скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cudno

veoma cudno , neg sta je sa tvojom sudbom S UND W, GDE TI JE JAGINJICA.

sumnjivo mi je to nema tebe , ili ima te natara(b)ni

kako je krenulo , ima da ti je refkic i skine , pa ti sad vidi sto ces.

мислим да ће ипак ту Пера да одради посао :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Мислим да јесу, на Врачару.
Сандино дело.

а Андреа Младеновић, које је он крило? знам да је у дилу са Синишом Малим.

а Андреа Младеновић, које је он крило? знам да је у дилу са Синишом Малим.
Андрија Младеновић је изашао из ДСС-а одавно и основао сопствену странку са Небојшом Бакарецом. На конто посланичких фотеља које су имали у градској скупштини.
Нису формално ушли у СНС већ су то, као, забашурили оснивањем те нове странке.
И да, у власти су са СНС-ом.
А изворни ДСС који је Санда преузела је ушао у коалицију на Врачару па се она , као, нешто извињавала.
Ја сам дуго била у заблуди да је она ок жена. Пре пар година сам дошла ближе у контакт с људима који су јој знали и оца и њу и ниједна лепа реч, шта више.

Андрија Младеновић је изашао из ДСС-а одавно и основао сопствену странку са Небојшом Бакарецом. На конто посланичких фотеља које су имали у градској скупштини.
А изворни ДСС који је Санда преузела је ушао у коалицију на Врачару па се она , као, нешто извињавала.
Ја сам дуго била у заблуди да је она ок жена. Пре пар година сам дошла ближе у контакт с људима који су јој знали и оца и њу и ниједна лепа реч, шта више.

DSS je zasluženo propao, mada je verovatno da su još uvek neobavešteni, kao što je bio Koštunica dr Vojislav.

Što reče Miloš Vasić, najveća Đinđićeva greška je bila ne to što je bio makijavelista, nego što, veselnik, nije to bio dovoljno.

У какав црни контакт си Ти драга наша Софија дошла са људима који
су знали покојног Рашковића Јована,човека познатог са оним :"
Срби су луд народ"?

Ја не бих волео да ти кажем да лажеш али има неких назнака око тога.
Ти си тек завршила ту своју медицину али теби неко "контакти" сугеришу лика из Крајине.
Немој си смешна :)

vic dana na krstarici:

- - - - - - - - - -

Kako se zove mrtav četnik?

Lešnik.

:hahaha::zcepanje::hahaha:

- - - - - - - - - -

https://www.krstarica.com/vesti/srbi...ne-bi-raspala/

да, али онда немој да пријављујеш кад други такве непримерене шале збијају на рачун партизана.

што допушташ себи, немој да ускраћујеш другима. бар ви који се заклињете у једнакост.

hahahha
to je DANAS dopustila sebi naša krstarica i to na prvoj strani , tako da je tvoj komentar izlišan :cool:

- - - - - - - - - -

btw ako nisi primetio dao sam i link u post-u

- - - - - - - - - -

btw2, šale su uvek prave ne račun gubitnika :per:

шале су супер. проблем су твоје непрестане пријаве којим се жалиш на друге који се шале.

hahahha
to je DANAS dopustila sebi naša krstarica i to na prvoj strani , tako da je tvoj komentar izlišan :cool:

- - - - - - - - - -

btw ako nisi primetio dao sam i link u post-u

- - - - - - - - - -

btw2, šale su uvek prave ne račun gubitnika :per:

NAjveći gubitnici su baš komunisti. Danas se svi groze njihovih poteza, mučenja i ubistava ljudi .Oni su označeni kao najneuspešniji eksperiment agresivnih i ne previše pametnih ljudi.

Najveći smor su likovi koji prijavljuju non stop. Treba i njima deliti kaznene poene.

Sad ću te prijavim, da vidiš kako je to. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Она госпођа, Небеска Играчица, имала је више пријава него постова,

Naša neponovljiva i besmrtna, oh lepotica. :heart:

Kad vec ogovarate....onaj 27E uopste ne pise na forumu, ali redovno salje misljenja kroz reputacije.
Jel i vama tako ili sam samo ja pocastvovana?

E da, dobro jutro moderatori i ostali :)

ооооо.. здраво Маро ;)

не, ми не добијамо репке од њега. изглде да си запалила пламен у Маринчевом војничком срцу :D

---------

саће Риф да те пита шта пише у репкама, а ти немој да кажеш. нек умре од знатижеље :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back