скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmmm, dal da glasam za AV ili za VA.

citam ovde da vam je mnogo lepo , cvece i zgrade nicu ,ka da su na vodi ,

pa se mislim ,

da je lose , Vi biste se bunili , vako , mora ipak da VAM JE LEPO

- - - - - - - - - -

Nacija je blagovremeno upozorena za vreme Tadića, ali vi ste tad rekli da su potrebne promene, u vidu Smradikala (SNS).

Sada ćete VEČNO ispaštati zbog te odluke.

STETA , steta sto ce se i kacka petlja zatvoriti , tj ,

Ti ces , uskoro otic u...

pa se mislim ,

- - - - - - - - - -

Ти си Господин и дај глас истом таквом.

Ти си Господин и дај глас истом таквом.

pa , sad

ovde mi se i obracaju sa "SIR" i kazem im da nisam bre sir vec drug, a oni i gledaju belo, nis ne razumeju.

a kada mi se obracaju sa mister, opet im kazem da nemam mistriju, i pokazujem , dlanove a ono , nema zuljeva , pa sad...

imam dilemu , za koga glasat a koji ce vama , jos bolju buducnost dati.

evo , steta sto i nije kampanja malko duza , recimo , 3 meseca , mislim da bi se mnogi i dobro najeli , i jos sta vise i videt Srbiju,

a autobusi udobni , grejanje radi, pa kud ces bolje..

pa , sad

ovde mi se i obracaju sa "SIR" i kazem im da nisam bre sir vec drug, a oni i gledaju belo, nis ne razumeju.

a kada mi se obracaju sa mister, opet im kazem da nemam mistriju, i pokazujem , dlanove a ono , nema zuljeva , pa sad...

imam dilemu , za koga glasat a koji ce vama , jos bolju buducnost dati.

evo , steta sto i nije kampanja malko duza , recimo , 3 meseca , mislim da bi se mnogi i dobro najeli , i jos sta vise i videt Srbiju,

a autobusi udobni , grejanje radi, pa kud ces bolje..

Da dodam da se i u ovoj kafani vrlo cesto ismevaju drugi korisnici upravo ih nazivajuci crvenima, komunjarama i slicno.
Zasto je onda vic o cetniku provokacija koja se javno opominje i zabranjuje?

p.s.
Licno bih sve te price prebacila na Istoriju.

Sava je monarhista. a i njegovi zubati paćenici
Šta više, mislim da je igrom slučaja ili čega god većina trenutne političke moderacije tako orijentisana ali to nije bitno Ovde u kafani redovno prisustvuje sava koji dozvoljava da se pravilnik krši od strane njegove "ekipe" a ako njih neko uzme "na tastaturu" odma ne valja.

Прво, нисам отворила тему, него коментаришем догађај у Кафани. Друго, не коментаришем рад модератора, већ њихове коментаре - као што си и рек'о, модератор има право да учествује на теми. Ето, ја сам коментарисала ваше учешће на теми, а не ваш рад. Немојте да злоупотребљавате положај, те да своје коментаре на темама претварате у 'рад модератора', кад вам се одговор не свиди.
И други пут, ако нећете да коментаришемо ваше постове било на темама, било у Кафани, изволите па се препуцавајте на интерном, или отворите своју тему где ћете међусобно да коментаришете 'рад модератора'. :lol:.
За кршење правилника нисам опоменула тебе, него Нину, кад је написала да је обрисала Прокин пост. Зашто си се ти пронашао у тој опомени?
Код тебе сам само коментарисала твој пост, који си поставио јавно у Кафани - опет наглашавам - није у питању коментарисање 'рада модератора', већ одговор на твој пост. А ако хоћеш да дискутујемо шта сматрам дегутантним у твом посту (мада сам то већ написала), прво направи границу да ли ћеш да дискутујеш као форумаш или као модератор, да не буде после да коментаришем 'рад модератора'. ;)

и, шта је проблематично у мом посту?

Šta više, mislim da je igrom slučaja ili čega god većina trenutne političke moderacije tako orijentisana ali to nije bitno Ovde u kafani redovno prisustvuje sava koji dozvoljava da se pravilnik krši od strane njegove "ekipe" a ako njih neko uzme "na tastaturu" odma ne valja.

a sad

rezultat , iznosenja istine i vidjenja istoga , dobit ces ...kolac

ili nes drugo

"Боримо се за земљу која ће бити наша а не Бриселска." :lol:

Nane , razum i nece preovladati u SRBIJI, nema toga , vec ce se ljudi opredeliti , prema ludim obecanjima i ka nekom ko je pravi lider.

i nazalost , sa ovakvim raznolokim sastavom , glasaci ce se podeliti.

