teme i komentara, obratite se putem privatne poruke administratoru ili supermoderatoru.''

дакле, ти свесно и намерно кршиш Правилник да би скренула пажњу како неко други (тј. ја) кршим Правилник. а сад молим те објасни ми шта је дегутантно у мом одговору Проки?

Прво, нисам отворила тему, него коментаришем догађај у Кафани. Друго, не коментаришем рад модератора, већ њихове коментаре - као што си и рек'о, модератор има право да учествује на теми. Ето, ја сам коментарисала ваше учешће на теми, а не ваш рад. Немојте да злоупотребљавате положај, те да своје коментаре на темама претварате у 'рад модератора', кад вам се одговор не свиди.
И други пут, ако нећете да коментаришемо ваше постове било на темама, било у Кафани, изволите па се препуцавајте на интерном, или отворите своју тему где ћете међусобно да коментаришете 'рад модератора'. :lol:.
За кршење правилника нисам опоменула тебе, него Нину, кад је написала да је обрисала Прокин пост. Зашто си се ти пронашао у тој опомени?
Код тебе сам само коментарисала твој пост, који си поставио јавно у Кафани - опет наглашавам - није у питању коментарисање 'рада модератора', већ одговор на твој пост. А ако хоћеш да дискутујемо шта сматрам дегутантним у твом посту (мада сам то већ написала), прво направи границу да ли ћеш да дискутујеш као форумаш или као модератор, да не буде после да коментаришем 'рад модератора'. ;)

Sad ce uz cevape i pivu popit

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 12 hiljada

p.s. nova radnja sa rostiljem im kuvanim jelom , i cevapima i burekom i to raznim , otvorili BOSANCI .

puna radnja bosanaca i govore cistim bosanskim jezikom a cevapi , bas ka da su iz Sarajeva.

i da radnju su i prozvali SARAJEVO, deset cevapa sa lepinjom i lukom i kajmakom 9. 1/2 dolara

al , nema piveeeeeeee uz cevapa...

do reči... ćevapi smazani a sad ide sledeće pivo.... el video neko Rifketa hiljadu mu pečata?

- - - - - - - - - -

Прво, нисам отворила тему, него коментаришем догађај у Кафани. Друго, не коментаришем рад модератора, већ њихове коментаре - као што си и рек'о, модератор има право да учествује на теми. Ето, ја сам коментарисала ваше учешће на теми, а не ваш рад. Немојте да злоупотребљавате положај, те да своје коментаре на темама претварате у 'рад модератора', кад вам се одговор не свиди.
И други пут, ако нећете да коментаришемо ваше постове било на темама, било у Кафани, изволите па се препуцавајте на интерном, или отворите своју тему где ћете међусобно да коментаришете 'рад модератора'. :lol:.
За кршење правилника нисам опоменула тебе, него Нину, кад је написала да је обрисала Прокин пост. Зашто си се ти пронашао у тој опомени?
Код тебе сам само коментарисала твој пост, који си поставио јавно у Кафани - опет наглашавам - није у питању коментарисање 'рада модератора', већ одговор на твој пост. А ако хоћеш да дискутујемо шта сматрам дегутантним у твом посту (мада сам то већ написала), прво направи границу да ли ћеш да дискутујеш као форумаш или као модератор, да не буде после да коментаришем 'рад модератора'. ;)

Sujetna moderacija.... ccc....

To sam im i ja rekao pa sad vidim da su mi obrisali post. :sad2:

do reči... ćevapi smazani a sad ide sledeće pivo.... el video neko Rifketa hiljadu mu pečata?

eno ga na Terasi , golisav.

valjda je poslat da se ...malko oladi.

ili , vec juri tj skuplja kafanske lepotice.

ali zasigurno je da ne nosi i pecat sa sobom.

e sad , kauc me prigrlio , gledam UFC i pivu cevcim

more ide posle CEVAPA SARAJEVSKIH....

CEVAPI , MESAVINA , KAKO KAZU , TELETINA , GOVEDINA I JAGNJETINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back