Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Моментално је затегао преко главе своје латино локне, искрцкао зглобиће на шакама и кренуо у контра-напад.![]()
сад си готова

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моментално је затегао преко главе своје латино локне, искрцкао зглобиће на шакама и кренуо у контра-напад.![]()

Putovao sam sasvim dovoljno i koliko sam mogao. Za razliku od tebe koji si letovao 3 meseca () ja sam na moru bio samo 2 ili 2,5 meseca, a najčešće sam leteo onim malim lepim DC-9 pa do Zemunika. Nazad autom, kad dođu moji, jer nisu mogli toliko da letuju kao vi neki, ravnopravniji drugovi.
Ako se ne varam, svako ko je legalno zaposlen ima plaćeni godišnji odmor. Imam ga i ja, iako nisam u firmi, zamisli.

Рифкице, опрости, ухватила ме је малодушност због неузвраћене љубави.
Знам ја да кључ од твог срца има само наша драга Керки и као по обичају, повући ћу се у тишини.![]()

Labe, ti li si?![]()

Marsi, objasni ljudima da je ovo smešno i da sad treba par postova da se smeju. Evo ovako.![]()
a da , vidji ti njega , ka klinac se je zavukao kod Komunistickih Baba ili Deda i uziva u senci , njihovih a i izbegao da nauci ,ono najosnovnije iz Socijalizacije ...
I sad , mu je krivo, ma za sve su mu krivi , ONE KOMUNJARE , jer bo...
nije nista imao a vamo....
cuj , nemoj vise da mi se zalis , Trk , kod cace i matere i njima se zali.

морам мало да те зезам. ове жене су те превише размазиле![]()

ovo je slobodna zemlja...i ne prozivaj našeg pašu....![]()
Рифкице, опрости, ухватила ме је малодушност због неузвраћене љубави.
Знам ја да кључ од твог срца има само наша драга Керки и као по обичају, повући ћу се у тишини.![]()
Jedan deda mi je ležao u zatvoru neko vreme nakon vašeg "oslobođenja" tako da si opet smešan što drugima prebacuješ svoj komunizam.
Kad sam ikad napisao da ja nisam ništa imao?
Marsi, pozdravio te Kami.![]()
Čiča, jeli loše biti lab?![]()

Puk'o ko zvečka... bole tiketi sa jednim promašajem a status postavljenog odavno znate, taj je ispao najgori
1564-3011448-1478 na primer jedan koji ne možemo nazvati nameštaljkom već - pukom srećom, za kladžu
elem, u ponedeljak se igra po meni jedna mega utakmica a to je Galatsaraj - Bešiktaš
Kladže su stavile kvote 3.00 za 1, X ili 2
Znamo da je Bešiktaš bolji ali da li kladže po belom svetu zanima sport?
![]()
evo i ostatak sveta deli moje mišljenje, ali avaj... previše je uplata na Bešiktaš
Ne znam... zezam se, ne bih da znam. Šta ti kažu unici na te sklonosti?![]()
Evo mi ga dobri Protok! Protoookeeeee, platila kineskinja sve i još danas ceo dan radili i skajpovali, sutra nastavak. Biće keša još, daj iebote ponos, idi kod rođe po pečat da se obogatimo na kocku i poker i sporcku, bre!
Ležao, nije ni kamen za obnovu postavio...
Znam ja dosta takvih čiji su LEŽALI a sa druge strane imaju dosta rodbine ili najbližih koji su JELI o državnoj kasi...
Čekaj, ko je sad, SaWo ili lab Polovina?![]()

покладе су, морам мало да те пецнем![]()

pa , nemoj i Ti ,
dosta je to sto ga Marsovac , podseca da je ka klinac ima sve, sto mnoga druga deca i nisu imala.
eto sada je i priznao da je ka klinac isa u Zemunik ,kod Zadra i boravio ...kod DJEDA I BABE ili ti STRINE ili..a vamo , prebacfuje , nama , koji smo bre , u mrklom mraku se borili da CAPIMO NESTO zemsko.
kako peckanje...on se loži na te fantazije....![]()
pa bit ce bolje.
i namestaju se ...