Za neke , izdajice moje zemlje -jeremic -AV, Seselj i Radulovic...zasigurno necu glasati , ali , citajuvi i imajuci i korespodenciju sasvojim prijateljima , mogu samo dase krstim , normalno nako ka i svaki , kada naidje na budalastine.

uhhh, pa Ja i nisam vernik.

ето, ти ме већ други пут узимаш ''на тастатуру'', а ја ћу теби узвратити са :cmok:

;)

Koliko znam, komunizan je proglašen svetskim zlom. Tito se smatra diktatorom u celom svetu. Komunizam ima iste metode totalitarnog sistema, kao i fašizam. Hapšenja, otimanje, logori i zatvori, ubistva, podmetanja svih vrsta. Većina nas je živela bar delom života u tom komunizmu (iako su ga kod nas malo ublažili kasnijih godina i nazvali drugačije, u pitanju je bila KPJ, zar ne?) i svi smo videli pogubnost njihovog delovanja, tj, koliko je danas naslednika koji čekaju restituciju, kako su podelili Srbiju ustavom iz 1974. godine, kako su vodili zemlju u ekonomsku propast (nestašice, redovi, propadanje fabrika...) i kako su je, na kraju, doveli do rata i raspada.
Da, komunizam je loš, to je zlo koje je pogodilo Srbiju gore nego bilo koja najezda skakavaca.
A oni jesu "crveni", bar je tako bilo u svim zemljama gde je komunizam postojao. I bez imalo problema ili stida ih svuda treba podsećati na zlo koje su činili ovoj zemlji, zbog kog još uvek trpimo.
Ah, da ne zaboravim, komunisti su bili i ona divna drugarica sa cvetom u kosi i njen voljeni, sada pokojni, muž. Neka mi neko objasni šta je tu bilo dobro i zašto ne treba na to ukazivati.

pa se mislim ,

- - - - - - - - - -

Nije od značaja. Vetar joj oduvo kutiju u Dunav. Sad nema ni ordinaciju ni garsonjeru. :sad2:

Nane, jedva čekam, ovo je za bioskop!!!

aprnN7B_700b.jpg

:worth:

то значи да је он изричито против ЕУ интеграција?

Сарадња је пожељна али на здравим основама. Не важе никакви ултиматуми у нашој кући. Као мађари што су рекли ммф-у "У реду сте ви али нам ваше услуге нису неопходне. Вратићемо преостали дуг до тада и тада.
Или, пољаци кад кажу не може геј бракови. Обе су чланице ЕУ.

Koliko znam, komunizan je proglašen svetskim zlom. Tito se smatra diktatorom u celom svetu. Komunizam ima iste metode totalitarnog sistema, kao i fašizam. Hapšenja, otimanje, logori i zatvori, ubistva, podmetanja svih vrsta. Većina nas je živela bar delom života u tom komunizmu (iako su ga kod nas malo ublažili kasnijih godina i nazvali drugačije, u pitanju je bila KPJ, zar ne?) i svi smo videli pogubnost njihovog delovanja, tj, koliko je danas naslednika koji čekaju restituciju, kako su podelili Srbiju ustavom iz 1974. godine, kako su vodili zemlju u ekonomsku propast (nestašice, redovi, propadanje fabrika...) i kako su je, na kraju, doveli do rata i raspada.
Da, komunizam je loš, to je zlo koje je pogodilo Srbiju gore nego bilo koja najezda skakavaca.
A oni jesu "crveni", bar je tako bilo u svim zemljama gde je komunizam postojao. I bez imalo problema ili stida ih svuda treba podsećati na zlo koje su činili ovoj zemlji, zbog kog još uvek trpimo.
Ah, da ne zaboravim, komunisti su bili i ona divna drugarica sa cvetom u kosi i njen voljeni, sada pokojni, muž. Neka mi neko objasni šta je tu bilo dobro i zašto ne treba na to ukazivati.

da al po njemu nosi ime jedan trg u Moskvi
doduse na crvenom trgu su i Lenjin i Staljin al ajde
ne sumnjam i kapitalizam ce jednom biti al sta to sad mari dok obrcu se repa...
bitno je opljuvati ono sto je za opljuvati politicki korektno danas...

Nane, jedva čekam, ovo je za bioskop!!!

Pogledajte prilog 433239

:worth:

Мишљења су подељена, руси га највише критикују, кажу да није добро испраћена историја. Не могу још увек да га скинем нигде а у биоскопу ко зна да ће бити.

i sve i sve

TI SI KOMUNISTA I TO NOTORNI :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back